Παρ05172024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η CMA CGM ολοκλήρωσε την εξαγορά της GCT

0CMA

Ο γαλλικός όμιλος CMA CGM ολοκλήρωσε την εξαγορά των τερματικών σταθμών Global Container Terminals (GCT), Bayonne και New York, η οποία είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Το Port GCT Bayonne και το Port GCT New York επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο τερματικών σταθμών της CMA CGM στις ΗΠΑ σε επτά, συμπληρώνοντας την απόκτηση από την CMA CGM του τερματικού σταθμού εμπορευματοκιβωτίων Fenix Marine Services στο λιμάνι του Λος Άντζελες στη δυτική ακτή των ΗΠΑ. Ενώ ο βραχίονας CMA CGM Terminal θα λειτουργήσει τις δύο εγκαταστάσεις πολλαπλών χρηστών υπό την τρέχουσα ομάδα διαχείρισης, η CMA CGM έχει θέσει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των δύο τερματικών σταθμών που είναι βασικοί για τη στρατηγική πύλη της Νέας Υόρκης / Νιου Τζέρσεϊ, τη μεγαλύτερη στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.
Το σχέδιο ανάπτυξης της CMA CGM περιλαμβάνει τη συνεχή ανάπτυξη της προβλήτας 3 της Bayonne, η οποία όταν ολοκληρωθεί, θα είναι μία από τις πιο ικανές θέσεις ελλιμενισμού στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ σε βάθος 55 ποδιών με ικανότητα χειρισμού πλοίων 18.000 TEU. Η CMA CGM, μέσω των επενδύσεών της, θα επιδιώξει να αυξήσει τη χωρητικότητα των τερματικών σταθμών κατά περισσότερο από 50% τα επόμενα 10 χρόνια.
Το αναπτυξιακό σχέδιο αναμένεται να προσθέσει περίπου 240 άμεσες θέσεις εργασίας και περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας στον τομέα των κατασκευών τα επόμενα επτά χρόνια.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter