Δευ06252018

Last updateΔευ, 25 Ιουν 2018 11pm

poseidonia 2018

Πανεπιστήμιο Πειραιά: Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών της Σχολής Ναυτιλίας ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου κ. Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης

0LDE EPITIMOS DIDACTOR 03Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, αναγορεύθηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου κ. Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, στον Πειραιά.

Πλέουν 21,1 εκατομμύρια TEU’s

00 1075885 κουτίΚοντά στα 21,1 εκατομμύρια TEU’s υπολογίζει ότι πλέουν αυτή την στιγμή σύμφωνα με τα στοιχεία και τους σχετικούς υπολογισμούς το Lloyd’s List Intelligence για τον παγκόσμιο στόλο των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο “Shipping: Modern environmental requirements/changes”

0Χωρίς τίτλοΤην Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018, ολοκληρώθηκε το σεμινάριο της Tsakos Columbia Shipmanagement, σε συνεργασία με το DNV GL REGISTER, στις εγκαταστάσεις του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» στη Χίο,

Επανεξελέγη πρόεδρος του Committee ο Χ. Φαφαλιός

0Φαφαλιός1Στη θέση του προέδρου του Greek Shipping Co-operation Committee επανεξελέγη ο Χαράλαμπος Φαφαλιός ο οποίος θα ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Committee: Η ελληνική ναυτιλία είναι η πιο «πράσινη»

fafaliosH ελληνική ναυτιλία με τις επενδύσεις της σε νεότευκτα πλοία αλλά και με τις αγορές συγχρόνων second hand πλοίων είναι η πιο «πράσινη» ναυτιλία του κόσμου.

Αυξάνει η δύναμη της ελληνόκτητης ναυτιλίας

bulk carriers 55Αυξάνει η δύναμη της ελληνόκτητης ναυτιλίας παρά το ασταθές περιβάλλον της ναυλαγοράς.

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε η δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου

0asdasdΗ Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τη Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου (πλοία 100 Κ.Ο.Χ.1 και άνω) για τον μήνα Απρίλιο 2018.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ