Τρι10222024

Last updateΤρι, 22 Οκτ 2024 5pm

Ο Edvard Molitor πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της IAPH για το κλίμα και την ενέργεια

0Μολιτορ Small

Η IAPH ανακοίνωσε το διορισμό του Edvard Molitor του λιμανιού του Γκέτεμποργκ ως νέου προέδρου της τεχνικής επιτροπής του IAPH για το κλίμα και την ενέργεια.
Ο Molitor, ο οποίος είναι επικεφαλής διεθνών δημοσίων υποθέσεων και βιωσιμότητας στο λιμάνι του, έχει υπηρετήσει ως αντιπρόεδρος της επιτροπής από το 2021 και μπαίνει στη θέση του Peter Mollema του λιμανιού του Ρότερνταμ, ο οποίος ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα στην ετήσια γενική συνέλευση της IAPH ότι θα παραιτηθεί από πρόεδρος ενώ θα συνεχίσει να συμβάλλει στις δραστηριότητες της IAPH.
Από το 2017 έως το 2020, ο Edvard προήδρευσε της Επιτροπής Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Θαλάσσιων Λιμένων. Έχει ένα ευρύ φάσμα διεθνούς εμπειρίας στην περιβαλλοντική διαχείριση, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τις θαλάσσιες επιχειρήσεις και την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης.
Ο Molitor έχει εργαστεί στο παρελθόν στην SSPA Sweden AB, στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (EMSA) και στο αρχηγείο της σουηδικής ακτοφυλακής.
Στον τρέχοντα ρόλο του στο λιμάνι του Γκέτεμποργκ, ο Molitor είναι ο επικεφαλής των διεθνών δημοσίων υποθέσεων και της βιωσιμότητας στο λιμάνι του Γκέτεμποργκ και είναι ο βασικός εκπρόσωπος της λιμενικής αρχής σε παγκόσμιους οργανισμούς και ενώσεις σε θέματα που σχετίζονται με την αειφορία και το περιβάλλον.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter