Δευ12182017

Last updateΣαβ, 16 Δεκ 2017 6pm

Παραγγελίες για νεότευκτα από Εμπειρίκο, Ίδρυμα Ωνάση, και οικογένεια Αγγελικούση

dexamenoploioΝέες τοποθετήσεις παραγγελιών για νεότευκτα ελλήνων εφοπλιστών σε δεξαμενόπλοια και πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου καταγράφει ο ναυλομεσιτικός οίκος Golden Destiny στο εβδομαδιαίο του report.

Πέρασε στην CMA CGM η Mercosul Line

cma cgm 05688Στην Γαλλικών συμφερόντων CMA CGM πέρασε η Βραζιλιάνικη ναυτιλιακή εταιρία διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων Mercosul Line.

Βραβεία MADE IN GREECE: Τιμητική Διάκριση για το WESEA της OnLine Data

008ONLINEDATAΤην τιμητική διάκριση για το λογισμικό WeSea απέσπασε η OnLine Data στην κατηγορία "Καινοτόμων Προϊόντων" κατά τη διάρκεια των βραβείων "Made in Greece", της Ακαδημίας Marketing.

Αλλαγές στο ηγετικό σχήμα του China Cosco Shipping Group

cosco arxeioΚαθήκοντα προέδρου στο China National Travel Service Group (CTS), αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του China Cosco Shipping Group σύμφωνα με δημοσίευμα του Lloyd’s List .

LNG: Το κρύο… ανεβάζει τους ναύλους

009lngΗ επέλαση ενός σκληρού χειμώνα στο βόρειο ημισφαίριο και συνακόλουθα η αυξημένη ζήτηση για πηγές θερμότητας ωθούν τους ναύλους των πλοίων μεταφοράς υγροποιημένων αερίων (LNG).

Αύξηση στα κόστη λειτουργίας των πλοίων αναμένεται το 2018

0765 ξηρό φορτίοΆνοδο κατά 2,4% αναμένεται να σημειώσει το κόστος λειτουργίας των πλοίων κατά το 2018, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα OpCost του οίκου λογιστικής και αναλύσεων Moore Stephens.

Πιστοποίηση για LNG Coal Carrier από τον Lloyd’s Register

0765 ξηρό φορτίοΤο πρώτο πιστοποιητικό για τον επιτυχή και εγκεκριμένο σχεδιασμό ενός προωθούμενου από καύσιμο LNG Coal Carrier έλαβαντον Lloyd’s Register οι Ιαπωνικών συμφερόντων Mitsui O.S.K. Lines (MOL) η Tohoku Electric Power και η Namura Shipbuilding οι οποίες και ολοκλήρωσαν το σχεδιασμό του σκάφους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha