Τετ05012024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΕΜΠ: Στο "Ηarmony in Blue" οι πιλοτικές εφαρμογές του MEDNET

seamless logistics

Στο πλαίσιο του εορτασμού της European Maritime Day, σε μια εβδομάδα αφιερωμένη στον Πειραιά και την ελληνική ναυτιλία, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο –Τομέας Μεταφορών & Συγκοινωνιακής Υποδομής, εταίρους του ευρωπαϊκού έργου MEDNET, διοργανώνει μεταξύ 27-29 Μαΐου το συνέδριο "Ηarmony in Blue" στο οποίο θα παρουσιαστούν εκτενώς οι πιλοτικές εφαρμογές του έργου MEDNET. Το έργο "MEDNET- Μεσογειακό Δίκτυο για τελωνειακές διαδικασίες και την απλούστευση των διατυπώσεων στους λιμένες" αποτελεί στρατηγικό έργου του προγράμματος MED της Ε.Ε. και στοχεύει στην ανάπτυξη ενός μεσογειακού δικτύου λιμένων. Λιμενικών αρχών και οργανισμών που ασχολούνται με τη μεταφορική αλυσίδα.

Το συνέδριο "Harmony in Blue" εστιάζει στις Λιμενικές λειτουργίες και Συνδέσεις Λιμένων με την ενδοχώρα, στη διαχείριση της ασφάλειας και των επιπτώσεων στους λιμένες και τις τελωνειακές διαδικασίες.
Το συνέδριο "Harmony in Blue" θα διεξαχθεί στις 27/5/2015 στο Συνεδριακό Χώρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) και στις 28-29/5/2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Περίπτερο 1 – στο πλαίσιο της εκδήλωσης European Maritime Day.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και συνομιλίες μεταξύ ειδικών / εμπειρογνωμόνων και ενδιαφερόμενων φορέων καθώς και παρουσίαση και επίδειξη των πιλοτικών δράσεων του έργου, του Παρατηρητηρίου Λιμενικών Διαδικασιών και των προτάσεων του έργου για την ανάπτυξη μιας απρόσκοπτης εφοδιαστικής αλυσίδας (seamless logistics).

• Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι Δωρεάν.
• Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προεγγραφούν ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου: http://harmonyinblue.eu/register.php
• Το πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο εδώ: https://gallery.mailchimp.com/91d63e5774e5d87a3e2e52cce/files/Agenda_Harmony_in_Blue_Event_01.pdf

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter