Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αντίθετοι οι δικηγόροι στην προτεινόμενη μετεγκατάσταση των δικαστηρίων Πειραιά

dikastiria-888

Την αντίθεσή της στην μετεγκατάσταση των δικαστικών υπηρεσιών του Πειραιά στις παλιές «καπναποθήκες Κεράνης», εξέφρασε η Συντονιστική Επιτροπή των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Στην ανακοίνωση της η Συντονιστική Επιτροπή «εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεσή της στην επαπειλούμενη μετακίνηση των δικαστηρίων και δικαστικών υπηρεσιών του Πειραιά σε χώρο εκτός των ορίων της πόλης και συγκεκριμένα στις παλιές «καπναποθήκες του Κεράνη», στην οδό Θηβών, στο Δήμο Ρέντη-Νίκαιας, ενέργεια που θα στερήσει ένα από τα εμβληματικά σημεία αναφοράς της ιστορικής πόλης του Πειραιά».

Παράλληλα στηρίζει την πρόταση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά για μετεγκατάσταση «στο κέντρο της πόλης του Πειραιά και δη στο κτίριο της πρώην Ραλλείου Σχολής».

Για τον λόγο αυτό, τονίζεται στην ανακοίνωση, «μετά την παραχώρηση της χρήσης τού ως άνω κτιρίου της πρώην Ραλλείου Σχολής από τον Δήμο Πειραιά, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο ελληνικό Δημόσιο, υποστηρίζουμε κάθε είδους ενέργειες για τη μεταστέγαση των δικαστηρίων και δικαστικών υπηρεσιών του Πειραιά στο παραπάνω κτίριο».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter