Τετ05012024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Οι τρεις υποψηφιότητες για το Βραβείο «Στέλιος Χατζηιωάννου»

stelios xatziioannou 180 b

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο στάδιο επιλογής των επικρατέστερων επιχειρήσεων για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2015» που διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easy Group και του Stelios Philanthropic Foundation. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, από το 2008 που θεσμοθετήθηκε, το βραβείο αναδεικνύει και στηρίζει ηθικά και υλικά τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Για το 2015, το Stelios Philanthropic Foundation επέλεξε τις τρεις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στα κριτήρια του διαγωνισμού και επέδειξαν συνολικό έργο που τις καθιστά ιδανικές για τη διεκδίκηση του φετινού βραβείου.

Οι 3 επικρατέστερες επιχειρήσεις είναι

1. Sun of a Beach: Premium καινοτόμο beachwear brand με έδρα την Αθήνα και χαρακτηριστικά δημιουργικά prints σε ιδιαίτερα υφάσματα.

2. Sleed: Βραβευμένο e-business & digital marketing agency, με έδρα την Αθήνα. Πιστοποιημένος συνεργάτης της Google και του PrestaShop agency.

3. Sede Styling: Πολυχώρος ομορφιάς με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Προσφέρει καινοτόμες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς.

Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο της ετήσιας Τελετής Απονομής για τα Βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας στις 26 Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Για μια ακόμα χρονιά, εν μέσω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης, το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2015», αποκτά σημαντική σημασία και βαρύτητα, καθώς εκτός από την ηθική αναγνώριση, ενισχύει και οικονομικά την επιχείρηση με το χρηματικό ποσό των 50.000€.

 

Πηγή: www.euro2day.gr

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter