Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΕΒΕΠ: Ημερίδα με θέμα: «Διαμεσολάβηση & Επιχειρηματικότητα»

evep-0978

Την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 και ώρα 19:00 μ. μ. στην αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ» του Μεγάρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, με θέμα: «Διαμεσολάβηση & Επιχειρηματικότητα», όπου θα γίνει συζήτηση για τα οφέλη που παρέχει στον επιχειρηματικό κόσμο η διαμεσολάβηση και θα προβληθεί βίντεο προσομοίωσης διαμεσολάβησης σε Εμπορική Διαφορά.

«Ο θεσμός της Διαμεσολάβησης αποδίδει δικαιοσύνη, χωρίς να υποκαθιστά τη Δικαιοσύνη. Επιπλέον δίνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, απέναντι σε ένα σύστημα απονομής δικαιοσύνης που παραμένει χρονοβόρο. Είναι μία εναλλακτική μέθοδος με την οποία τα αντιμαχόμενα μέρη, μέσω μιας κοινά αποδεκτής διαδικασίας με την παρουσία και την απαραίτητη βοήθεια ενός τρίτου προσώπου της επιλογής τους, τον διαμεσολαβητή, καταλήγουν σε μια κοινά αποδεκτή επίλυση της διαφοράς τους, μέσω μιας συμφωνίας που ικανοποιεί τα συμφέροντά τους».

Την επισήμανση αυτή κάνει ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π., κ. Βασίλης Κορκίδης, υπογραμμίζοντας ότι, για το λόγο αυτό τα Επιμελητήρια του Πειραιά ανέλαβαν να παρέχουν αυτήν την υπηρεσία στα μέλη τους, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα ενός εξειδικευμένου φορέα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter