Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

TOURISM AWARDS 2024 Μια σπουδαία διάκριση για τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

0MinBra

Μια σημαντική διάκριση απέσπασαν οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ στο φετινό θεσμό των TOURISM AWARDS 2024, που πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή εκδήλωση τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα.

Στην εξαιρετική, όσο και άρτια εκδήλωση, που διοργανώθηκε παρουσία εκπροσώπων και φορέων του τουρισμού, οι Μινωικές Γραμμές κέρδισαν:
• ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Ανάδειξη Τοπικής Ελληνικής Κουζίνας, με τίτλο υποψηφιότητας «Ταξίδι στην Κρητική Γαστρονομία / Greek Inspired Gastronomy Restaurant» που υλοποιεί η εταιρεία.
Δώδεκα πιάτα με αυθεντικές Κρητικές πρώτες ύλες που προέρχονται από παραγωγούς της Κρήτης, μια υπέροχη γευστική φιλοξενία στα εστιατόρια των πλοίων FESTOS PALACE και KNOSSOS PALACE της MINOAN LINES, στη γραμμή Πειραιάς-Μήλος-Ηράκλειο & αντίστροφα, για τους Έλληνες και διεθνείς ταξιδιώτες που την εμπιστεύονται κάθε χρόνο.

Tο βραβείο παρέλαβε το στέλεχος της Υπηρεσίας Επικοινωνίας της εταιρείας, κα Χαρά Σχολινάκη.
Η παραπάνω διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση της δέσμευσης των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ για την προώθηση και ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της Κρήτης.

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ θα συνεχίσουν δυναμικά να προάγουν και να αναδεικνύουν την αρτιότητα της κρητικής γαστρονομίας και παράδοσης, με ξεχωριστά πιάτα υψηλής ποιότητας στα εστιατόρια των πλοίων της, που θα συνδυάζουν αρμονικά μοναδική γεύση και δημιουργικότητα, με κύριο μέλημα την καλύτερη γευστική εμπειρία των επιβατών της εν πλω.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter