Κυρ03292020

Last updateΚυρ, 29 Μαρ 2020 11pm

Κύπρος: Παράταση καταβολής φόρου χωρητικότητας και ετήσιου τέλους διαχείρισης νηολογίου

bulk ships 000Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας Κύπρου (ΥΦΥΝ) στηρίζοντας τις ναυτιλιακές εταιρείες και τους πλοιοκτήτες Κυπριακών πλοίων, στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19) ανακοινώνει την παράταση στην πληρωμή του φόρου χωρητικότητας και του οφειλόμενου ετήσιου τέλους διαχείρισης νηολογίου.

Έκρηξη επενδυτικού ενδιαφέροντος στα δεξαμενόπλοια

deksamenoploiaΕκτοξεύτηκαν οι μετοχές των εταιρειών δεξαμενοπλοίων την προηγούμενη εβδομάδα στο αμερικάνικο χρηματιστήριο.

Ειδικά μέτρα για τον COVID-19 στη διώρυγα του Παναμά

0ΠαναμάςΕιδικές ομάδες εργαζόμενων ώστε να διατηρηθεί η ασφαλής λειτουργία της πλωτής οδού ανέπτυξε η αρχή της διώρυγας του Παναμά στο πλαίσιο μέτρων λόγω του COVID-19.

ΕΛΣΤΑΤ: Καλά τα πήγε η ναυπηγοεπισκευή το 2019

nafpieia elefsinas 056Καλά τα πήγε ναυπηγοεπισκευή το 2019 σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ δωρεά 1 εκατ ευρώ από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο

0aggelopouloi olympiakosΜέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ θα διοχετευτεί η δωρεά ποσού ύψους 1 εκατ. ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) από τους εφοπλιστές Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Σε γραπτή ανακοίνωση τους αναφέρονται τα ακόλουθα:

Diana Shipping: θετικός στον κορονοϊό ο Συμεών Παληός

Diana ShippingΟ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό όπως ανακοίνωσε προς την επιτροπή κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ η ναυτιλιακή εταιρεία Diana Shipping.

Τετράχρονη παράταση του CBER

01075885 εμπορευματοκιβωτίαΝέα παράταση, αυτή τη φορά για τέσσερα χρόνια έλαβε ο κανονισμός Consortia Block Exemption Regulation (CBER) που ουσιαστικά «ελέγχει» τα θέματα καρτέλ, ο οποίος επρόκειτο να λήξει στις 25 Απριλίου 2020.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ