Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αυξάνουν οι εταιρίες που ακυρώνουν κρουαζιέρες

0ncl pearl1

Ο κύκλος των ακυρώσεων προγραμματισμένων κρουαζιέρων λόγω της μετάλλαξης «ο» άνοιξε για τα καλά. Και η Norwegian Cruise Line μετά την Royal Caribbean International ανακοίνωσε την ακύρωση δύο κρουαζιέρων με τα πλοία Norwegian Pearl και του Norwegian Getaway.

Η ανακοίνωση των ακυρώσεων έγινε μέσω επιστολών προς τους επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση για τα δρομολόγια. Σύμφωνα με την επιστολή, αρκετά θετικά κρούσματα COVID-19 καταγράφηκαν μεταξύ του πληρώματος του Pearl, τα περισσότερα είναι ασυμπτωματικά και παρακολουθούνται από την ιατρική ομάδα της Νορβηγίας. Όλα τα επηρεαζόμενα πληρώματα του Pearl και οι στενές επαφές τους βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε απομόνωση, σύμφωνα με τη γραμμή κρουαζιέρας.Το πλοίο είναι τώρα καθ' οδόν για το Μαϊάμι για να αποβιβάσει τους καλεσμένους του στις 6 Ιανουαρίου. Οι επισκέπτες θα λάβουν αυτόματα πλήρη επιστροφή των ναύλων κρουαζιέρας τους εντός 12 έως 15 εργάσιμων ημερών. Εάν οι επισκέπτες έκαναν κράτηση για το ταξίδι χρησιμοποιώντας το Future Cruise Credit (FCC), το 100 τοις εκατό της FCC που χρησιμοποιήθηκε θα πιστωθεί αυτόματα στους λογαριασμούς εντός επτά εργάσιμων ημερών.

Επίσης η Dream Cruises θα ακυρώσει τις αναχωρήσεις της στις 5 Ιανουαρίου και στις 7 Ιανουαρίου από το Χονγκ Κονγκ στο Genting Dream, επικαλούμενη αίτημα της τοπικής κυβέρνησης, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κρούσματα κορωνοϊού στο πλοίο της, το οποίο εκτελεί κρουαζιέρες στο πουθενά από το Χονγκ Κονγκ. Το 3.500 επιβατών Genting Dream εκτελεί σύντομες κρουαζιέρες από το Χονγκ Κονγκ από τα τέλη Ιουλίου σε μειωμένα επίπεδα πληρότητας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter