Δευ12182017

Last updateΣαβ, 16 Δεκ 2017 6pm

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Παραγγελίες για νεότευκτα από Εμπειρίκο, Ίδρυμα Ωνάση, και οικογένεια Αγγελικούση

dexamenoploioΝέες τοποθετήσεις παραγγελιών για νεότευκτα ελλήνων εφοπλιστών σε δεξαμενόπλοια και πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου καταγράφει ο ναυλομεσιτικός οίκος Golden Destiny στο εβδομαδιαίο του report.

Συγχρηματοδότηση από ΕΕ προμήθειας περιπολικών σκαφών για το ΛΣ

04646limeniko2Κατόπιν της θετικής αξιολόγησης των προτάσεων που υπέβαλε η Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Ειδική Δράση “Εξοπλισμός Οργανισμού FRONTEX”, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε τη συγχρηματοδότηση σε ποσοστό 90% ενός (01) παράκτιου περιπολικού πλοίου άνω των 30 μ. αξίας 15 εκατ. ευρώ και τριών (03) ταχύπλοων περιπολικών σκαφών 16-19,5 μ. συνολικής αξίας 7,8 εκατ. ευρώ (2,6 εκατ. ευρώ έκαστο).

Στην ΑΕΝ Ύδρας ο ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλής

0056ΑΕΝΥΔΡΑΣΣτην ορκωμοσία των πρωτοετών σπουδαστών της ιστορικής Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού της Ύδρας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου πολλαπλών χρήσεων της Σχολής, παρέστη χθες ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Νέο booking system από την Maersk με... penalty

maersk lines 09Το έκλεισες, δεν το έφερες, δεν φορτώθηκε, θα... «υποστείς κυρώσεις». Κάπως έτσι θα λειτουργήσει στο εξής η νέα πλατφόρμα (booking system) της Maersk που θα αφορά το freight services από Βόρεια Κίνα προς Νότια Αμερική και Αφρική.

Πως κινούνται τα CONTAINERSHIPS αυτή την εβδομάδα

Container Carriers Bringing Down Carbon Emission1Ιάκωβος (Jack) Αρχοντάκης
Chartering broker Thenamaris (Ships Management) Inc.

Φώτιος –Ευάγγελος Καρλής
Market Analyst

Στην ΑΕΝ Ύδρας ο ΥΝΑΝΠ Παναγιώτης Κουρουμπλής

kouroumplis 0Στην τελετή υποδοχής των νέων σπουδαστών της ιστορικής Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού της Ύδρας θα παρευρεθεί αύριο, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Γερμανικός Τύπος: Ένα κανάλι από τον Δούναβη στο Αιγαίο

035treno1 0Στα σχέδια για την κατασκευή πλωτού διαδρόμου που θα συνδέει τον Δούναβη με τη Μεσόγειο αναφέρεται μερίδα του γερμανικού Τύπου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha