Σαβ08182018

Last updateΣαβ, 18 Αυγ 2018 6pm

700X60toChania

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Σήμανε η «ώρα» για τη συνένωση των «μικρών»;

00 1075885 κουτίΠερισσότερες από 124 διαφορετικές εταιρίες και ένας στόλος από 1260 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων συνθέτουν το σκηνικό του τομέα των feeders που ήρθε στο προσκήνιο εξ αιτίας της κίνησης της DPW, που προκάλεσε έκπληξη, να εισέλθει στον τομέα μέσω της Unifeeder.

AP Moeller Maersk: Εξετάζει spin off της Maersk Drilling

maersk containerΤο διαχωρισμό της μονάδας offshore γεωτρήσεων μέσω spin off θα επιδιώξει την επόμενη χρονιά η AP Moeller Maersk.

Αυξάνει τα ψυγεία εμπορευματοκιβώτια η Hapag-Lloyd

0HLAG ReeferΡότα για αύξηση του «στόλου» των ψυγείων εμπορευματοκιβωτίων που διαθέτει έθεσε η Hapag-Lloyd.

ΠΟΛ.1159/2018 Καθορισμός των βοηθητικών δραστηριοτήτων που είναι συνδεδεμένες με τις θαλάσσιες μεταφορές τα έσοδα των οποίων είναι επιλέξιμα στον φόρο χωρητικότητας

efoplistes forosΔημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία απόφασης καθορισμού των βοηθητικών δραστηριοτήτων που είναι συνδεδεμένες με τις θαλάσσιες μεταφορές τα έσοδα των οποίων είναι επιλέξιμα στον φόρο χωρητικότητας του ν. 27/1975

Στην Mercuria το 30% της Aegean Marine Petroleum

Aegean 300x160Η Aegean Marine Petroleum Network, ανακοίνωσε χθες ότι η Mercuria Energy Group Limited, μαζί με τις θυγατρικές της, έγινε ο μοναδικός δανειστής της εταιρείας στο πλαίσιο της συμφωνίας χρηματοδότησης που υπέγραψαν πρόσφατα τα δύο μέρη (Trade Finance Facility) ύψους ενός δις. δολ. 

Προβληματισμός για «νοθεμένα» ναυτιλιακά καύσιμα…

rypansi 987Ασυνήθιστα μείγματα, “νοθευμένα” ναυτιλιακά καύσιμα;

MoU για προωθημένες ναυτιλιακές τεχνολογίες

055πλοία τηλεχειρισμόςΗ Rolls-Royce ο Svitzer και η Associated British Ports (ABP) υπέγραψαν Memorandum of Understanding (MoU) με στόχο την ανάπτυξη της νέας γενιάς τεχνολογιών που σχετίζονται με τον ναυτιλιακό τομέα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter