Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνδικαλιστικές ασκήσεις επί χάρτου

olp-64

Ασκήσεις επί χάρτου φαίνεται να κάνουν τα συνδικαλιστικά όργανα όλων των πολιτικών κομμάτων λίγο μετά τις εξελίξεις του περασμένου Σαββάτου, όπου οι πάντες αιφνιδιάστηκαν όπως το TheSeaNation ανέφερε από την κινητοποίηση εργαζομένων στην PCT S.A.

Ο αιφνιδιασμός ήταν διπλός, καθώς ουδείς είχε προβλέψει αφενός μεν την κινητοποίηση, αφετέρου δε την άμεση λήξη του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η επόμενη μέρα και οι «σχεδιασμοί επί χάρτου» δεν αφορούν πλέον αυτό καθεαυτό το ενδεχόμενο νέου αιφνιδιασμού, αλλά στην επόμενη ημέρα της κατακύρωσης του διαγωνισμού σε ένα εκ των ενδιαφερόμενων σχημάτων που αναφέρονται βέβαια στον ΟΛΠ.

Και αυτό γιατί με το δεδομένου του «κάζου» του Σαββάτου κινητοποιήσεις και λεονταρισμοί συνδικαλιστικοί που στο παρελθόν έχουν κοστίσει στο λιμάνι μάλλον δε θα έχουν θέση δεδομένου ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία και δη εκείνη που κινείται σε διεθνές περιβάλλον μάλλον δεν είναι δεκτική σε «συνδικαλιστικές ασκήσεις» οιουδήποτε τύπου και με δεδομένο ότι κινητοποιήσεις σε παγκόσμια κλίμακα και σε ιδιωτικά ελεγχόμενα ή μεικτά ελεγχόμενα λιμάνι όπως η περίπτωση ευρωπαϊκών ξεκινούν αι τελειώνουν αυτοστιγμής αφού είναι προσδιορισμένοι οι στόχοι, οι προοπτικές, οι απολαβές αλλά και εργασιακά ζητήματα σε όλο τους το εύρος.

Τούτων δοθέντων θα είναι άξιο λόγου να δούμε την επόμενη μέρα της κατακύρωσης του διαγωνισμού και πως η συνδικαλιστική κομματική βεντάλια θα συμπεριφερθεί.

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter