Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εξοπλισμοί λιμένων: Ανάκαμψη πωλήσεων ελέω πτώσης τιμών (;)

amvourgo limani 053678

Για σημεία των καιρών κάνουν λόγο αναλυτές που διαβλέπουν αύξηση των πωλήσεων εξοπλισμών για λιμάνια ελέω της πτωτικής τάσης που καταγράφηκε στα κόστη τους.

Πρόσφατα σχετικά αναλυτές του τομέα των εξοπλιστικών προγραμμάτων λιμανιών ανά τον κόσμο «διέκριναν ένα φρενάρισμα» στα προγράμματα αυτά που σε παγκόσμια κλίμακα είναι ένας σεβαστός αριθμός τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αιτία του «φρεναρίσματος» οι κλυδωνισμοί στην παγκόσμια αγορά αλλά και εν μέρει η αβεβαιότητα που πυροδοτήθηκε από τα ζητήματα της MAERSK, που είδαν το φώς της δημοσιότητας, και όχι μόνο.

Ωστόσο την ίδια περίοδο διακριβώθηκε και πτώση τιμών σε ορισμένα είδη που αποτελούν τμήματα των εξοπλισμών λιμένων γεγονός που οδήγησε στο «πρώιμο συμπέρασμα» ότι δεν αποκλείεται η αγορά να δει μία νέα «άνοιξη» αυτή τη φορά λόγω των τιμών. Γεγονός είναι ότι οι «πονοκέφαλοι» για τα υψηλόβαθμα στελέχη των λιμένων ανά τον κόσμο συνεχίζουν καθώς τώρα εκτός των άλλων έχουν να διακρίνουν και τις τάσεις των «συμμαχιών» αλλά και τα προβλήματα που αναδύονται στους κόλπους τους.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter