Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Kυκλάδες: Τοπία - Φύση - Άνθρωπος

KYKLADES INV FINAL 01

Η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου και οι εκδόσεις ΑΝΑΒΑΣΗ σας προσκαλούν την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, στην εκδήλωση για την προστασία του Κυκλαδίτικου τοπίου, με αφορμή το αεροφωτογραφικό λεύκωμα «Κυκλάδες, όπως πετάει ο γλάρος». Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης 2109469631 και 632.

Ίδρυμα Ευγενίδου, Λεωφόρος Συγγρού 387, 175 64 Π. Φάληρο.

Οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα (είσοδος από οδό Πεντέλης 11), ενώ υπάρχει δυνατότητα διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα ή/και χειλεανάγνωσης κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο 6936 177143, στο fax: 2109417514 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Οι σκύλοι-οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης και θα μιλήσουν οι:

· Γιώργης Βουγιουκαλάκης, Δρ Γεωλόγος - Ηφαιστειολόγος
· Ράνια Κλουτσινιώτη, Αρχιτέκτων - Πολεοδόμος
· Χρίστος Ντούμας, Καθηγητής Αρχαιολογίας
· Μάγια Τσόκλη, Δημοσιογράφος
· Κωνσταντίνος Θανασάκης, Δρ Ιστορικός - Οθωμανολόγος
· Νικήτας Νικητάκος, καθηγητής Τμήματος Ναυτιλίας Πανεπ. Αιγαίου

Τη συζήτηση θα συντονίσει η κ. Χαρά Μπρίντεζη, επικεφαλής της ομάδας εργασίας της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Θα προβληθούν αεροφωτογραφίες Κυκλαδίτικων τοπίων από το λεύκωμα “Κυκλάδες, όπως πετάει ο γλάρος” των εκδόσεων ΑΝΑΒΑΣΗ και θα ακολουθήσει συζήτηση για την προστασία του Κυκλαδίτικου τοπίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter