Δευ11232020

Last updateΔευ, 23 Νοε 2020 10pm

Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε ο RINA

0CyberΚυβερνοεπίθεση δέχθηκε ο RINA.

Κερδοφόρες MAERSK και ZIM

dolar 00Η ταχύτερη από την αναμενόμενη ανάκαμψη της ζήτησης για διακίνηση φορτίων οδήγησαν την MAERSK και την ZIM σε ρότα κερδοφορίας το τρίτο τρίμηνο του έτους.

Οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου και εννεάμηνου δημοσιοποίησε η Seanergy Maritime Holdings Corp.

0tsantanisΗ Seanergy Maritime Holdings Corp. (η «Εταιρεία») (NASDAQ: SHIP), ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο και εννεάμηνο του 2020.

Στα 23άρια επενδύει η OOCL

OOCL Shenzen container shipΤο 2023 θα γίνει η πρώτη παράδοση πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων της τάξης των 23.000 TEU’s στην Orient Overseas Container Line (OOCL).

Abu Dhabi Ports και DNV GL υπέγραψαν MOU για ψηφιακό μετασχηματισμό

0DNVGL2Η Abu Dhabi Ports, μέρος της ADQ, υπέγραψε μνημόνιο συμφωνίας με τoν DNV GL, για να επιταχύνει τη βιώσιμη ανάπτυξη του θαλάσσιου οικοσυστήματος του Αμπού Ντάμπι.

Μαύρα μαντάτα

0Meyer WerftΗ επέλασης της πανδημίας δεν επηρέασε μόνο τον τομέα της κρουαζιέρας αλλά και τον ναυπηγικό τομέα που έχει συνδεθεί με το κτίσιμο νέων κρουαζιερόπλοιων και γενικά επιβατηγών πλοίων.

Στην πλατφόρμα 8×8 Open Communications™ η MSC

MSC container 1Η  Mediterranean Shipping Company επέλεξε να μετατρέψει την παγκόσμια υποδομή επικοινωνίας, συνεργασίας με τους πελάτες της σε μια ενιαία πλατφόρμα cloud,αναπτύσσοντας την πλατφόρμα 8×8 Open Communications™, συμπεριλαμβανομένης της 8×8 Voice for Microsoft Teams, σε περισσότερες από 155 χώρες και 493 τοποθεσίες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ