Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνεργασία Wärtsilä με MPA Singapore, DNV και Anglo-Eastern

0 Wärtsilä

Ο τεχνολογικός όμιλος Wärtsilä και η Ναυτιλιακή και Λιμενική Αρχή της Σιγκαπούρης (MPA) υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης (MoU) με στόχο την εισαγωγή της επόμενης γενιάς ανανεώσιμων καυσίμων και τη βελτιστοποίηση των ψηφιακών λιμενικών λειτουργιών.


Στο πλαίσιο του μνημονίου συνεννόησης, η MPA και η Wärtsilä θα διερευνήσουν τεχνολογίες ανανεώσιμων καυσίμων και θα επιδιώξουν συνεργασίες με διάφορους ενδιαφερόμενους φορείς για την ανάπτυξη εννοιών και διαδικασιών ασφάλειας πράσινων καυσίμων για τη διασφάλιση ασφαλούς χειρισμού και λειτουργίας μελλοντικών καυσίμων.
Τα μέρη θα επιδιώξουν να καταστήσουν τις λιμενικές λειτουργίες αποδοτικότερες μέσω της ανάπτυξης αξιόπιστων, ασφαλών και οικονομικά αποδοτικών ανταλλαγών δεδομένων μεταξύ πλοίων και λιμενικών λειτουργιών.
Η ανταλλαγή δεδομένων σε κλίμακα, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, έχει δυνατότητες ξεκλειδώματος πληροφοριών για τη βελτιστοποίηση των λιμενικών και ακτοπλοϊκών λειτουργιών, όπως ο προγραμματισμός Just-in-Time, σύμφωνα με τον Wärtsilä.
Η Wärtsilä ανέφερε επίσης ότι μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργία αξίας βάσει δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης νέων δυνατοτήτων και επιχειρησιακών διαδικασιών.
Τα μεγάλα δεδομένα από το σύστημα Navi-Port της Wärtsilä, τις ψηφιακές πλατφόρμες της MPA και άλλες σχετικές πηγές θα βρίσκονται στον πυρήνα των αλγορίθμων για την τροφοδοσία της τεχνητής νοημοσύνης.
Η MPA και η Wärtsilä θα συνεργαστούν επίσης για την αξιολόγηση των απειλών στον κυβερνοχώρο και των κινδύνων για τα συστήματα επί του πλοίου, τις επικοινωνίες του συστήματος πλοίου-ξηράς και τις ψηφιακές πλατφόρμες της MPA.
Για να εξοπλίσουν το μελλοντικό ναυτικό εργατικό δυναμικό με δεξιότητες και ικανότητες που σχετίζονται με την ψηφιοποίηση και την απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές, η MPA και η Wärtsilä θα διερευνήσουν τη συνεργασία με εταίρους και ενδιαφερόμενους φορείς για τον εντοπισμό νέων δεξιοτήτων αλλά και της απαιτούμενης εκπαίδευσης.
Εξ άλλου η Wärtsilä και η πλατφόρμα cloud Veracity της DNV έχουν συνάψει συνεργασία με την Anglo-Eastern για να εργαστούν για την αναφορά συμμόρφωσης των πλοίων.
οι εταιρείες σχεδιάζουν να ενσωματώσουν τη λύση βελτιστοποίησης στόλου (FOS) της Wärtsilä και τη Veracity. . Με την ενσωμάτωση, η Wärtsilä θα στέλνει επιχειρησιακά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο με τη συγκατάθεση του πελάτη στη Veracity, όπου διασφαλίζεται η ποιότητα και είναι έτοιμη για τις υπηρεσίες επαλήθευσης της DNV, καθιστώντας την αναφορά συμμόρφωσης με τις εκπομπές πιο αποτελεσματική για τους κοινούς πελάτες των εταίρων.
Το FOS περιλαμβάνει συνδεσιμότητα ηλεκτρονικού συστήματος απεικόνισης χαρτών και πληροφοριών (ECDIS), υπολογιστική ισχύ cloud, μηχανική μάθηση και ανάλυση μεγάλων δεδομένων, καθώς και εφαρμογές για κινητά τόσο επί του σκάφους όσο και στην ξηρά.
Με την ψηφιακή σύνδεση με το Veracity της DNV, το Κέντρο Απόδοσης Στόλου της Anglo-Eastern μπορεί τώρα να κάνει τις διαδικασίες αναφοράς προς τους κύριους ιδιοκτήτες τους πιο εξορθολογισμένες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter