Πεμ07092020

Last updateΠεμ, 09 Ιουλ 2020 10am

Διαδικτυακό Workshop της HELMEPA: «Ασφάλεια στη Θάλασσα»

0WorkshopΤο πρώτο διαδικτυακό Workshop της HELMEPA με θέμα «Ασφάλεια στη Θάλασσα» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την 2 Ιουλίου, με 140 συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο.

Συνάντηση ΥΝΝΠ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο

0M.1 4Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο, με τον οποίο και συζητήθηκε το θέμα του «Εξπρές Σάμινα».

Στο «τιμόνι» της HELMEPA η Σεμίραμις Παληού

0semiramis paliouΣήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, σε συνέχεια των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος-HELMEPA, οι εκλεγέντες, σύμφωνα με το Καταστατικό, συνήλθαν και συγκρότησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της με την εξής σύνθεση:

Παρέμβαση Γεωργιάδη, Χατζηδάκη, Πατούλη για την πετρελαιοκηλίδα στα Μέγαρα ζητά το ΒΕΠ

0BEPΑναθεώρηση της εφαρμοζόμενης πολιτικής και ένταση των ελέγχων για την προστασία του περιβάλλοντος σε περιοχές που έχουν ήδη επιβαρυνθεί από δραστηριότητες διαχείρισης και αποθήκευσης καυσίμων, χημικών και εύφλεκτων προϊόντων ζητεί το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς από τους Υπουργούς Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Ενέργειας & Περιβάλλοντος κ. Κωστή Χατζηδάκη, Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, καθώς και από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη.

Διαδικτυακή Γενική Συνέλευση Μελών HELMEPA-Το νέο ΔΣ!

0hel22Η 38η ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA και οι αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου, έγιναν την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, και για πρώτη φορά διαδικτυακά.

Με τηλεσυνεδριάσεις άτυπες…

0IMOΟ ΙΜΟ σχεδιάζει να διεξαγάγει άτυπες διαπραγματεύσεις για τη μείωση των εκπομπών αέριων ρύπων από τα πλοία.

Όλος ο στόλος της MAERSK στο πρόγραμμα VOS

maersk edinburgh 130810 110Σταδιακά θα «στρατολογήσει» η MAERSK όλο της το στόλο στο ερευνητικό πρόγραμμα Voluntary Observing Ship (VOS) προκειμένου να συλλέγουν και να αποστέλλουν μετεωρολογικά στοιχεία για την μελέτη της κλιματικής αλλαγής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ