Τετ08212019

Last updateΤετ, 21 Αυγ 2019 6pm

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Καλεί Μέρκελ η CAA για τα HFO στην Αρκτική

pagos arktiki 12Κάλεσμα στη Γερμανίδα Καγκελάριο αλλά και στους πρωθυπουργούς Σκανδιναβικών χωρών να αποτρέψουν τη χρήση heavy fuel oil στις αρκτικές ρότες απεύθυνε η Clean Arctic Alliance (CAA).

Επενδύει η COSCO και στα… τραίνα

2011.9.12 COSCOΣτην ανάπτυξη των συνδυασμένων μεταφορών και των logistics φαίνεται πως έχει στρέψει το ενδιαφέρον της η COSCO που εισέρχεται στην ανάπτυξη του σιδηροδρομικού δρόμου του μεταξιού.

Η Αυστραλία θα μετάσχει στην αποστολή υπό τις ΗΠΑ στο στενό του Ορμούζ

5StraitofHormuzΗ Αυστραλία αποδέχθηκε το αίτημα των ΗΠΑ να ενταχθεί στον διεθνή συνασπισμό που θα προστατεύει δεξαμενόπλοια που μεταφέρουν πετρέλαιο και άλλα φορτηγά πλοία από τις απειλές που εγείρονται από πλευράς του Ιράν στο Στενό του Χορμούζ, δήλωσε σήμερα ο συντηρητικός πρωθυπουργός της χώρας Σκοτ Μόρισον.

Συνάντηση ΥΝΝΠ Ι. Πλακιωτάκη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Frontex F.Leggeri

3234RΜε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε σήμερα o Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής – Frontex, κ. Fabrice Leggeri.

Έκκληση Μπαρδέμ για την προστασία των ωκεανών

0bardem«Οι ωκεανοί μάς χρειάζονται»: ο Ισπανός ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ απηύθυνε χθες Δευτέρα από την έδρα του ΟΗΕ έκκληση να υπογραφεί μιας διεθνής συμφωνία για την προστασία των ωκεανών.

Εκτοξεύτηκε η μετοχή της Dryships

oikonomouΣτα 5,18 δολ (+35,25%) εκτοξεύτηκε χθες η τιμή της μετοχής της Dryships μετά την βελτιωμένη προσφορά εξαγοράς των υπολοίπων μετοχών της εταιρείας που κατέθεσε ο βασικός της μέτοχος κ. Γιώργος Οικονόμου στα 5,25 δολ ανά μετοχή.

«Υπό παρακολούθηση» η ρότα του Ιρανικού δεξαμενόπλοιου

0αδριαΥπό παρακολούθηση από τα υπουργεία Ναυτιλίας και Εξωτερικών είναι η ρότα του υπό Ιρανική σημαία δεξαμενόπλοιου που απέπλευσε από το Γιβραλτάρ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter