Πεμ07092020

Last updateΠεμ, 09 Ιουλ 2020 3pm

Πειρατική επίθεση σε δεξαμενόπλοιο παραγωγής πετρελαίου

0Sendje Berge FPSOΠειρατές επιτέθηκαν στο δεξαμενόπλοιο Sendje Berge με εγκαταστάσεις παραγωγής πετρελαίου στα ανοικτά της Νιγηρίας χρησιμοποιώντας εκρηκτικά, απαγάγοντας εννέα υπηκόους της Νιγηρίας μέλη του πληρώματος.

Πειρατική επίθεση σε αλιευτικό σκάφος στον Κόλπο της Γουινέα

0PANOFI FRONTIERΈξι ναυτικοί απήχθηκαν από πειρατές που επιτέθηκαν στο αλιευτικό σκάφος Panofi Frontier στον Κόλπο της Γουινέας, 60 ναυτικά μίλια νότια τουCotonou, της πρωτεύουσας τουBenin.

Κόλπος Γουινέα: Δυο πειρατικές επιθέσεις το Σαββατοκύριακο

0πειρατικήΔύο περιστατικά πειρατικών επιθέσεων σε πλοία στον Κόλπο της Γουινέα οι οποίες και κατέληξαν σε απαγωγές μελών των πληρωμάτων τους ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Κόλπος Γουινέα: Νέα πειρατική επίθεση

0Pirate boats off NigeriaΝέα πειρατική επίθεση σημειώθηκε χθες στον Κόλπο της Γουινέα στο υπό σημαία Παναμά δεξαμενόπλοιο Vemahope της Queensway Navigation Company.

IBM: Δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος της πειρατείας

piratis 45678Δεν υπάρχει κανένας λόγος εφησυχασμού για τους πλοιοκτήτες καθώς δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος της πειρατείας τονίζει το International Maritime Bureau που έδωσε στοιχεία για τις πειρατικές επιθέσεις του πρώτου τριμήνου του έτους.

Αποτυχημένη πειρατική επίθεση

somali pirate 1Χάρη στην έγκαιρη σήμανση κινδύνου από τον καπετάνιο του πλοίου «Scarabe» και στις εν συνεχεία ενδεδειγμένες ενέργειες ασφαλείας απετράπη πειρατική επίθεση ανοικτά της δυτικής ακτής της Αφρικής στη Γκαμπόν.

Κόλπος Γουινέα: Νέα πειρατική επίθεση- Απήχθησαν επτά ναυτικοί

0MSC Talia FΕπτά ναυτικοί μέλη από τα δεκαεπτά μέλη του πληρώματος του containership MSC Talia F απήχθησαν από πειρατές .

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ