Πεμ04182019

Last updateΠαρ, 19 Απρ 2019 10pm

Αύξηση, για πρώτη φορά και κατά 25%, των εσόδων του Κεφαλαίου Ναυτικής Εκπαίδευσης (Κ.Ν.Ε.)

0KOYBELISΜετά από συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειες του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Φώτη Κουβέλη

Ναυτική εκπαίδευση: WMU και MPA υπέγραψαν MOU

nautikoiΈνα Memorandum of Understanding (MoU) υπέγραψαν το World Maritime University (WMU) με το Maritime and Port Authority of Singapore (MPA) στο πεδίο της παροχής ναυτιλιακή εκπαίδευσης.

Οι Υποτροφίες της HELMEPA για το 2019 – 2020- Μέχρι τις 10 Ιουνίου οι υποβολές

0helmepaΗ Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA, τιμώντας τους αείμνηστους Γιώργο Π. Λιβανό, Ιδρυτή της, Καπετάν Βασίλη Κ. Κωνσταντακόπουλο, Επίτιμο Πρόεδρο της, και Σταύρο Νταϊφά, Ιδρυτικό της Μέλος, προκηρύσσει τρεις Υποτροφίες, ύψους €15.000 η κάθε μία, για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών επιπέδου Master’s, με έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, στην Ελλάδα ή σε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στους ακόλουθους κλάδους:

Ονοματοδοσία 1ου ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου «Ευγένιος Ευγενίδης»

0Ευγενίδης Το Ίδρυμα Ευγενίδου ταξίδεψε στην ακριτική Θράκη, ξεκινώντας το οδοιπορικό του από το ΕΕΕΕΚ Αλεξανδρούπολης, όπου με μεγάλη έκπληξη τα παιδιά του σχολείου είχαν ετοιμάσει ένα ζεστό καλωσόρισμα στον πρόεδρο του Ιδρύματος Ευγενίδου κ. Λεωνίδα Δημητριάδη Ευγενίδου, ευχαριστώντας τον για άλλη μια φορά για την δωρεά ενός σχολικού λεωφορείου προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών με αναπηρία.

Φ. Κουβέλης από ΑΕΝ Πρέβεζας: «Εκσυγχρονισμός του δημόσιου χαρακτήρα και ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης»

AENKOYVELISΕπίσκεψη στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στην Πρέβεζα, πραγματοποίησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τους ΓΓ του Υπουργείου, Χρήστο Λαμπρίδη και Διονύση Τεμπονέρα και από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Σταμάτη Ράπτη, αντιναύαρχο Λ.Σ.

Εκπαιδευτικό κέντρο της NCLH στη Μανίλα

0Norwegian1Εκπαιδευτικό κέντρο αφιερωμένο στην κατάρτιση στελεχών για την κρουαζιέρα πρόκειται να δημιουργήσει, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές κοντά στην Μανίλα η Norwegian Cruise Line Holdings (NCLH).

Στοιχείο της ανταγωνιστικότητας της ναυτιλίας η βελτιωμένη γνώση

veniamis 770Θετική βρίσκει τη ναυτιλιακή κοινότητα ιδέα ενίσχυσης του τμήματος ναυτιλιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς με νέα γνωστικά αντικείμενα, καθώς και προπτυχιακά αγγλόφωνα τμήματα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ