Πεμ06292017

Last updateΚυρ, 02 Ιουλ 2017 11am

Ο Alibaba και οι (40)carriers

007 AlibabaΣίγουρα δεν παραπέμπει στην γνωστή ιστορία του Alibaba η διαδικτυακή πλατφόρμα του Alibaba Group αλλά σε μία νέα πραγματικότητα κάτω από το βάρος της οποίας μεγάλες αλλά και μικρότερες εταιρίες εμπορευματοκιβωτίων εντάσσονται ή θα ενταχθούν προσεχώς στο δυναμικό της για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Συνενώσεων συνέχεια βλέπει ο Drewry στους box carriers

Container 00Για ένα «δεύτερο κύμα» επιχειρηματικών και επιχειρησιακών κατά συνέπεια συνενώσεων στο τομέα των εμπορευματοκιβωτίων βλέπει ο Drewry.

Petrofin Research: Μειωμένη κατά 28% η ναυτιλιακή χρηματοδότηση

greek flag sunshine blue sky HUGEΜειωμένη κατά 28% ήταν το 2016 η ναυτιλιακή χρηματοδότηση, σύμφωνα με σχετική έρευνα της Petrofin. Η ανάπτυξη των τραπεζών της Άπω Ανατολής δεν αντισταθμίζει πλήρως τη συνολική ανάγκη χρηματοδότησης του ελληνικού στόλου, επισημαίνεται στη σχετική έρευνα, με τις ελληνικές τράπεζες να νιώθουν τη βαρύτητα.

Είναι αρκετό box growth 4%;

box trader 1Πεδίο συζητήσεων για την καταγραμμένη στο πρώτο εξάμηνο του έτους ανάπτυξη της τάξης του 4% στον τομέα των εμπορευματοκιβωτίων έχει πυροδοτήσει η σχετική πρόβλεψη-ανάλυση του Drewry.

Ναύλωσε το Partnership η Seanergy

bulk ships 000Η Seanergy Maritime Holdings Corp. ανακοίνωσε σήμερα ότι χρονοναύλωσε το πλοίο Partnership με μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρεία ενέργειας για περίοδο δώδεκα με δεκαοκτώ μήνες.

Συνάντηση ΥΝΑΝΠ με το προεδρείο Συνδέσμου Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων για το Παγκόσμιο Συνέδριο Ναυλομεσιτών "Πειραιάς 2017

00002222222DSC 9289Το προεδρείο του Συνδέσμου Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων, δέχτηκε σήμερα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο πλαίσιο των συνεχών επαφών του με όλους τους φορείς της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Πτώχευσε η τρίτη μεγαλύτερη ναυτιλιακή της Γερμανίας

bulk ships 000Αίτημα υπαγωγής σε καθεστώς πτώχευσης υπέβαλε η τρίτη μεγαλύτερη ναυτιλιακή της Γερμανίας αφότου διέκοψε τη συνεργασία της με μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλιακή χρηματοδότηση, σε μία ένδειξη πως η παρατεταμένη ναυτιλιακή κρίση της Γερμανίας έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha