Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κατέπλευσαν στον Πειραιά τρείς γερανογέφυρες

0γερανο

Τρείς γερανογέφυρες που προορίζονται για τον προβλήτα ΙΙΙ στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσαν μεταφερόμενες επί ειδικού πλοίου.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ασφαλή εκφόρτωση των γερανογεφυρών οι οποίες με την ενεργοποίησή τους θα δώσουν ιδιαίτερα μεγάλες δυνατότητες φορτοεκφόρτωσης γιγαντιαίων σε μεταφορική ικανότητα πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. Η COSCO υλοποιεί με «θρησκευτική ευλάβεια» το χρονοδιάγραμμα των επενδύσεων στο λιμάνι του Πειραιά το οποίο καλπάζει προς την πρώτη θέση στην κατάταξη των ευρωπαϊκών λιμένων της Μεσογείου. Να σημειωθεί τέλος ότι με την πλήρη ηλεκτροκίνηση στη γραμμή Πειραιά-Θεσσαλονίκης το λιμάνι θα αυξήσει το δυναμικό του στην διασπορά εμπορευματοκιβωτίων και οχημάτων στις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, των Βαλκανίων αλλά και της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter