Τετ05012024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

DNV: Οι επενδύσεις μας στην ψηφιοποίηση, «έπιασαν» τόπο στην πανδημία

DNV NEW LOGO

Σε ένα από τα πιο δύσκολα χρόνια στην 157ετή ιστορία του DNV, το ισχυρό οικονομικό αποτέλεσμα αποτελεί απόδειξη της δύναμης και της ανθεκτικότητας της εταιρείας και της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης των εργαζομένων παγκοσμίως.

Η ετήσια έκθεση 2020 που περιγράφει λεπτομερώς τις επιδόσεις του DNV σχετικά με την οικονομική και βιωσιμότητα είναι τώρα διαθέσιμη. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Remi Eriksen σημείωσε στην ετήσια έκθεση: ότι όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, μου θυμίζουν πόσο περήφανος είμαι που εργάζομαι για αυτήν την εταιρεία.
Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τις επιχειρήσεις. Παρ 'όλα αυτά, o DNV έκλεισε το έτος με έσοδα 20,911 εκατ. ΝΟΚ, μειωμένα μόλις κατά 3,0% σε σύγκριση με το 2019.
Ο Νηογνώμονας έλαβε γρήγορα αποφασιστικά μέτρα περιορισμού του κόστους αμέσως με την εμφάνιση των πρώτων lockdown και της πανδημίας. Επίσης οι ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες και η γρήγορη μετάβαση σε ψηφιακές υπηρεσίες, όπως απομακρυσμένες έρευνες, επιθεωρήσεις και έλεγχοι, επέτρεψαν στον DNV να συνεχίσει να υποστηρίζει τις λειτουργίες των πελατών. Μια ισχυρή υποδομή πληροφορικής και σημαντικές επενδύσεις στην ψηφιοποίηση τα προηγούμενα χρόνια επέτρεψαν στην πλειονότητα των εργαζομένων του Οργανισμού να εργαστούν από το σπίτι. Καθώς ο οικονομικός αντίκτυπος στις επιχειρήσεις από την πανδημία αποδείχθηκε λιγότερο σοβαρός από το αναμενόμενο, οι εργαζόμενοι αποζημιώθηκαν για τις οικονομικές τους θυσίες στο τέλος του έτους.

Η επένδυση σε ψηφιοποιημένες υπηρεσίες σε ολόκληρο το DNV τα τελευταία χρόνια αποδείχθηκε ανεκτίμητη το 2020. Οι απομακρυσμένες έρευνες των πλοίων αυξήθηκαν κατά 33% και διεξήχθησαν περισσότερες από 20 απομακρυσμένες επιθεωρήσεις έργων αιολικών πάρκων σε όλο τον κόσμο βοηθώντας στην αποφυγή αδικαιολόγητης καθυστέρησης στα έργα, αναφέρει ο DNV .

Εκτός από την ψηφιακή προσέγγιση πελατών, ο DNV προσέφερε πολλές νέες υπηρεσίες ανταποκρινόμενες στις ανάγκες των πελατών, προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.
Τέλος υπογραμμίζεται ότι η στρατηγική βιωσιμότητας του DNV περιλαμβάνει φιλόδοξους στόχους για να γίνουν θετικές οι δραστηριότητές του έως το 2025 και να εντείνει τις προσπάθειες για να βοηθηθούν οι πελάτες τους, να απεξαρτηθούν από τον άνθρακα, να γίνουν πιο ενεργειακά αποδοτικοί και να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων αειφόρου ανάπτυξης.

Δείτε εδώ το ετήσιο δελτίο του DNV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter