Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΑΝΕΚ LINES: Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποίησε στα Γραφεία της

anek aimodosia 12

Η ΑΝΕΚ LINES, με αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας, πραγματοποίησε για 12η συνεχή χρονιά, χθες (Τετάρτη 25 Ιουλίου), Εθελοντική Αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της στα Χανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Χανιών «Άγιος Ιωάννης» και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Παράλληλα για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία για Δωρεά Μυελού των Οστών.

Εργαζόμενοι της εταιρείας, πληρώματα, και εθελοντές από όλη την Κρήτη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα “ζωής” της ΑΝΕΚ LINES, χαρίζοντας ελπίδα σε συνανθρώπους μας που έρχονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας ή είναι θύματα τροχαίων.

Από αυτή την κοινή προσπάθεια συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 50 πολύτιμες μονάδες αίματος και 22 δείγματα για δωρεά μυελού των οστών.

Η ANEK LINES, σε όλη της τη διαδρομή με πυξίδα την αλληλεγγύη, στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Με την ίδια μέριμνα και ευθύνη, συνεχίζει την πορεία της, βάζει πλώρη για ένα καλύτερο αύριο και συνεισφέρει απτά, γιατί η προσφορά είναι στο αίμα της!

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter