Τετ01222020

Last updateΤετ, 22 Ιαν 2020 7pm

H probunkers υπέγραψε LOI με την Hyundai για την κατασκευή δύο εφοδιαστικών πλοίων

0probunkersΗ probunkers συμφώνησε με την Hyundai Mipo Dockyard (HMD) για την κατασκευή δύο εφοδιαστικών πλοίων (LNG Bunker Vessels-LNGBV), 7,600 m3 το καθένα, για εφοδιασμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου ως καύσιμο (LNG as a Fuel), υπογράφοντας LOI με το κορυφαίο Νοτιοκορεάτικο Ναυπηγείο.

325 πλοία, 38 σέρβις , 3,8 εκατομμύρια TEU’s

099COSCO AriesΥπεγράφη χθες η νέα συμφωνία μεταξύ CMA CGM, Cosco Shipping, Evergreen και OOCL οι οποίες ως γνωστόν απαρτίζουν την Ocean Alliance που αποτελεί το «επόμενο βήμα» της συμφωνίας του περασμένου έτους.

Σε «αισιόδοξη ρότα» πλέει η HMM

0HMM1Σε «αισιόδοξη ρότα» πλέει η Hyundai Merchant Marine (HMM)σύμφωνα με τα στοιχεία που απορρέουν από το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Jae-hoon Bae.

Μια παραλαβή με ενδιαφέρον …

0σμαΤο τέταρτο κατά σειρά πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που θα κινείται με LNG παρέλαβε από τα ναυπηγεία Guangzhou Wenchong Shipyard. Πρόκειται για το πλοίο «Arctic» δυναμικότητας 1,380-TEU το οποίο και θα ανεφοδιαστεί με τα συγκεκριμένα καύσιμα στο λιμάνι του Ρότερνταμ.

Στην 3D Tech στρέφει ο DNV GL

0τρισΗ δημοσιοποίηση του “Technology Outlooks 2030” από τον DNV GL δείχνει ότι ο Νηογνώμονας ετοιμάζεται να «ξανοιχτεί στα βαθειά νερά» των ψηφιακών τεχνολογιών του carbon capture, blockchain και hyperloop.

Η Co-CEO της Tototheo Maritime στη λίστα Lloyd’s List Top 100 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

0CHR 0735 2Η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, Co-CEO της Tototheo Maritime έχει συμπεριληφθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη ναυτιλιακή ειδική έκδοση της Lloyd's List με τα 100 ονόματα με τη μεγαλύτερη επιρροή στη ναυτιλιακή βιομηχανία παγκοσμίως.

Απονομή πιστοποιητικού AiP από τον DNV GL

0απονομήΚατά τη διάρκεια της εμπορικής έκθεσης Marintec China στη Σαγκάη, ο DNV GL απένειμε πιστοποιητικό Approval in Principle (AiP) στην Hudong-Zhonghua για το κινούμενο με υγροποιημένο αέριο Ultra Large Container vessel (ULCS) που σχεδιάστηκε από το CSSC .

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ