Τρι08212018

Last updateΔευ, 20 Αυγ 2018 11pm

700X60toChania

Διαγωνισμός για την προμήθεια συστήματος επιτήρησης και παρακολούθησης θαλάσσιας κυκλοφορίας Β. Αιγαίου

yen1Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή προκηρύχτηκε διεθνής, ηλεκτρονικός, ανοικτός διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος επιτήρησης και παρακολούθησης θαλάσσιας κυκλοφορίας Βορείου Αιγαίου, συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας σύμβασης 3.500.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). 

ΠΟΛ.1159/2018 Καθορισμός των βοηθητικών δραστηριοτήτων που είναι συνδεδεμένες με τις θαλάσσιες μεταφορές τα έσοδα των οποίων είναι επιλέξιμα στον φόρο χωρητικότητας

efoplistes forosΔημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία απόφασης καθορισμού των βοηθητικών δραστηριοτήτων που είναι συνδεδεμένες με τις θαλάσσιες μεταφορές τα έσοδα των οποίων είναι επιλέξιμα στον φόρο χωρητικότητας του ν. 27/1975

Στην Mercuria το 30% της Aegean Marine Petroleum

Aegean 300x160Η Aegean Marine Petroleum Network, ανακοίνωσε χθες ότι η Mercuria Energy Group Limited, μαζί με τις θυγατρικές της, έγινε ο μοναδικός δανειστής της εταιρείας στο πλαίσιο της συμφωνίας χρηματοδότησης που υπέγραψαν πρόσφατα τα δύο μέρη (Trade Finance Facility) ύψους ενός δις. δολ. 

MoU για προωθημένες ναυτιλιακές τεχνολογίες

055πλοία τηλεχειρισμόςΗ Rolls-Royce ο Svitzer και η Associated British Ports (ABP) υπέγραψαν Memorandum of Understanding (MoU) με στόχο την ανάπτυξη της νέας γενιάς τεχνολογιών που σχετίζονται με τον ναυτιλιακό τομέα.

Υπεγράφη η ΣΣΕ για τους όρους αμοιβής εργαζόμενων σε Διαχειρίστριες Εταιρίες Ποντοπόρων Φορτηγών Πλοίων

bulk ships 000Υπεγράφη η ΣΣΕ για τους όρους αμοιβής εργαζόμενων σε Διαχειρίστριες Εταιρίες Ποντοπόρων Φορτηγών Πλοίων μεταξύ της Ε.Ε.Ε. και του ΠΑ.Σ.Ε.Ν.Τ. η οποία θα έχει διάρκεια από 1ης Σεπτεμβρίου 2018 ( ημερομηνία ενάρξεως ισχύος) μέχρι και την 31η Αυγούστου του 2021.

Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος των διεθνών ναυτασφαλιστών (IUMI)

proedrosIUMIΟ πρόεδρος της International Union of Marine Insurance (IUMI) εκλέγεται κάθε τέσσερα χρόνια.

EE: Αυξημένες οι εισαγωγές αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου

00012 LNGΑπό τότε που έφτασε το πρώτο πλοίο μεταφοράς αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου στο λιμάνι Sines της Πορτογαλίας, τον Απρίλιο του 2016, και μέχρι σήμερα, οι ενωσιακές εισαγωγές αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου αυξήθηκαν από μηδέν σε 2,8 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ