Παρ05172024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Παραγγελία για δύο PCTC έδωσε η Neptune Lines

0Neptune Lines1

Η Neptune Lines έχει παραγγείλει δύο πλοία επόμενης γενιάς, ειδικά σχεδιασμένα για τις θαλάσσιες μεταφορές μικρών αποστάσεων, με το ναυπηγείο Fujian Mawei στην Κίνα. Τα 4.200 πλοία μεταφοράς φορτηγών διπλού καυσίμου (PCTC) CEU θα παραδοθούν το 2026.
Τα νέα πλοία παραγγέλλονται στο πλαίσιο του έργου Genesis και θα αυξήσουν τη σχετική χωρητικότητα φορτίου κατά 36% από τα τρέχοντα πλοία του βασικού στόλου.
Και τα δύο σκάφη διαθέτουν υβριδικά ενεργειακά συστήματα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να χρησιμοποιούν εγκατάσταση μπαταριών για την παροχή μέγιστης ισχύος. Τα πλοία είναι διπλού καυσίμου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν LNG ή VLSFO ως καύσιμο στους 2χρονους κινητήρες υψηλής πίεσης.
Μια έλικα ελεγχόμενου βήματος με γεννήτρια άξονα και πολλαπλούς προωθητήρες χρησιμοποιούνται για την πρόωση και τους αποτελεσματικούς ελιγμούς των σκαφών. Θα εγκατασταθεί δυνατότητα τροφοδοσίας από ξηράς, επιτρέποντας στο πλοίο να συνδεθεί με τα λιμενικά δίκτυα όταν είναι διαθέσιμο για την απομάκρυνση των εκπομπών όταν βρίσκεται στο λιμάνι.
Ο σχεδιασμός έχει αναπτυχθεί μαζί με την Deltamarin και τα σκάφη θα ταξινομηθούν από την DNV.
"Είμαστε υπερήφανοι που η Neptune Lines μας επέλεξε ως σχεδιαστή για τα πλοία PCTC επόμενης γενιάς και είμαστε ικανοποιημένοι με την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των συμμετεχόντων μερών καθ 'όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης του σχεδιασμού. Δεύτερον, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Fujian Mawei Shipbuilding, παρέχοντάς τους υπηρεσίες μηχανικής και υποστηρίζοντάς τους στην εκτέλεση αυτού του πρωτοποριακού προγράμματος νεότευκτων πλοίων για τη Neptune Lines ", είπε ο Janne Uotila, Διευθύνων Σύμβουλος της Deltamarin.
«Η Neptune Lines συνεχίζει να βελτιώνει τις περιβαλλοντικές της επιδόσεις χρησιμοποιώντας τις τελευταίες προηγμένες τεχνολογίες, καύσιμα και βελτιώσεις κλίμακας. Είμαστε αποφασισμένοι να οδηγήσουμε την ενεργειακή μετάβαση της ναυτιλιακής βιομηχανίας, παραμένοντας δεσμευμένοι στην παροχή προσαρμόσιμων και εξελιγμένων λύσεων στις ανάγκες των πελατών μας και ανταποκρινόμενοι γρήγορα στις απαιτήσεις τους. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στο μάντρα μας Wake Forward», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Neptune Lines, Craig Jasienski.
Η εταιρεία διαθέτει στόλο αποτελούμενο από 21 PCTC με διαφορετικές δυνατότητες φόρτωσης, που κυμαίνονται από 1.500 έως 6.500 οχήματα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter