Παρ05172024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αντίο...

xasioti popi

Η δημοσιογραφική ομάδα του TheSeaNation θα επιθυμούσε να εκφράσει την θλίψη της για την απώλεια της καλής και άξιας συναδέλφου Πόπης (Καλλιόπη) Χασιώτη η οποία «αποφάσισε» να μας εγκαταλείψει τόσο νωρίς και τόσο  ξαφνικά σε ηλίκία μόλις 41 ετών.

Η Πόπη έδωσε σιωπηλά μια σκληρή και άνιση μάχη με την επάρατη νόσο  από την οποία δεν κατάφερε να βγει νικήτρια με αποτέλεσμα να βυθίσει στη θλίψη τόσο το πειραικό και ναυτιλιακό ρεπορτάζ που υπηρέτησε επι σειρά ετών με αγάπη και αυταπάρνηση, όσο και την δημοσιογραφική οικογένεια.

Η Πόπη, γεννήθηκε στον Αλμυρό Βόλου το 1972. Αφού αποφοίτησε από το Λύκειο Αλμυρού ήλθε στην Αθήνα και σπούδασε σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας.

Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1994 στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» ασχολούμενη με το ελεύθερο, το στρατιωτικό και το εργατικό ρεπορτάζ. Στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «ΕΚΤΡΟΠΗ» και τους Ρ/Σ «ΣΚΑΪ» και «CITY 99,5», ασχολούμενη με το ελεύθερο και το ναυτιλιακό ρεπορτάζ.

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε εκπρόσωπος τύπου του Λιμενικού Σώματος μια θέση η οποία μας έδωσε την ευκαιρία, ως TheSeaNation, να συνεργαστούμε στενότερα μαζί της, μια συνεργασία μέσα από την οποία είχαμε την δυνατότητα να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι τόσο το υψηλό επαγγελματικό της επίπεδο, όσο και την αμεσότητα που πάντα την χαρακτήριζε ως προσωπικότητα και ως άνθρωπο.  

Η δημοσιογραφική ομάδα του TheSeaNation θα επιθυμούσε να εκφράσει τα θερμά συλληπητήρια της στους οικείους της Πόπης, υπογραμμίζοντας τους ταυτόχρονα πως πρέπει να είναι πάντα υπερήφανοι για αυτήν.

Καλό Ταξίδι Πoπάκι

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter