Κυρ08182019

Last updateΚυρ, 18 Αυγ 2019 10pm

Συνάντηση ΠΣΕΠΕ με Ι. Πλακιωτάκη

0ΠΣΕΟ Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων και Εξαγωγέων (ΠΣΕΠΕ) κ. Νικόλαος Μαυρίκος, είχε προχθές συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη στον οποίο εξέθεσε τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των εφοδιαστών πλοίων.

Αντιπρόεδρος της Cosco ο Zhang Wei

0Zhang Wei Ο 45χρονος Zhang Wei είναι το νεότερο στέλεχος στην ιεραρχία της υπό την ηγεσία του Xu Lirong China Cosco Shipping Corp που αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου.

Νέα παραγγελία για δύο συν δύο δεξαμενόπλοια από τον όμιλο Ρέστη

goldenenergyΜια παραγγελία για τέσσερα δεξαμενόπλοια τοποθέτησε στα ναυπηγεία STX (Jinhae)της Νοτίου Κορέας, η Golden Energy του Ομίλου Ρέστη.

Βελτιώνεται η αξιοπιστία…

0MSC Cargo recropΈνα καλό 2019 καταφανώς καλύτερο ποσοστιαία του 2018 προμηνύουν τα στοιχεία για τα επίπεδα αξιοπιστίας των ναυτιλιακών εταιριών διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων.

Seanergy Maritime Βελτιωμένα αποτελέσματα το δεύτερο τρίμηνο του 2019 και ενίσχυση ρευστότητας

tsantanistamatisΗ Seanergy Maritime Holdings Corp (NASDAQ:SHIP) ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο και πρώτο εξάμηνο του 2019, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τα μέτρα ενίσχυσης της ρευστότητας που έλαβε.

Οικονομικά αποτελέσματα ανακοίνωσε η Seanergy Maritime

0Seanergy Η Seanergy Maritime Holdings Corp. (η «Εταιρεία») (NASDAQ:SHIP) ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο και πρώτο εξάμηνο του 2019.

Αυξημένος τζίρος αλλά αυξημένα και τα έξοδα…

Fincantieri 997Ελαφρώς μειωμένα σε σχέση με την ίδια περίοδο του πρώτου εξαμήνου πέρσι είναι τα καθαρά κέρδη της Fincantieri.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ