Δευ05202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνεργασία Varamar και COSCO Shipping

0COSCOBulk

Η Varamar DMCC και η ASL Shipping & Logistics, μια εταιρεία του ομίλου COSCO Shipping, καθιέρωσαν στρατηγική εμπορική συνεργασία.
Η Varamar, ένας μεταφορέας τακτικών γραμμών και tramp που ειδικεύεται σε φορτία breakbulk, ξηρού φορτίου, υπερμεγέθους και εμπορευματοκιβωτίων, έχει ιστορικά επικεντρωθεί σε εμπορικές λωρίδες που συνδέουν την Ευρώπη με τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Άπω Ανατολή, καθώς και την Αφρική και την Αμερική.
Η πρόσφατη επέκταση της Varamar σε δέκα παγκόσμια υποκαταστήματα στην Αμβέρσα (Βέλγιο), το Αμβούργο (Γερμανία), τη Γένοβα (Ιταλία), την Αθήνα (Ελλάδα), την Οδησσό (Ουκρανία), την Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), το Ντουμπάι (ΗΑΕ), τη Σαγκάη (Κίνα), το Χιούστον (Τέξας) και το Βανκούβερ (Καναδάς) της επέτρεψε να θέσει νέους στόχους. Η Varamar δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή χωρητικότητας 3.000-30.000 dwt.
Ο όμιλος COSCO Shipping, από την άλλη πλευρά, κατέχει και διαχειρίζεται μεγαλύτερα (28.000 dwt-60.000 dwt) χύδην, πολλαπλών χρήσεων και ημι-υποβρύχια πλοία, με πρωταρχική εστίαση στην Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Αμερική.
Εκτός από την αμοιβαία παροχή βοήθειας για την απόκτηση μεριδίου αγοράς, οι δύο επιχειρηματικές οντότητες θα προωθήσουν τα χρονοδιαγράμματα των εταίρων τους, θα συνεργαστούν σε κοινές εκστρατείες μάρκετινγκ, θα αναπτύξουν ένα πλαίσιο για την ανταλλαγή ανοικτών πληροφοριών σχετικά με τη χωρητικότητα και θα αλληλοϋποστηρίζονται στις συναλλαγές. Επιπλέον, οι στόλοι και τα χρονοδιαγράμματα της COSCO και της Varamar θα εμφανίζονται στο Shipnext, την πλατφόρμα αποστολής, επιτρέποντας και στις δύο ομάδες ναύλωσης να συνεργάζονται πιο εύκολα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter