Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κοσμογονία στις… αερομεταφορές- Συνεργασία CMA CGM - Air France-KLM

0CMAair

Κοσμογονία στον τομέα των συνδυασμένων αερομεταφορών από τις μεγάλες εταιρίες διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων οι οποίες έχουν προχωρήσει τα logistics επενδύοντας και στις αερομεταφορες. Η CMA CGM και η Air France-KLM ξεκίνησαν επίσημα τη στρατηγική τους συνεργασία για τις υπηρεσίες αεροπορικού φορτίου. Οι εταιρείες ανακοίνωσαν για πρώτη φορά ότι θα συνδυάσουν τα συμπληρωματικά δίκτυα φορτίου τους, την πλήρη χωρητικότητα φορτηγών πλοίων και τις αποκλειστικές υπηρεσίες τον Μάιο του 2022. Η εταιρική σχέση έχει αρχική διάρκεια 10 ετών.
Και οι δύο εταιρείες έχουν εκφράσει τη φιλοδοξία τους να επενδύσουν στο μέλλον του αεροπορικού φορτίου εστιάζοντας σε βιώσιμες πρακτικές, έξυπνη ψηφιοποίηση και ολοκληρωμένες τεχνολογίες. Σχεδιάζουν επίσης να μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και να αυξήσουν τη χρήση βιώσιμων καυσίμων.
Ο Rodolphe Saadé, Διευθύνων Σύμβουλος της CMA CGM, δήλωσε ότι αυτή η συνεργασία είναι εξαιρετική για τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας. Πρόσθεσε ότι η CMA CGM μπορεί τώρα να προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα λύσεων στους πελάτες της με την εκτεταμένη χωρητικότητα και την βελτιωμένη ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει η Air France-KLM.
Τον Νοέμβριο του 2022, η Mediterranean Shipping Company (MSC) παρέλαβε το πρώτο αεροσκάφος ως μέρος της νέας της λύσης Air Cargo. Νωρίτερα, τον Μάρτιο, η Maersk ανακοίνωσε την έναρξη της νέας υπηρεσίας αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών με τακτικές πτήσεις μεταξύ Billund της Δανίας και Hangzhou της Κίνας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter