Κυρ09202020

Last updateΚυρ, 20 Σεπ 2020 10am

Ανεπηρέαστο από τον COVID-19 το reefer shipping

0HLAG ReeferΚαλά τα νέα για το reefer shipping σύμφωνα με ανάλυση του Drewry που θεωρεί τον τομέα ανεπηρέαστο από τα απόνερα της πανδημίας.

Alpha Bank: Σοβαρός κυματισμός από τον κορωνοϊό έπληξε την εφοδιαστική

0Dry Bulk carrierΣτις επιπτώσεις της πανδημίας στις ναυτιλιακές δραστηριότητες και την εφοδιαστική εστιάζει μεταξύ άλλων έκθεση της Alpha Bank σημειώνοντας ότι εξάπλωση της νόσου κατόρθωσε μεταξύ των άλλων να επιφέρει σημαντικό πλήγμα στην παγκόσμια ναυτιλία.

Μελέτη επιπτώσεων…

0autonomo ploioΗ Βρετανική Ένωση Λιμένων (BPA) ξεκίνησε μια νέα πρωτοβουλία για τη διερεύνηση των επιπτώσεων της αυτόνομης ναυτιλίας για τους λιμένες του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Στα σκαριά» νέα έκθεση για τη ναυτεργασία από BIMCO και ICS


nautikoiBIMCO και ICS προετοιμάζονται για την σύνταξη της τελευταίας έκθεσης εργατικού δυναμικού των ναυτικών η οποία και θα περιέχει χρήσιμο υλικό για τους φορείς εκμετάλλευσης πλοίων, τις υπηρεσίες και τις κυβερνήσεις που αναζητούν τις πληροφορίες της αγοράς που χρειάζονται για την ανάπτυξη πληρωμάτων και στρατηγικών κατάρτισης κατάλληλες για το μέλλον.

Θα ρίξει «αναγκαστικά» άγκυρα ο παγκόσμιος στόλος;

0CrewΣτα όριά τους, αν και σε πολλές περιπτώσεις τα έχουν ξεπεράσει, βρίσκονται οι επί των πλοίων «παγιδευμένοι» ναυτικοί λόγω της σε παγκόσμια κλίμακα «αδυναμίας» εναλλαγής πληρωμάτων.

Υποχώρησε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Μάιο

bulk carriers 55Μειωμένη κατά 1,1% ήταν η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Μάιο του 2020, συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα του 2019.

Γ. Ξηραδάκης: «Βαρόμετρο η ναυτιλία» για την παγκόσμια οικονομία

0xiradakisΤο «αποτύπωμα» της πανδημίας στις ναυτιλιακές δραστηριότητες αλλά και η «συμπεριφορά» του χρηματοπιστωτικού συστήματος έναντι του ναυτιλιακού τομέα «φωτογραφίζεται» στην έρευνα για την Χρηματοδότηση της Ναυτιλίας 2020 την οποία και παρουσίασε νωρίτερα σήμερα στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς, ο Διευθύνων Σύμβουλος, XRTC Business Consultants κ. Γιώργος Ξηραδάκης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ