Δευ12172018

Last updateΔευ, 17 Δεκ 2018 2pm

SeaNation790X90

Εκπτώσεις στις χρεώσεις διέλευσης από το Σουέζ

0kanali suezΕκπτώσεις έως και της τάξης του 65% που θα ισχύσουν μέχρι και τα τέλη Ιουνίου του 2019 έχει ανακοινώσει η αρχή της Διώρυγας του Σουέζ η οποία επεκτείνει την τακτική παραχώρησης εκπτώσεων για σειρά διελεύσεων πλοίων ανά κατηγορία.

Η Co-CEO της Tototheo Maritime στη λίστα Lloyd’s List Top 100 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

0ΤΟΤΟΤΕΟΗ Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, Co-CEO της Tototheo Maritime έχει συμπεριληφθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη ναυτιλιακή ειδική έκδοση της Lloyd's List με τα κορυφαία 100 ονόματα της ναυτιλίας κατατάσσοντάς την στην 96η θέση της λίστας, με τη μεγαλύτερη επίδραση στη ναυτιλιακή βιομηχανία παγκοσμίως.

Φ. Κουβέλης: θα γίνουν προσλήψεις στο Λιμενικό -Προσπαθούμε όλοι για την αναβάθμιση του Σώματος

0KOYBELISΣτην ιδιαίτερα σημαντική συμβολή του Λιμενικού Σώματος, στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, του θαλάσσιου περιβάλλοντος αλλά και στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, αναφέρθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, κατά τη διάρκεια των εργασιών του 11ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος.

Συμφωνία με τον Russian Maritime Register of Shipping

russian maritimeΥπεγράφη την 14/12/2018 μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που εκπροσωπήθηκε από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη, κατόπιν εξουσιοδότησης από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού Russian Maritime Register of Shipping, με έδρα την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, συμφωνία εξουσιοδότησης, που διέπει την ανάθεση σε Αναγνωρισμένο Οργανισμό υπηρεσιών προβλεπόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία, για πλοία που φέρουν την Ελληνική Σημαία, καθώς και τις εταιρείες αυτών.

Μεγάλη εκδήλωση των Ναυτιλιακών Βιβλιοθηκών

vradies vivliou largeΤο Δίκτυο Ναυτιλιακών Βιβλιοθηκών ΔΙ.ΝΑΥ.ΒΙ. διοργανώνει ημερίδα με τίτλο: «ΔΙ.ΝΑΥ.ΒΙ: Συμμαχία Γνώσης στο ναυτιλιακό χώρο» η οποία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 16:00 – 19:00 στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ακτή Μιαούλη 65, Πειραιάς).

WISTA HELLAS- Ετήσιο φόρουμ: «Η ναυτιλία στηρίζει τη βιώσιμη ανάπτυξη»

0ΒίσταΤο ετήσιο φόρουμ της WISTA HELLAS έγινε πλέον θεσμός στη ναυτιλιακή κοινότητα καθώς υποστηρίζεται σταθερά από ομιλητές, χορηγούς και συμμετέχοντες. Η φετινή διοργάνωση με τίτλο «Η ναυτιλία στηρίζει τη βιώσιμη ανάπτυξη» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Χίλτον, και συγκέντρωσε άνω των 270 ατόμων από τη ναυτιλία αλλά και άλλους κλάδους της αγοράς που άκουσαν με ενδιαφέρον τους ομιλητές, αλλά και συμμετείχαν με σχόλια στα 3 πάνελ συζήτησης.

ΕΕΕ: Σημαντική η απόφαση του ΙΜΟ για την ασφάλεια των ναυτιλιακών καυσίμων

0enosi ellinon efoplistonΟι Έλληνες πλοιοκτήτες χαιρετίζουν την σημαντική απόφαση του ΙΜΟ για τη λήψη περαιτέρω μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων για την ασφάλεια που συνδέονται με τα ναυτιλιακά καύσιμα μετά το 2020 και τις σχετικές προκλήσεις τους

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ