Παρ04202018

Last updateΠαρ, 20 Απρ 2018 10pm

poseidonia 2018

Επιλογή ΜΑΝ για τα 23άρια της MSC

0MAN ENGINEΜια G-type μηχανή MAN B&W 11G95ME-C9.5 επέλεξε η MSC για κύρια μηχανή που θα τοποθετηθεί στα έντεκα συνολικά υπό κατασκευή πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με μεταφορική ικανότητα 23.000 TEU’s.

Συμφωνία sale and leaseback από την Navios Acquisition, αξίας 71,5 εκατ. δολ

fragou2154Η Navios Maritime Acquisition Corporation η εισηγμένη στο NYSE ναυτιλιακή εταιρεία της Αγγελικής Φράγκου ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε μια συμφωνία sale and leaseback αξίας 71,5 εκατ. δολ για τέσσερα MR2 product tankers.

Ενδιαφέρον για το ναυπηγικό πρόγραμμα της ONE

0ONEΣτραμμένο στην ΟΝΕ είναι το ενδιαφέρον αναλυτών και ειδικών εμπειρογνωμόνων του τομέα των εμπορευματοκιβωτίων για το ναυπηγικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι NYK, MOL και K Line που την απαρτίζουν.

Επεκτείνει την online πλατφόρμα της η Maersk

0MaerskLineΑπλοποιεί και επεκτείνει σύμφωνα με πληροφορίες την online πλατφόρμα της η Maersk με στόχο να διευρύνει τις δυνατότητες χρήσης της από το πελατειακό της δυναμικό.

Ναυπηγήσεις: LOI κατασκευής 20 bulk με καύσιμο LNG

0 ForwardΈνα Letter of Intent κατασκευής μέχρι 20 bulk carrier η πρόωση των οποίων θα γίνεται με καύσιμο LNG υπεγράφη μεταξύ των FORWARD MARITIME GROUP και JIANGSU YANGZIJIANG SHIPBUILDING GROUP .

Παραγγελία για 2.500 «κουτιά» ψυγεία από την Chiquita

0ψυγείο κουτίΠαραγγελία για 2.500 «κουτιά» ψυγεία στην Maersk Container Industry (MCI) με σύστημα ελεγχόμενης ατμόσφαιρας για την μεταφορά μπανανών έδωσε η Chiquita.

Στα αυτόνομα πλοία επενδύουν Wilhelmsen και Kongsberg

0smart ships navigationΔύο μεγάλες Νορβηγικές εταιρίες συνένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να επιχειρήσουν από κοινού στον τομέα των αυτόνομων πλοίων δημιουργώντας την εταιρία Massterly.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha