Σαβ04042020

Last updateΣαβ, 04 Απρ 2020 11am

Venture fund δημιουργεί ο DNV GL για την "δεκαετία των μετασχηματισμών"

0αυτόνομο πλοίοΟ DNV GL έχει ξεκινήσει ένα venture fund για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της "δεκαετίας των μετασχηματισμών" η οποία θα καθοριστεί από την ενεργειακή μετάβαση και την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση.

Νέα δωρεά Λασκαρίδη στο Π.Ν.

0atlasIΔεύτερο πλοίο Γενικής Υποστήριξης για το Πολεμικό Ναυτικό, δώρισε ο Π. Λασκαρίδης στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μετά το «ΑΤΛΑΣ Ι».

Πούλησε πέντε πλοία η ΤΕΝ

0ΤΕΝΗ ΤΕΝ ανακοίνωσε την πώληση πέντε πλοίων έναντι 104 εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέροντας στους επενδυτές ότι οι μακροπρόθεσμες προοπτικές της παραμένουν θετικές παρά την επιδημία του κοροναϊού.

Νέα παραλαβή νεότευκτου από τον Όμιλο Βαφειά

ecotexianalpg21O όμιλος Βαφειά ανακοίνωσε την παραλαβή του τριακοστού πρώτου πλοίου που κατασκεύασε στην Ιαπωνία!

Κερδοφόρα «πλεύση» για την Hapag-Lloyd

hapag lloyd 2Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία που θα δημοσιεύσει τον προσεχή μήνα η Hapag-Lloyd για το περασμένο έτος αλλά και τις εκτιμήσεις της για το τρέχον.

Απριλο-Μάη «βλέπει» ανάκαμψη η MAERSK στα «κουτιά»

maersk containerΣτο δίμηνο Απριλίου Μαΐου προσδιόρισε τον ορίζοντα , εκτός απροόπτου εξελίξεως, για σταδιακή ανάκαμψη της κίνησης των εμπορευματοκιβωτίων ο chief executive της MAERSK Søren Skou μετά την καθίζηση λόγω της επέλασης του κοροναϊού.

Οικονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου και δωδεκαμήνου 2019 ανακοίνωσε η Seanergy Maritime Holdings Corp.

0seanergyΗ Seanergy Maritime Holdings Corp. (η «Εταιρεία») (NASDAQ: SHIP), ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο και δωδεκάμηνο του 2019.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ