Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Έτοιμη» η Βαλέτα να υποδεχθεί κρουαζιερόπλοια

0valletta malta

«‘Έτοιμο» δηλώνει το λιμάνι της Βαλέτα στην Μάλτα να υποδεχθεί κρουαζιερόπλοια καθώς οι αρμόδιες υγειονομικές, και άλλες συναρμόδιες αρχές ενέκριναν κατευθυντήριες γραμμές λειτουργίας που αναπτύχθηκαν από το λιμάνι.

Σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα ενσωματώνουν επιχειρησιακά σχέδια και πρωτόκολλα που αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας από τα κρουαζιερόπλοια.
Η κατάρτιση αυτών των κατευθυντήριων γραμμών βασίζεται στα αποτελέσματα των αξιολογήσεων των εγκαταστάσεων στο πλαίσιο των πρόσφατων και τρεχόντων περιφερειακών γεγονότων που προκλήθηκαν από την πανδημία, ανέφερε το λιμάνι. Οποιεσδήποτε μελλοντικές κλήσεις προς τη Μάλτα πρέπει να ενσωματώνουν αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές.
Στο πλαίσιο της Global Ports Holdings (GPH), το Valletta Cruise Port ξεκίνησε τις προετοιμασίες για την πραγματικότητα μετά τον COVID τον Ιανουάριο του 2020, κατά τις πρώτες εμφανίσεις της πανδημίας. Τα μέτρα που ελήφθησαν ήταν η αναθεώρηση των σχεδίων αντιμετώπισης καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης και των πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας και για τους 19 λιμένες που αποτελούν μέρος του δικτύου GPH, συμπεριλαμβανομένου του cruise terminal της Βαλέτα.
Να σημειωθεί τέλος ότι η Μάλτα έχει περιληφθεί στους χωρίς από-επιβιβάσεις «κυκλικούς» πλόες κρουαζιερόπλοιων της MSC που εκκινούν από Ιταλικά λιμάνια.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter