Τρι10162018

Last updateΤρι, 16 Οκτ 2018 8am

SeaNation790X90

Υπογραφή MOUμεταξύ της Διοίκησης Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας Υπουργείου Μεταφορών Λ.Δ. της Κίνας και του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.κατα τη συνάντηση Κουβέλη- Li Xiaopeng

0Κουβέλης ΚίναΟ Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Φ. Κουβέλης συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον Υπουργό Μεταφορών της ΛΔ της Κίνας κ. Li Xiaopeng, κατόπιν πρωτοβουλίας της Κινεζικής πλευράς.

Βραβεία AMVER 2018 θα επιδοθούν σε εκδήλωση του Propeller Club

0προπέλερΤην Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Hotel θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση επίδοσης των βραβείων AMVER .

Συνέντευξη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη στην εφημερίδα «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ»

0KOYBELISΟ Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» και στον δημοσιογράφο Χρόνη Διαμαντόπουλο, που δημοσιεύεται σήμερα Κυριακή 14/10/2015.

Ίδρυμα Ευγενίδου: Παγκόσμια Hμέρα Nαυτιλίας

imo evgenidio«Μια σύγχρονη ναυτική εκπαίδευση που θα στοχεύει στην παραγωγή στελεχών ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας αγοράς εργασίας που επηρεάζεται καθοριστικά από τις τεχνολογικές εξελίξεις, αποτελεί ίσως το βασικότερο συστατικό μιας καλύτερης ναυτιλίας και ενός καλύτερου μέλλοντος.

Διμερής συνάντηση Φ. Κουβέλη με τον πρέσβη της Σιγκαπούρης Κ. Koh Yong Guan

0ΚουβεληςΟ Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Φ. Κουβέλης συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον Πρέσβη της Σιγκαπούρης κ. Koh Yong Guan, κατόπιν πρωτοβουλίας της σιγκαπουριανής πλευράς.

Αντιδρά η ΕΕ στον αθέμιτο ανταγωνισμό των χωρών της Άπω Ανατολής

0malstromΗ ECSA, o θεσμικός φορέας των ευρωπαϊκών εφοπλιστικών ενώσεων, και η SEAEurope χαιρέτισαν την πρόσφατη δήλωση της Επιτρόπου Εμπορίου της Ε.Ε., κ. Cecilia Malmström, σχετικά με τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές που εφαρμόζονται σε χώρες της Άπω Ανατολής.

Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας 2018

0βραβείαΜία εβδομάδα έμεινε για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα φετινά Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας της Lloyd’s List και ο ρυθμός υποβολής έχει αυξηθεί καθώς συμβαίνει πάντα αυτήν την περίοδο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ