Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στην Πάτρα ο ΥΝΑΝΠ Παναγιώτης Κουρουμπλής

kouroumplis 6665

Συναντήσεις με ανώτατα και ανώτερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος είχε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, στην Πάτρα. Ο κ. Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου κκ Διονύση Χαράλαμπο Καλαματιανό και Χρήστο Λαμπρίδη συναντήθηκε με τους Λιμενάρχες Δυτικής Ελλάδας, παρουσία του Διευθυντή του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Αρχηγείου Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχου Λ.Σ. Γιάννη Αργυρίου, και του Διοικητή της 5ης ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοίαρχου Λ.Σ. Σπύρου Κοντομάρη. Οι Λιμενάρχες ανέφεραν ότι τα Λιμεναρχεία τους είναι πλήρη από πλευράς στελέχωσης και ότι είναι καλά από πλευράς εξοπλισμού και υπηρεσιακών μέσων. Ανέφεραν μόνο μικρά θέματα κτιριακής υποδομής, τα οποία ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε τη διάθεση να διευθετήσει.
Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής και οι κκ Λαμπρίδης και Καλαματιανός είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Πατρών Νίκο Κοντοέ, καθώς και με τους εκπροσώπους των Λιμενικών Ταμείων Δυτικής Ελλάδας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγίου Δημήτρης Φιλιππάτος, η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μεσολογγίου Ευαγγελία Τσέλιου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κάστρου Κυλλήνης Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ, καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Λεωνίδας Βαρουξής. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Οι πρόεδροι των Λιμενικών Ταμείων ανέφεραν τα θέματα που αντιμετωπίζουν και το Υπουργός Ναυτιλίας έδωσε οδηγίες για τη διευθέτησή τους.
Το απόγευμα ο κ. Κουρουμπλής θα είναι ομιλητής στις εργασίες στου 9ου Περιφερειακού Συνεδρίου Δυτικής Ελλάδας, οι εργασίες του οποίου θα κλείσουν με ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter