Παρ05172024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Maersk επεκτείνει την παρουσία της σε Νότια Αμερική και Καραϊβική

0MaerskLine

Η Maersk ενίσχυσε την παρουσία της στη Νότια Αμερική και την Καραϊβική με τα εγκαίνια ενός κέντρου φορτοεκφόρτωσης 14.000 τετραγωνικών μέτρων στην Κολομβία και ενός αντίστοιχουν κέντρου 3.500 τετραγωνικών μέτρων στον Παναμά.
Η εταιρία επένδυσε περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια στην Κολομβία για να επεκτείνει την υποδομή της εφοδιαστικής της με επενδύσεις σε ψυκτικές αποθήκες, κέντρα διανομής και εγκαταστάσεις κατασκευής εμπορευματοκιβωτίων, με στόχο την παροχή υποστήριξης στην αλυσίδα εφοδιασμού των πελατών της, ανταποκρινόμενοι παράλληλα στις απαιτήσεις των βιομηχανιών τους. Το νέο κέντρο διεκπεραίωσης Maersk εγκαινιάστηκε με πελάτες από τη βιομηχανία φαρμακευτικών και καταναλωτικών προϊόντων, οι οποίοι χρησιμοποιούν ήδη τις εγκαταστάσεις. Το κέντρο βρίσκεται στο έργο εφοδιαστικής ZOL Funza, 50 λεπτά από έξι από τις κύριες περιοχές της καταναλωτικής αγοράς στην Μπογκοτά.
Η Maersk άνοιξε επίσης τον δεύτερο χώρο φορτοεκφόρτωσης στον Παναμά τον Αύγουστο. Το ακίνητο έχει αποθηκευτική ικανότητα 3.500 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στο πάρκο εφοδιαστικής Panama Pacifico. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία περίπου 30 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, με εύκολη πρόσβαση σε μεγάλους δρόμους, λιμάνια και αεροδρόμια.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter