Τρι07142020

Last updateΤρι, 14 Ιουλ 2020 6pm

Το βραβείο "Γυναίκα ηγέτης της Διεθνούς Ναυτιλίας" στην Co CEO της TOTOTHEO

0tototeo

Η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου - Διευθύνουσα Σύμβουλος «Tototheo Maritime», βραβεύτηκε ως Γυναίκα Ηγέτης στη Διεθνή Ναυτιλία στα διεθνή βραβεία «Who is Who ». "Το βραβείο αυτό μου δίνει ιδιαίτερη χαρά καθώς σχετίζεται με τους δύο σημαντικότερους ρόλους της επαγγελματικής μου καριέρας – ως CEO της Tototheo Maritime και ως προέδρου της WISTA International. Ο καθένας με διαφορετικές προκλήσεις και προτεραιότητες, αλλά θα ήθελα να πιστεύω ότι στη βάση τους συγκλίνουν στον πυρήνα της ναυτιλίας όπως αυτή διαμορφώνεται σήμερα, δηλ. στην εξέλιξή της σε ένα καινοτόμο και βιώσιμο τομέα που προσφέρει ίσες ευκαιρίες».
Τα διεθνή βραβεία «Who is Who » διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στις 8 μ.μ., στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου στο Σύνταγμα. Σκοπό έχουν την ανάδειξη των εξεχουσών Ελληνίδων και ενίσχυση της δημιουργίας, της ικανότητας και του ήθους τους σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Οι νικητές επιλέγονται βάσει έρευνας που διεξάγεται από την ομάδα Who Is Who.
Το βραβείο – γλυπτό έχει επιμεληθεί, αποκλειστικά για την τιμητική εκδήλωση βράβευσης «WHO IS WHO International Awards Γυναίκες Ηγέτες» η διεθνούς φήμης, Ελληνίδα γλύπτρια Μαίρη Παπακωνσταντίνου και συμβολίζει τη «ΝΙΚΗ».
Ο θεσμός βραβείων WHO IS WHO International Awards «Γυναίκες Ηγέτες» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων, της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), του Δήμου Αθηναίων, του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων & Κέντρων για την UNESCO και του EAWC (Euro – American Women΄s Council).

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter