Τετ09232020

Last updateΤρι, 22 Σεπ 2020 11pm

Νέα πειρατική επίθεση στο Λάγος

0γουοτερΣτα 18 ανέβασε, για το τρέχον έτος ,τον αριθμό των κρουσμάτων πειρατείας με 95 συνολικά απαχθέντες ναυτικούς στην θαλάσσια περιοχή της Νιγηρίας το πρόσφατο περιστατικό πειρατικής επίθεσης που δέχθηκε το υπό σημαία Λιβερίας Water Phoenix 33 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Apapa στις 8 Σεπτεμβρίου.

Πειρατές μεταμφιεσμένοι σε… αστυνομικούς;

0ArmedGuardShutterstockΑναμφισβήτητα θα είναι μία ενδιαφέρουσα τροπή στο θέμα των πειρατικών επιθέσεων επί πλοίων αν αποδειχθεί ότι στην περίπτωση της πρόσφατης πειρατικής επίθεσης στο δεξαμενόπλοιο Aegean II, οι πειρατές ήταν μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς...

Πειρατική επίθεση στα ανοικτά της Σομαλίας

somali pirate 1Πειρατική επίθεση φέρεται να δέχθηκε το δεξαμενόπλοιο μεταφοράς χημικών προϊόντων Aegean II την Τετάρτη.

Μπενίν: Πειρατική επίθεση σε δεξαμενόπλοιο

0λήψηΠειρατική επίθεση σημειώθηκε σε ελληνικών συμφερόντων δεξαμενόπλοιο CURACAO TRADER το οποίο βρισκόταν στον κόλπο της Γουινέας.

Επέκταση της επιχείρησης Atalanta προτείνει η ECSA

somali pirate 1Επέκταση της χρονικής διάρκειας της επιχείρησης Atalanta προτείνει η ECSA.

Πειρατική επίθεση σε δεξαμενόπλοιο παραγωγής πετρελαίου

0Sendje Berge FPSOΠειρατές επιτέθηκαν στο δεξαμενόπλοιο Sendje Berge με εγκαταστάσεις παραγωγής πετρελαίου στα ανοικτά της Νιγηρίας χρησιμοποιώντας εκρηκτικά, απαγάγοντας εννέα υπηκόους της Νιγηρίας μέλη του πληρώματος.

Πειρατική επίθεση σε αλιευτικό σκάφος στον Κόλπο της Γουινέα

0PANOFI FRONTIERΈξι ναυτικοί απήχθηκαν από πειρατές που επιτέθηκαν στο αλιευτικό σκάφος Panofi Frontier στον Κόλπο της Γουινέας, 60 ναυτικά μίλια νότια τουCotonou, της πρωτεύουσας τουBenin.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ