Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Βραβείο «Blue Ports and Destinations» - Τον Απρίλιο η απονομή στην Αθήνα

0krouazieroploio peiraias

Το βραβείο «Blue Ports and Destinations» που διοργανώνεται από την BlueMissionMed και δρομολογείται με την υποστήριξη της αποστολής της ΕΕ Ocean, έχει ως στόχο να εμπνεύσει και να αναγνωρίσει τους πρωτοπόρους στον δυναμικό τομέα των λιμένων και των προορισμών αλλά και να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές που συμβάλλουν ενεργά στους στόχους της αποστολής της ΕΕ «Αποκατάσταση των ωκεανών και των υδάτων μας» έως το 2030. Η τελετή απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, τον Απρίλιο του 2024, θα συγκεντρώσει τους ηγέτες της βιομηχανίας για μια ημέρα δικτύωσης και εορτασμού, συζητώντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις.
Το Βραβείο «Γαλάζια Λιμάνια και Προορισμοί» θα απονεμηθεί σε τρεις διακριτές κατηγορίες:
Βραβείο "Building, Design, Construction ή Technical Sustainability Solutions"
Βραβείο «Κοινωνική, Εταιρική Βιωσιμότητα, Κοινοτική & Λιμενική Συνδεσιμότητα»
Βραβείο «Επιχειρηματίας & Προσωπικότητα με Οικολογική Συνείδηση»
Η MedCruise έχει λάβει ενεργό θέση ενθαρρύνοντας τα μέλη της να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Ο Σύνδεσμος επιδιώκει να συμβάλει στις συλλογικές προσπάθειες του κλάδου για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
“Tα «Γαλάζια Λιμάνια και Προορισμοί» είναι η ευκαιρία να επισημανθούν οι μεγάλες προσπάθειες των λιμένων και της βιομηχανίας για την επίτευξη των στόχων του 2030 σε επίπεδο ΕΕ» σχολίασε η πρόεδρος της MedCruise Figen Ayan.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter