Παρ05172024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Λάσκα» στο Shenzhen

0Containers stacked

Η κυβέρνηση στο Shenzhen, έναν από τους κόμβους παραγωγής και ναυτιλίας που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό στην Κίνα, επαναφέρει τις κοινωνικές δραστηριότητες καθώς βελτιώνεται η κατάσταση των λοιμώξεων.


Η κίνηση για επαναλειτουργία εργοστασίων και αποθηκών αναμένεται να μετριάσει την πίεση εφοδιαστικής που προκλήθηκε από αποκλεισμό σε ολόκληρη την πόλη λόγω αύξησης των νέων μολύνσεων. Κυβερνητικά γραφεία, εγκαταστάσεις παραγωγής και μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν ανοίξει ξανά σε αρκετές περιοχές όπου η εξάπλωση του ιού είναι υπό έλεγχο.
Περιλαμβάνουν την περιοχή Yantian στο ανατολικό Shenzhen, όπου εδρεύει το βασικό λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων. Ωστόσο, οι κάτοικοι εξακολουθούν να μην επιτρέπεται να φύγουν ή να εισέλθουν σε μέρη της πόλης όπου τα κρούσματα εξακολουθούν να αυξάνονται.
Η MAERSK δήλωσε ότι οι αποθήκες της στη Yantian θα ανοίξουν ξανά το Σαββατοκύριακο, εκτός από το Κέντρο Διανομής της Shenzhen , το οποίο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας. Ωστόσο, η χωρητικότητα μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων παραμένει περιορισμένη. Η ναυτιλιακή εταιρία αναμένει μείωση 40% στην αποδοτικότητα των υπηρεσιών μεταξύ της Shenzhen και των κοντινών πόλεων λόγω των αυστηρών οδικών ελέγχων και των συχνών τεστ που απαιτούνται για τους οδηγούς, ενώ προβλέπει ότι ο χρόνος αναμονής των πλοίων θα αυξηθεί.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter