Σαβ12142019

Last updateΠαρ, 13 Δεκ 2019 7pm

Η Co-CEO της Tototheo Maritime στη λίστα Lloyd’s List Top 100 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

0CHR 0735 2Η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, Co-CEO της Tototheo Maritime έχει συμπεριληφθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη ναυτιλιακή ειδική έκδοση της Lloyd's List με τα 100 ονόματα με τη μεγαλύτερη επιρροή στη ναυτιλιακή βιομηχανία παγκοσμίως.

Απονομή πιστοποιητικού AiP από τον DNV GL

0απονομήΚατά τη διάρκεια της εμπορικής έκθεσης Marintec China στη Σαγκάη, ο DNV GL απένειμε πιστοποιητικό Approval in Principle (AiP) στην Hudong-Zhonghua για το κινούμενο με υγροποιημένο αέριο Ultra Large Container vessel (ULCS) που σχεδιάστηκε από το CSSC .

«Αποπλέει» από τη ναυτιλιακή χρηματοδότηση η γερμανική τράπεζα DVB

0dvbbankkΑποχωρεί από τη ναυτιλιακή χρηματοδότηση η γερμανική τράπεζα DVB που είναι η δεύτερη μετά την Credit Suisse ο δεύτερος μεγαλύτερος χρηματοδότης της ελληνόκτητης ναυτιλίας.

H probunkers έλαβε το βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης στα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία του 2019 της Lloyd’s List

0pbLLGSA 1Απονεμήθηκε στην probunkers το Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης (The Sustainability Award) κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των Ελληνικών Ναυτιλιακών βραβείων του 2019 της Lloyd's List που έλαβε χώρα την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»: Δωρεά στο ΠΝ ομοιώματος του θωρηκτού «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ»

0averofTην Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, ανήμερα των εορτασμού του Προστάτη των Ναυτικών Αγίου Νικολάου και της επετείου των νικηφόρων Ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων 1912-13, έλαβε χώρα, στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας, τελετή αποκαλυπτηρίων ομοιώματος του θωρηκτού «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ», το οποίο το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προσέφερε στη Σχολή σε ένδειξη τιμής και για να εμπνέει τους αυριανούς ηγέτες του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Ναυπηγήσεις: Σε ειδικές κατηγορίες πλοίων μεταφοράς υγροποιημένων αερίων στρέφει η Κίνα

0Ethane CrystalΝαυπηγικού ανταγωνισμού συνέχεια στις ασιατικές ναυπηγικές μονάδες συνέχεια.

Περικοπές θέσεων εργασίας αποφάσισε η MAERSK

maersk 2Περικοπές θέσεων εργασίας ο αριθμός των οποίων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί αποφάσισε η MAERSK για το προσωπικό της τόσο από την έδρα της στην Κοπεγχάγη όσο και από όλο τον κόσμο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ