Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Celestyal ανακοινώνει νέο καφέ bar επί του πλοίου σε συνεργασία με την illy

0ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1

Η Celestyal εγκαινίασε ένα νέο καφέ εντός του πλοίου της, σε συνεργασία με την παγκοσμίως γνωστή ιταλική μάρκα καφέ illy.
Το νέο απόκτημα της εταιρείας, που ονομάζεται Celestyal Discovery και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 1266 επιβάτες, συμβολίζει την έναρξη ενός νέου καφέ μπαρ με την ονομασία Cafe Nation. Η ιδέα προήλθε από την παράδοση της ελληνικής κουλτούρας, η οποία μετουσιώνεται σε μια κοινή τελετουργία σε όλο τον κόσμο. Το καφέ αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς στο νεότερο κρουαζιερόπλοιο του στόλου της εταιρείας, καθώς είναι ένας χώρος που προσφέρεται για επικοινωνία, χαλάρωση και κοινωνικοποίηση, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η illy ιδρύθηκε το 1933 και είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες καφέ στον κόσμο. Η ξεχωριστή γεύση αυτού του μείγματος δημιουργείται χρησιμοποιώντας εννέα από τις υψηλότερης ποιότητας 100% ποικιλίες Arabica, οι οποίες προέρχονται από το 1% των κορυφαίων ποικιλιών Arabica που καλλιεργούνται παγκοσμίως. Οι επιβάτες του Celestyal Discovery θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το illy blend classico και decaf καθώς και τα 4 χαρμάνια illy με προέλευση από τη Γουατεμάλα, την Κόστα Ρίκα, την Αιθιοπία και τη Βραζιλία. Επιπλέον, προσφέρεται και η νέα τάση στον καφέ, το illy cold brew, που παρασκευάζεται μετά από 12 ώρες κρύας εκχύλισης για ένα ισορροπημένο και ελαφρά γλυκό ρόφημα. Το μενού του Café Nation διαθέτει περισσότερα από 90 εξειδικευμένα ροφήματα, ενώ οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν τις παραγγελίες τους. Το μενού περιλαμβάνει μια επιλογή από ροφήματα ζεστού καφέ που σερβίρει ο barista, τσάι με έγχυμα βοτάνων, κρεμώδεις ζεστές σοκολάτες και άλλες εναλλακτικές προτάσεις, καθώς και παγωμένους καφέδες και τσάι.
Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το νέο χώρο καφέ επί του πλοίου σε συνεργασία με μια τόσο αναγνωρίσιμη και δημοφιλή μάρκα καφέ. Το Café Nation όχι μόνο φέρνει την παγκοσμίως γνωστή ποιότητα του καφέ illy στα πλοία μας, αλλά αναδεικνύει και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε premium εμπειρίες στους επιβάτες μας σε όλο τον κόσμο.»
Σε όλο το πλοίο, απεριόριστοι specialty καφέδες και μια επιλογή από τσάι βοτάνων περιλαμβάνονται στο πακέτο ποτών «Caffeinator» στην τιμή των €12 ανά άτομο ανά ημέρα, ενώ το πακέτο «Sky's the Limit» με τιμή €47 ανά άτομο ανά ημέρα περιλαμβάνει επίσης καφέ από το Café Nation. Επιπλέον οι επιλογές από το μενού του Café Nation τιμολογούνται ξεχωριστά για τους επιβάτες που δεν έχουν επιλέξει κάποιο πακέτο ποτών, προκειμένου να τις απολαύσουν όπως επιθυμούν

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter