Κυρ03072021

Last updateΣαβ, 06 Μαρ 2021 10am

Ψηφιοποιεί το στόλο της η Hapag-Lloyd

hapag lloyd 2Ψηφιοποιεί το στόλο της η Hapag-Lloyd.

Θετικές αποπληρωμές δανείων ανακοίνωσε η Seanergy Maritime Holdings Corp.

0Seanergy Η Seanergy Maritime Holdings Corp. (η “Εταιρεία” ή “Seanergy”) (NASDAQ: SHIP) ανακοίνωσε σήμερα την συμφωνία πρόωρης αποπληρωμής δανείου ύψους 21,6 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο είχε αρχική λήξη τον Ιούνιο του 2023.

Άνοδος μεγεθών το 2020 για την StealthGas

STEALTHGASPLOIOΑύξηση κερδών κατέγραψε στη χρήση 2020, η StealthGas, η ναυτιλιακή εταιρεία του Χάρη Βαφειά που δραστηριοποιείται κυρίως στη μεταφορά υγραερίου, μια αγορά που αναμένεται να βελτιωθεί το 2021.

Δρομολογεί containership με LNG η CMA CGM

0CMA CGMΣτο σέρβις Pearl River Express μεταξύ Κίνας – ΗΠΑ δρομολογεί ένα από τα έξι δεκαπεντάρια που θα κινούνται με καύσιμο LNG η CMA CGM και τα οποία θα καλύψουν το συγκεκριμένο σέρβις.

Wilhelmsen και HHLA αναπτύσσουν το Motion Ventures

0Wilhelmsen ShipΗ WILHELMSEN και η Hamburger Hafen und Logistik έχουν εγγραφεί ως οι βασικοί επενδυτές στο επενδυτικό ταμείο S$30m ($22.8m) Motion Ventures που επιδιώκει να επιταχύνει τις νεοσύστατες επιχειρήσεις στην επίλυση των εμποδίων της ναυτιλιακής αλυσίδας αξίας με στρατηγικό κεφάλαιο και υποστήριξη.

Έξι con-ro παρήγγειλε ο Όμιλος Grimaldi

0GrimaldiΣτις γραμμές Βόρειας Ευρώπης- Δυτικής Αφρικής πρόκειται να δρομολογηθούν με την παράδοσή τους τα έξι con-ro που παρήγγειλε ο Όμιλος Grimaldi στο ναυπηγείο Hyundai Mipo της Νότιας Κορέας.

Παρέμβαση της WIMA σε Πλακιωτάκη για στήριξη της αγοράς

0WIMAΤην ανάγκη στήριξης των εταιριών με διευκολύνσεις, επιδοτήσεις και απαλλαγές τόνισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ναυτικής & Βιομηχανικής Ενώσεως (WIMA) κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, στο γραφείο του.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ