Τετ01272021

Last updateΤετ, 27 Ιαν 2021 11am

PwC Ελλάδας - Ετήσια ενημέρωση για χρηματοοικονομικά θέματα στον κλάδο της ναυτιλίας

PWC logoΗ ετήσια ενημέρωση των στελεχών οικονομικών τμημάτων ναυτιλιακών εταιρειών πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια μιας διήμερης διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργάνωσε πρόσφατα η PwC Ελλάδας, με τίτλο “The Annual PwC Update for Shipping Industry Finance Professionals”.

Δημοσιοποίησε το ICS πίνακα επιδόσεων κράτους σημαίας

0Flag stateΤο Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ICS) δημοσίευσε τον Πίνακα επιδόσεων κράτους σημαίας (2020/2021) η οποία διαπιστώνει ότι πολλά από τα μεγαλύτερα κράτη σημαίας - συμπεριλαμβανομένων

ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκε η δύναμη του στόλου το Νοέμβριο

elliniki nautilia1Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε τη Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου (πλοία 100 Κ.Ο.Χ.1 και άνω) για τον μήνα Νοέμβριο 2020.

COVID-19: Τελικά ήταν ενδιαφέρον το 2020 για τα boxships

0CMAΤρία βασικά στοιχεία για τα boxships , που είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν να πυροδοτούν και το 2021 συζητήσεις μεταξύ εμπειρογνωμόνων, αναλυτών, ειδικών και μη «απομονώνει» το εκπνέον σε 24ωρα 2020 που το χαρακτήρισε η πανδημία.

Μελέτη του WMU αποτυπώνει τις επιδράσεις της πανδημίας στους ναυτικούς

035 ξηρό φορτίοΕξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα προκαταρκτικά στοιχεία μελέτης του World Maritime University για τις επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19 στους ναυτικούς που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα.

Ψηφιοποιημένη η ναυτιλία…

0cyber secure 1Καθώς απομένουν λίγες μέρες για την έλευση του 2021 όπου και θα ισχύσει το νέο κανονιστικό πλαίσιο του ΙΜΟ για την κυβερνο-ασφάλεια στις ναυτιλιακές δραστηριότητες τα στοιχεία έκθεση του inmarsat αποκαλύπτουν ότι σχεδόν το 60% έχει προσαρμοστεί στα απαιτούμενα ενόψει του αναθεωρημένου ISM.

Έντεκα Έλληνες εφοπλιστές στην λίστα των εκατό προσώπων με την ισχυρότερη επιρροή στα ναυτιλιακά πράγματα

0Theodore VeniamisΈντεκα Έλληνες εφοπλιστές συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των εκατό προσώπων με την ισχυρότερη επιρροή στα ναυτιλιακά πράγματα που δημοσίευσε η Lloyd’s List στον καθιερωμένο απολογισμό της χρονιάς.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ