Τετ02202019

Last updateΤετ, 20 Φεβ 2019 4am

Στα logistics για χημικά επένδυσε η MOL

0ΑμβέρσαΣτον εξειδικευμένο τομέα των logistics για χημικά επένδυσε η MOL Chemical Tankers με την απόκτηση του 20% των μετοχών της Den Hartogh Holdings.

Ένα ακόμη LNG Carrier για τον Γιάννη Αγγελικούση

aggelikousisΤα κορεάτικα ναυπηγεία της Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering (DSME) επιβεβαίωσαν ότι η Maran Gas Maritime του Γιάννη Αγγελικούση τοποθέτησε παραγγελία για ένα ακόμη πλοίο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG Carriers).

Είσοδος και στους «εκτελωνισμούς»… από την Maersk

maersk lines 0043Με την εξαγορά της αμερικανικής Vandegrift Inc. η Maersk έκανε ένα ακόμη βήμα στον τομέα των logistics, που ως γνωστόν έχει εισέλθει δυναμικά, αυτή τη φορά με στόχο την απλοποίηση τελωνειακών και άλλων συναφών διαδικασιών.

«Των φρονίμων τα παιδιά…» εφαρμόζει η Maersk…

maersk edinburgh 130810 110«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν...» ή μάλλον «διψάσουν» για... καύσιμα. Κάπως έτσι σκέφτηκε η Maersk η οποία και έκλεισε εγκαίρως συμφωνία για την προμήθεια αποθειωμένων καυσίμων για τα πλοία της.

Αυξημένα έσοδα αλλά μειωμένα κέρδη για την Star Bulk το τέταρτο τρίμηνο του 2018

pappasΑυξημένα έσοδα αλλά μειωμένα κέρδη ανακοίνωσε για το τέταρτο τρίμηνο του 2018 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017 η Star Bulk Carriers.

Brexit: Μετά την P&O θα υποστείλει τη Βρετανική σημαία και η MAERSK;

0Red Ensign on shipΈντονη φημολογία των τελευταίων ημερών ότι η MAERSK πρόκειται να υποστείλει την Βρετανική σημαία από πλοία της που είναι εγγεγραμμένα στο Βρετανικό νηολόγιο και θα σταματήσει να εκπαιδεύει δόκιμους από την Βρετανία λόγω του Brexit.

Πενήντα χρόνια πλεύσης συμπλήρωσε ο Όμιλος Τσάκου

0TsakosΣτο δεύτερο μισό του αιώνα δραστηριοποίησης εισήλθε ύστερα από μία επιτυχημένη «πλεύση» 50 ετών στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία ο Όμιλος Τσάκου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ