Σαβ12142019

Last updateΠαρ, 13 Δεκ 2019 7pm

Συνεργασία WMU και EMSA

0εμσαΣυμφωνία συνεργασία υπέγραψαν το World Maritime University (WMU) και το European Maritime Safety Agency (EMSA).

Επισκέψεις ΥΝΝΠ κ. Ι. Πλακιωτάκη σε Πάτρα και Πρέβεζα

0plak1Την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας, καθώς και την οικεία Λιμενική Αρχή επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων του τόσο στις ΑΕΝ, όσο και στις κατατόπους Λιμενικές Αρχές.

Υπογραφή σύμβασης Υπουργείου Ναυτιλίας με το ΙΕ

0img 7876Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 υπεγράφη μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Ιδρύματος Ευγενίδου σύμβαση για την προμήθεια των εκπαιδευτικών κειμένων ΑΕΝ/Π-Μ ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, συνολικού προϋπολογισμού 488.200,73€.

Δωρεά του Ιδρύματος Ευγενίδου-Κληροδοτήματος Μαριάνθη Σίμου στην ΑΕΝ Κύμης

0img 7926Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, μετά το πέρας της τελετής υποδοχής των πρωτοετών σπουδαστών, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτηρίου ενδιαίτησης της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κύμης, μια δωρεά του Ιδρύματος Ευγενίδου-Κληροδοτήματος Μαριάνθη Σίμου.

Project Connect :Μικροί μαθητές «σαλπάρουν» στα διεθνή πέλαγα της Ελληνικής Ναυτιλίας

0NotiasΤο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου» της Project Connect γιγαντώνεται και σαλπάρει για να προσφέρει νέες εμπειρίες και δεξιότητες, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς 34 τάξεων πλέον τάξεων

Ι. Πλακιωτάκης: Πολλαπλασιαστικά τα οφέλη από τη ναυτική εκπαίδευση

0PlaΣτα πολλαπλασιαστικά οφέλη της ναυτικής εκπαίδευσης ως ζωτικού στοιχείου για την ναυτιλία αλλά και την οικονομία της χώρας αναφέρθηκε νωρίτερα σήμερα ο υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ι. Πλακιωτάκης στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Ναυτική Εκπαίδευση- Επαγγελματικός Προσανατολισμός Νέων».

Λ. Δημητριάδης-Ευγενίδης: Οι οικονομικές προοπτικές του ναυτικού επαγγέλματος είναι παραπάνω από εντυπωσιακές

0dhmhtriadhsΣε δράσεις και πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν προκειμένου ο τομέας της ναυτικής και της τεχνικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα να γίνει πιο ελκυστικός για τα νέα παιδιά, αναφέρεται σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου κ. Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ