Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Λιμενικό κόμβο στο Σικουάνα ανέπτυξε η Haropa

0koyti

Η Haropa,το συγκρότημα που αποτελείται από τα λιμάνια της Χάβρης, της Ρουέν και του Παρισιού, εγκαινίασε στον ποταμό Σηκουάνα, τον πέμπτο μεγαλύτερο λιμενικό κόμβο στη Βόρεια Ευρώπη.
Ο κόμβος επωφελείται από μοναδικά γεωγραφικά πλεονεκτήματα, όπως μια μεγάλη θαλάσσια ακτογραμμή και ένα δραστήριο διάδρομο εσωτερικών πλωτών οδών με τη μορφή του ποταμού Σηκουάνα, ο οποίος συνδέει τον Ατλαντικό με μια αγορά 25 εκατομμυρίων ανθρώπων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γαλλική κυβέρνηση έχει υπολογίσει 1,45 δισεκατομμύρια ευρώ για τη βελτίωση των δραστηριοτήτων στο συγκρότημα μεταξύ των ετών 2021 και 2027.
Ο Stephane Raison, Διευθύνων Σύμβουλος της Haropa, δήλωσε ότι το νέο λιμενικό συγκρότημα θα δώσει στην περιοχή "υψηλότερο προφίλ στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της Ευρώπης" και θα αποτελέσει προνομιακή τοποθεσία για νέες βιομηχανικές δραστηριότητες που δημιουργούν θέσεις εργασίας.
Συνολικά, τα λιμάνια της Haropa επένδυσαν 196 εκατομμύρια δολάρια σε έργα ανάπτυξης υποδομών το 2020, εκτός από τα 364 εκατομμύρια δολάρια που συνεισέφεραν οι εταίροι του ιδιωτικού τομέα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter