Τετ05012024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εν αναμονή η ΟΜΥΛΕ

georgakopoylos omile 0054

Με το «βλέμμα εστιασμένο» στις κυβερνητικές προθέσεις για το θέμα των μετατάξεων και της γενικότερης κινητικότητας στο δημόσιο η ΟΜΥΛΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τη νέα ηγεσία του ΟΛΠ στα τέλη του μήνα. Η συνάντηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς μέχρι σήμερα και σχεδόν δύο μήνες από της αναλήψεως των νέων καθηκόντων της η νέα ηγεσία του ΟΛΠ δεν φαίνεται διατεθειμένη να μεταβάλει το υφιστάμενο status.

Σε πείσμα της υφέρπουσας φημολογίας και με δεδομένο το περιεχόμενο επιστολής της διοίκησης, στοιχεία της οποίας είδαν το φώς της δημοσιότητας, συνάγεται ότι αφ ενός στόχος είναι η ανάπτυξη του λιμανιού προς όφελος όλων και αφ ετέρου η «βελούδινη» μετάβαση σε μία νέα εποχή όπου βασικός γνώμονας θα είναι η βελτιστοποίηση της ανταγωνιστικότητας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις το διάστημα που έχει διαρρεύσει έχει αναλωθεί από την πλευρά της νέας διοίκησης σε εκτίμηση βασικών παραμέτρων που αφορούν στα της λειτουργίας του λιμανιού, του «περιβάλλοντος» που διαμορφώνουν οι χρήστες των λιμενικών εγκαταστάσεων αλλά και στην αποτίμηση της «υποδοχής» που επεφύλαξε το διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον στο νέο δεδομένο της έλευσης της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter