Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Παράσταση διαμαρτυρίας για δεδουλευμένες αποδοχές

aktoploia-000

Με πρωτοβουλία της ΠΕΝΕΝ και επικεφαλής τον Ταμία της ΠΕΝΕΝ Μπανάσιο Απόστολο πραγματοποιήθηκε σήμερα 14/3/2014, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ, παράσταση διαμαρτυρίας από πληρώματα (Ναύτες – Μηχανικοί – Θαλαμηπόλοι κ.λπ) της εταιρείας «Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου» (ΝΕΛ) στην ΠΝΟ.


Ειδικότερα όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση : «Τα πληρώματα και ο εκπρόσωπος της ΠΕΝΕΝ εξέφρασαν με έντονο τρόπο την δυσαρέσκειά τους για την αδράνεια που επιδεικνύει η ηγεσία της ΠΝΟ για το μεγάλο πρόβλημα της πολύμηνης καθυστέρησης στην καταβολή και εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών.
Τονίστηκε η ανάγκη η ΠΝΟ να πάρει άμεσα πρωτοβουλία τόσο σε επίπεδο εταιρείας όσο και γενικότερα για να εξασφαλισθεί άμεσα η εξόφληση όλων των Ναυτεργατών.
Η ΠΕΝΕΝ απευθύνεται για άλλη μια φορά στις αρμόδιες αρχές και απαιτεί την παρέμβασή τους για την πιστή εφαρμογή της ΣΣΕ και την καταβολή των δεδουλευμένων από όλες τις εταιρίες που συστηματικά δεν καταβάλλουν τους μισθούς των πληρωμάτων.
Καλούμε την ΠΝΟ να υλοποιήσει επιτέλους τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για την αγωνιστική διεκδίκηση των δεδουλευμένων καθώς επίσης και για τα προβλήματα που συνδέονται με την ασκούμενη κυβερνητική ναυτιλιακή πολιτική».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter