Τετ10232019

Last updateΤρι, 22 Οκτ 2019 9pm

Οι ΗΠΑ ήραν κυρώσεις που είχαν επιβάλλει σε δεξαμενόπλοια LNGτης Yamal LNG

0LNGΗ εταιρεία TC LNG Shipping L.L.C που είναι καναδο-κινεζική κοινοπραξία των εταιρειών Teekay LNG και China LNG Shipping, ενημέρωσε την εταιρεία παραγωγής υγροποιημένου φυσικού αερίου Yamal LNG, ότι το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ήρε τις κυρώσεις από την εταιρεία μεταφοράς υγροποιημένου αερίου, ανακοίνωσε η ρωσική εταιρεία Novatec.

Το «επαναστατικό» AR Navigation παρουσίασε η MOL

0MOLΤο «επαναστατικό» σύστημα πλοήγησης AR Navigation παρουσίασε η Mitsui O.S.K. Lines (MOL) κατά τη διάρκεια της ENOC Marine Conference που διεξήχθη τον περασμένο μήνα στο Ντουμπάι.

Αποπληρωμή δανειακών υποχρεώσεων

fragkou1Σε αποπληρωμή μεγάλου μέρους των δανειακών της υποχρεώσεων προχώρησε η Navios Maritime Partners, συμφερόντων της κ. Α. Φράγκου, με συνδυασμό μετρητών, τραπεζικού δανεισμού και συναλλαγών sale and leaseback.

Πέντε 23άρια για την MSC- Ενεργοποίησε option

0MSC GulsunΠέντε πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με δυναμικότητα μεταφοράς 23.000 + TEU’s έκαστο θα προσθέσει προσεχώς στο στόλο της η MSC η οποία και ενεργοποίησε option στα ναυπηγεία DSME.

Σε ναρκοπέδιο…

0ΤσάκοςΣτο συμπέρασμα ότι η ναυτιλιακή βιομηχανία ολοένα και περισσότερο μοιάζει με ναρκοπέδιο κατέληξε η ετήσια Συνάντηση Στρατηγικής της εισηγμένης στην αμερικανική χρηματαγορά Tsakos Energy Navigation (ΤΕΝ).

Σε ψηφιακή βάση η συνεργασία MAN Energy Solutions και Kongsberg

2011.6.6 emissionsΈνα MOU υπέγραψαν πρόσφατα MAN Energy Solutions και Kongsberg.

Ο Παναγιώτης Λασκαρίδης δώρισε στο Πολεμικό Ναυτικό ένα πλοίο γενικής υποστήριξης

0laskaridisΟ Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε χθες με τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, με τον οποίο συνυπέγραψε την αποδοχή δωρεάς ενός Πλοίου Γενικής Υποστήριξης ανοικτής θαλάσσης, για τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ