Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στηρίζει του Ουκρανούς ναυτικούς που εργάζονται στα πλοία της η Neptune Lines

0Neptune

Τους Ουκρανούς ναυτικούς που εργάζονται στα πλοία της και τις οικογένειες τους στηρίζει η ναυτιλιακή εταιρεία Neptune Lines. Σε ανακοίνωση της η εταιρία αναφέρει τα ακόλουθα:
Στη Neptune Lines, οι άνθρωποί μας ήταν πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα, και αποτελούν την κινητήρια δύναμη και τον βασικό συντελεστή της επιτυχίας μας.
Η Neptune Lines παρακολουθεί στενά τη διαρκώς εξελισσόμενη κατάσταση στην Ουκρανία και την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Καθώς οι Ουκρανοί ναυτικοί μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας Neptune Lines, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα περίθαλψης, προσφέροντας τη δυνατότητα στους τακτικούς αξιωματικούς και το πλήρωμα της Neptunune Lins, καθώς και στα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους να φιλοξενηθούν στην Ελλάδα n αρχική περίοδος 90 ημερών.
Η πρόεδρος της Neptune Lines Μελίνα Τραυλού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για όλους εμάς στην Neptune , οι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας και βρίσκονται στην καρδιά του οικοσυστήματος του Ομίλου μας. Θα ήθελα να εκφράσω τη συμπόνια και την αλληλεγγύη μου στους πάσχοντες ναυτικούς μας και τις οικογένειές τους. Προσωπικά υπόσχομαι να τους υποστηρίξω, μαζί με την ομάδα μου εδώ στην Ελλάδα, δημιουργώντας ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, σε μια προσπάθεια να ανακουφίσω τον πόνο τους. Ως μέλη της εκτεταμένης οικογένειας της Neptune στεκόμαστε στο πλευρό τους".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter