Δευ11232020

Last updateΔευ, 23 Νοε 2020 10pm

Νέα πειρατική επίθεση

0πειρατικήΝέα πειρατική επίθεση στον Κόλπο της Γουινέα σημειώθηκε το περασμένο 24ώρο στο ειδικών εργασιών πλοίο Zhen Hua 7 από το οποίο απήχθησαν 14 μέλη του πληρώματος.

Κόλπος Γουινέα: Συναγερμό για τις πειρατικές επιθέσεις σήμανε η Κίνα

pirates nigiria 2Το Πεκίνο ζήτησε από τα υπό Κινεζική σημαία πλοία να εντείνουν την επαγρύπνησή τους στον Κόλπο της Γουινέας, όπου οι πειρατικές επιθέσεις κλιμακώνονται.

Πειρατές με… μεταπτυχιακό

pirates nigiriaΚαλύτερα εκπαιδευμένοι  σε σχέση με το παρελθόν σε τακτικές για επιθέσεις εναντίον πλοίων είναι οι πειρατές που δρουν στον Κόλπο της Γουινέα.

Συνελήφθησαν λαθρεπιβάτες παρ ολίγον «πειρατές»

0Nave AndromedaΕπτά λαθρεπιβάτες συνελήφθησαν από Βρετανικές δυνάμεις ύστερα από την ανεπιτυχή προσπάθειά τους να πάρουν υπό τον έλεγχό τους το υπό σημαία Λιβερίας Nave Andromeda.

Κόλπος Γουινέα: Δύο πειρατικές επιθέσεις με δύο απαχθέντες ναυτικούς

0pirates in skiffΔύο ακόμη πειρατικές επιθέσεις στον Κόλπο της Γουινέα σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να απαχθούν δύο ναυτικοί.

Κόλπος Γουινέα: Αυξήθηκαν κατά 40% οι πειρατικές επιθέσεις

somali pirate 1Οι απαγωγές στον Κόλπο της Γουινέας της Δυτικής Αφρικής αυξήθηκαν κατά 40% τους πρώτους εννέα μήνες του τρέχοντος έτους σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2019.

Πληροφορίες για επικείμενη πειρατική επίθεση

somali pirate 1Πληροφορίες για επικείμενη πειρατική επίθεση έλαβε το Maritime Domain Awareness for Trade — Gulf of Guinea (MDAT-GoG), στον Κόλπο της Γουινέα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ