Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επέκταση συνεργασίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την HARTSAS

trainose

Μειοδότρια σε διαγωνισμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την παροχή υπηρεσίας φορτοεκφόρτωσης containers στον εμπορευματικό σταθμό Θριασίου αναδείχθηκε η εταιρία HARTSAS. Πρόκειται για το δεύτερο έργο που αναλαμβάνει η εταιρία για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η επιλογή της HARTSAS S.A. έγινε σε συνέχεια διαγωνισμού με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, διαφάνειας και οικονομικών εγγυήσεων.

Πρόκειται για το δεύτερο έργο που αναλαμβάνει η HARTSAS S.A. για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η εταιρία συνδυασμένων μεταφορών συνεργάζεται από το 2013 με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αποκλειστική παροχή υπηρεσιών οδικών μεταφορών εμπορευματοκιβωτίων που διακινούνται καθημερινά μέσω της υπηρεσίας ICS, στον άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης, συνδυάζοντας φορτηγό και τρένο.

Όπως σημειώνεται με σχετική ανακοίνωση, η HARTSAS S.A. με συγκεκριμένο στρατηγικό πλάνο, και παρά το δύσκολο οικονομικό κλίμα, συνεχίζει την ανάπτυξή της πραγματοποιώντας επενδύσεις με έμφαση τόσο στις εγκαταστάσεις της, όσο και στο νέο στόλο οχημάτων της που αποτελείται σχεδόν στο σύνολό του από φορτηγά τεχνολογίας EURO 5.

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται αυτήν τη στιγμή από 38 ελκυστήρες και 114 ημιρυμουλκούμενα, διαφόρων τύπων, ενώ σταθμοί μεταφόρτωσης και αποθήκευσης εμπορευμάτων βρίσκονται στην Πάτρα, τα Οινόφυτα και τη Θεσσαλονίκη που σε συνδυασμό με τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο εξυπηρετούν μεγάλες ανάγκες μεταφορικού έργου.

 

Πηγή: www.euro2day.gr

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter