Δευ05202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Γιόρτασε η Αμβέρσα την... Ελεονόρα

eleonoramaersk

Επινίκιων ύμνων συνέχεια. Και για το λιμάνι της Αμβέρσας το οποίο εξυπηρέτησε σε χρόνους ρεκόρ την φορτοεκφόρτωση το 15,500 TEU Eleonara Maersk. Τα λιμάνια της βόρειας Θάλασσας ανταγωνίζονται πλέον στους χρόνους εξυπηρέτησης των πλοίων με μεγάλες μεταφορικές ικανότητες «παίζοντας» και με τους χρόνους αφιξο-αναχώρησης που συμβάλουν στην βελτίωση της συνολικότερης εικόνας των εταιριών έναντι των πελατών τους που το περασμένο έτος άγγιξε κατά μέσο όρο τα ρεκόρ- στόχους που είχαν τεθεί χωρίς αν φτάσει την τελειότητα.

Λιμάνια και εταιρίες «παίζουν» με τους χρόνους των σέρβις σε μία περίοδο που εκτιμάται ότι θα ακολουθήσουν μεγάλες αναδιοργανώσεις στις προσεγγίσεις ελέω των συμμαχιών αλλά και των δρομολογημένων νέων εξελίξεων στα σχήματα αυτών.

Στο πεδίο των αναλυτών εισέρχεται και το θέμα του μειωμένου προς ώρας κόστους καυσίμων με μερίδα αυτών να εικάζει ότι υπάρχει πιθανότητα αύξηση των ταχυτήτων αλλά και το ενδεχόμενο αλλαγής σε ορισμένες ρότες, πάντα ελεώ χαμηλής τιμής καυσίμων, ώστε να αποφεύγονται χρεώσεις από διώρυγες και όχι μόνο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter