Τρι05232017

Last updateΤρι, 23 Μαϊ 2017 11am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Πάνο Λασκαρίδη

kouroyb laskaridisΣυνάντηση με τον εφοπλιστή Πάνο Λασκαρίδη, είχε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Πριν 30 χρόνια...

container 8425Στα επίπεδα προ τριακονταετίας φαίνεται να είναι η ασφαλιστική «πίστη» που δίνουν ασφαλιστικοί οργανισμοί στην αλυσίδα των logistics.

Ενημέρωση του Κρατικού Ινστιτούτου Οικονομικών και Αναπτυξιακών Ερευνών της Κίνας (DRC) στο Υπουργείο Ναυτιλίας

kouroublis 0543Πλήρη ενημέρωση για τις δυνατότητες επενδύσεων που παρουσιάζει η ελληνική αγορά και για την συνεργασία Ελλάδας – Κίνας, έκανε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε αντιπροσωπεία του Κρατικού Ινστιτούτου Οικονομικών και Αναπτυξιακών Ερευνών της Κίνας (DRC) που επισκέπτεται την Ελλάδα.

Revoil: Πώληση της θυγατρικής Άριστον ΕΕΠΝ έναντι 185.000 δολ.

revoil 180 bΗ Revoil ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην πώληση των μετοχών της 100% θυγατρικής της Άριστον ΕΕΠΝ που δραστηριοποιείται στην ποντοπόρο ναυτιλία.

Νέο επίτευγμα του ελληνικού εφοπλισμού-Πιο γρήγορα από τους ανταγωνιστές του αναπτύχθηκε ο ελληνόκτητος στόλος!

ploio bulkerΤην μεγαλύτερη ανάπτυξη έναντι των ανταγωνιστών του παρουσίασε την τελευταία δεκαετία ο ελληνόκτητος στόλος σύμφωνα με ανάλυση των Clarksons.

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση στη δύναμη του Εμπορικού Στόλου, αύξηση στην χωρητικότητα

elstat logo 11Μείωση κατά 0,2% σημείωσε η δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου το Φεβρουάριο του 2017 σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Φεβρουαρίου 2016, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ.

Revoil: Αύξηση Mετοχικού κεφαλαίου θυγατρικής

revoil Logo 11Η Εταιρία REVOIL Α.Ε.Ε.Π. ανακοινώνει ότι η 100% θυγατρική της ΑΡΙΣΤΟΝ ΕΕΠΝ που δραστηριοποιείται στην ποντοπόρο ναυτιλία με απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 15.5.2017 προχώρησε στην Αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 2.186.010 ευρώ με την έκδοση 728.670 νέων ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 3 ευρώ εκάστης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha