Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αλεξανδρούπολη: Παρούσα η COSCO Logistics

cosco-olp-provlita

Ισχυρή παρουσία στον κόμβο που δημιουργεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το οποίο σύντομα θα αποκτήσει και σιδηροδρομική κάλυψη με βάση τα όσα μέχρι σήμερα έχουν ανακοινωθεί αποκτά η COSCO Logistics.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές , από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά η COSCO Logistics την αυτόνομη πορεία της στον χώρο των logistics καλύπτοντας ανάγκες και προσφέροντας υπηρεσίες σε σχέση με το project της HP.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω project αποτέλεσε «κινητήριο άξονα» παράλληλα με εκείνο του ΣΕΒ για την ανάπτυξη εμπορικών σιδηροδρομικών συρμών μεταξύ Πειραιά-Θεσσαλονίκης αλλά και βασικό παράγοντα ενεργοποίησης από την πλευρά της πολιτείας των διαδικασιών για την ολοκλήρωση της σιδηροδρομικής διασύνδεσης των στρατηγικής σημασίας λιμένων μεταξύ των οποίων και εκείνο της Αλεξανδρούπολης.

Η «τοποθέτηση» της COSCO Logistics «μόνο τυχαία» δεν χαρακτηρίστηκε από κύκλους των παραγωγικών τάξεων που παρακολουθούν τα δρώμενα στην ευρύτερη περιφέρεια της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο, που σημείωναν τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν στον τομέα των logistics για διασπορά στην Βαλκανική αλλά και γενικότερα τις αναδυόμενες αγορές την ευρύτερη περιοχή της Μ. Θάλασσας. Κάτι που φαίνεται ότι δεν πέρασε απαρατήρητο από την COSCO Logistics.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter