Τρι10162018

Last updateΤρι, 16 Οκτ 2018 8am

SeaNation790X90

Ενεργοποίησε το CTS η MOL

Οι επιτυχείς δοκιμές συστήματος εντοπισμού εμπορευματοκιβωτίου οδηγεί την MOL στην ενεργοποίηση του remote container tracking management system.0MOL

Έμφαση στις σιδηροδρομικές συνδέσεις δίνει η MSC

0MSC Medway trainΕπεκτείνει το Medway rail service η MSC διασυνδέοντας έτσι τα Ισπανικά λιμάνια της Σεβίλλης, Κόρδοβας και Βαλένσια με επέκταση το Sines στην Πορτογαλία .

Δυναμικά συνεχής η ανάπτυξη για την 25χρονη ΤΕΝ

0ten42cΜία εμπεριστατωμένη και πλήρως τεκμηριωμένη σφαιρική πληροφόρηση για τα της ναυτιλίας και το διεθνές περιβάλλον καταγράφηκε χθες στην ετήσια εκδήλωση της ΤΕΝ η οποία συνέπεσε με τον εορτασμό των γενεθλίων της εταιρίας.

Αρωγός στις start-up και η Maersk

maersk containerΔεν είναι μόνο τα Ολλανδικά λιμάνια που στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες start-up επιχειρήσεων να δημιουργήσουν ευνοϊκότερο τεχνολογικό περιβάλλον για τις μεταφορές και όχι μόνο.

«Πράσινο» δάνειο για εγκατάσταση scrubbers από την Star Bulk

starbulkΗ εταιρεία Star Bulk Carriers Corp. ανακοίνωσε ότι έχει υπογράψει μία δανειακή σύμβαση ύψους 310 εκατ. δολ η οποία περιλαμβάνει μια δόση ύψους 70 εκατομμυρίων δολαρίων (Green Loan Tranche), η οποία θα χρηματοδοτήσει αποκλειστικά την προμήθεια και εγκατάσταση scrubbers για 50 πλοία του στόλου της.

Ψυγεία «κουτιά» παράγγειλε η Hapag-Lloyd

0Hapag LloydΈνα στόλο από 8.600 εμπορευματοκιβώτια ψυγεία παράγγειλε η Hapag-Lloyd στην MAERSK Container Industry.

Costamare: Πούλησε πλοίο για σκραπ σε τιμή που συζητήθηκε πολύ

msc koroniΠερίπου 8 εκατ. δολ εισέπραξε από την πώληση για σκραπ του «MSC Koroni» η Costamare.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ