Τρι04302024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εγκαινιάζει υπηρεσία αεροταχυμεταφορών η DB Schenker

0db schenker1

Η DB Schenker, παρουσίασε μια νέα υπηρεσία προσαρμοσμένη σε ένα αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς: Οι πελάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την αποκλειστική υπηρεσία ταχυμεταφορών εν πτήσει (OBC), εξασφαλίζοντας γρήγορη και αξιόπιστη ταχεία αεροπορική μεταφορά από και προς οποιονδήποτε προορισμό παγκοσμίως.
Αυτή η τελευταία προσθήκη εξυπηρετεί ειδικά πελάτες που απαιτούν επείγουσες λύσεις ταχυμεταφορών για μικρές αλλά υψηλής αξίας αποστολές. Με την παρουσίαση αυτού του νέου προϊόντος αεροπορικής μεταφοράς, η DB Schenker διευρύνει περαιτέρω την ευρεία γκάμα λύσεων υπηρεσιών με λευκά γάντια.
Μετά από μια επιτυχημένη δοκιμαστική φάση, η DB Schenker δημιούργησε μια ομάδα εξυπηρέτησης OBC που λειτουργεί σε τρεις ηπείρους, διασφαλίζοντας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα διαθεσιμότητα για αιτήματα OBC. Οι πελάτες μπορούν να αναμένουν άμεσες προσφορές μέσα σε λίγα λεπτά, ανεξάρτητα από την ώρα. Ένας αποκλειστικός ταχυμεταφορέας αποστέλλεται αμέσως για να συνοδεύσει προσωπικά αντικείμενα φορτίου ως επιβάτης σε εμπορικές πτήσεις, μετριάζοντας τον κίνδυνο απώλειας ή ζημιάς, διασφαλίζοντας παράλληλα τον συντομότερο χρόνο διέλευσης.
Η νέα υπηρεσία express της DB Schenker διακρίνεται για την ταχεία ανταπόκρισή της, προσφέροντας ασφαλιστική κάλυψη και προαιρετικό εκτελωνισμό. Ενώ εξυπηρετεί διάφορους τύπους αποστολών εξαιρουμένων των επικίνδυνων εμπορευμάτων, υπάρχει αξιοσημείωτη ζήτηση από βασικούς εταιρικούς πελάτες στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ηλεκτρονικών, της μόδας υψηλών προδιαγραφών και της υγειονομικής περίθαλψης. Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο εξασφαλίζει μέγιστη διαφάνεια, αντλώντας έμπνευση από τα πρότυπα ορατότητας των παραδόσεων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter