Παρ05172024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Της... Ευρώπης

lazarou

Στον αέρα βρίσκεται η πορεία της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης στη χώρα μας, όπως προκύπτει από απάντηση του ευρωπαίου Επίτροπου Υγείας κ. Andor, σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή.

Αυτό λέει η είδηση. Και είναι σοβαρή όσον αφορά συμπολίτες μας που πάσχουν. Μέχρι εδώ. Αλλά μήπως εκεί στις Βρυξέλλες πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη όσον αφορά στις «παρενέργειες» που μπορεί να έχει αυτή περικοπή και για τους ευρισκόμενους εκτός ασύλων πολίτες αυτής της χώρας; Κάτι η τρόικα.

Κάτι οι δηλώσεις περί σταθερότητας της ευρωζώνης χάρη στην Ελλάδα και το αποφευχθέν Grexit, κάτι οι μνήμες του Εθνάρχη για το «απέραντο τρελοκομείο», κάτι οι ευρωσκεπτικιστές που «ανεβάζουν στροφές»... Μήπως να το ξανασκεφτούν για την αντιμετώπιση της Ελλάδας συνολικά εκεί στις Βρυξέλλες; Μήπως να φρεσκάρουν τις ιστορικές τους γνώσεις για την «τρέλα» των Ελλήνων όταν πιέζονται;

Μήπως να σκεφτούν τι έχει να γίνει αν «ανοίξει η πόρτα» και κοντά στα δέκα εκατομμύρια τρελαμένοι ξεχυθούν... ή μερικές χιλιάδες από αυτούς «τραβήξουν» , λέμε τώρα, κάτι εμβάσματα από κεντροευρωπαϊκές τράπεζες; Της Ευρώπης... λέω εγώ. Και έρχονται και ευρωεκλογές.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter