Παρ08182017

Last updateΠεμ, 17 Αυγ 2017 11pm

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Επιτυχίες για το HHLA

0023 ΑμβούργοΕξαιρετικά ευοίωνες είναι οι προοπτικές για το Hamburger Hafen und Logistik AG (HHLA), που διαχειρίζεται τρία container terminals στο λιμάνι του Αμβούργου.

Αρκτικές ρότες «βλέπουν τα κουτιά»…

1422 αρκτικές ρότες Άλλη μία εταιρία διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων ήρθε να προστεθεί στην ομάδα των ναυτιλιακών εταιριών του τομέα που διερευνούν το ενδεχόμενο μελλοντικής χρήσης ρότας από τον Αρκτικό κύκλο.

Χαμόγελα για τους μετόχους της Star Bulk

starbulkΤην καλύτερη απόδοσης μεταξύ όλων των μετοχών των ναυτιλιακών εταιρειών που διαχειρίζονται πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου, είχε χθες η μετοχή της Star Bulk Carriers.

Επενδύει δυναμικά στην κυβερνο-ασφάλεια η COSCO

Cosco AsiaΕπιχείρηση «θωράκισης» έναντι κυβερνο-επιθέσεων για την COSCO η οποία επενδύει δυναμικά στην κυβερνο-ασφάλεια.

Γύρισε στο «μαύρο» η MAERSK

maersk container«Πλεύση στο μαύρο» για τα έσοδά της πραγματοποιεί η MAERSK μετά από μία περίοδο τεσσάρων τριμήνων στο «κόκκινο» σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν πρόσφατα το φώς της δημοσιότητας.

Στο «παιχνίδι» της μείωσης αέριων ρύπων και η κρουαζιέρα

16 190035cruiseship mesaΔεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο τομέας της επιβατηγού ναυτιλίας από το «παιχνίδι» της μείωσης των αέριων ρύπων στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι τομείς της ναυτιλίας.

Βελτίωση των ναυλαγορών αναμένει ο οίκος Clarkson's

bulk carriers 55Οι αγορές που βρίσκονται υπό πίεση δεν πρόκειται άμεσα να βιώσουνε μια δυναμική ανάκαμψη, ωστόσο, σε πιο μακροπρόθεσμη βάση, υπάρχουν αρκετά σημάδια που δείχνουν ότι θα υπάρξει βελτίωση, σύμφωνα με εκτιμήσεις που διατυπώνει ο ναυλομεσιτικός οίκος Clarkson’s, ο μεγαλύτερος του κόσμου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha