Σαβ05182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ημερίδα Ε.Ε.ΣΥ.Μ. – Europlatforms με θέμα «Ευρωπαϊκή Εμπειρία Εμπορευματικών Κέντρων για Αποτελεσματικές Εφοδιαστικές Αλυσίδες»

EEESSYMM 001 F20981

Ημερίδα με θέμα «Ευρωπαϊκή Εμπειρία Εμπορευματικών Κέντρων για Αποτελεσματικές Εφοδιαστικές Αλυσίδες», διοργανώνουν από κοινού, ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εμπορευματικών Κέντρων (Europlatforms), το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10.30 – 16.30 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Metropolitan Expo», στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των συνεδρίων Logi.C της προσεχούς 6ης Διεθνούς Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα και Logistics» που διοργανώνεται από την O.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου 2017.

Στόχος της Ημερίδας είναι η ανάδειξη της σημασίας των Εμπορευματικών Κέντρων (Logistic Centers) στην αποτελεσματική λειτουργία των Εφοδιαστικών Αλυσίδων, η παρουσίαση της ευρωπαϊκής εμπειρίας από τα μέλη του Europlatforms καθώς και η ουσιαστική ενημέρωση για τις σχετικές εξελίξεις στη χώρα μας, με την παρουσία διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προσωρινό Πρόγραμμα στο link της ιστοσελίδας του Ε.Ε.ΣΥ.Μ.: http://www.eesym.gr/?attachment_id=1034

Η Ημερίδα είναι ανοιχτή σε ενδιαφερόμενους, εκπροσώπους φορέων και επιχειρήσεις του κλάδου των μεταφορών.

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή αριθμό τηλεφώνου: 210 4274 042.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter