Πεμ02202020

Last updateΤετ, 19 Φεβ 2020 6pm

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Αυξάνεται ο BDI, αλλά οι ναύλοι...

capesizeΙάκωβος (Jack) Αρχοντάκης
Chartering broker Thenamaris (Ships Management) Inc.
Φώτιος –Ευάγγελος Καρλής
Market Analyst

Η Ινδονησία αποφάσισε να προχωρήσει στη θέσπιση νέων πολιτικών για τις εξαγωγές του Νικελίου.

Η Kelly Tolhurst νέα υπουργός Ναυτιλίας της Βρετανίας

0ΚέλιΗ Βρετανική Ένωση Λιμένων British Port Association (BPA) με ανακοίνωσή της καλωσόρισε την Kelly Tolhurst που ορίστηκε να εκτελεί τα καθήκοντα της υπουργού Ναυτιλίας της Βρετανίας.

Στοιχεία EΛΣΤΑΤ: Αύξηση της δύναμης του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Δεκέμβριο

elliniki naftilia 00Αύξηση κατά 0,8% παρουσίασε τον Δεκέμβριο του 2019 -σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018- η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου.

Νέο επιμορφωτικό σεμινάριο απο τον Σύνδεσμο Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων

bulk carriers 55Νέο επιμορφωτικό σεμινάριο πρακτικής για την εκπαιδευτική περίοδο 2019-2020, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων, που αφορά στελέχη και εκπαιδευόμενους Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων, καθώς και φοιτητές και σπουδαστές Ναυτιλιακών και γενικά όλους όσους έχουν ενδιαφέρον για το επάγγελμα του ναυλομεσίτη.

«Καταπλέουν» νέα μέτρα μείωσης του CO2 με εφαρμογή το 2023

co emissions 4324Στα τέλη του προσεχούς μηνός αναμένεται να συζητηθεί σε επίπεδο ΙΜΟ ένα νέο πλαίσιο μέτρων μείωσης του CO2 με ορίζοντα εφαρμογής του 2023 βασισμένο σε προτάσεις που έχουν κατατεθεί και επικαιροποιηθεί .

Ν. Πηλείδου: Σταθερό με ορίζοντα δεκαετίας το φορολογικό της Κυπριακής ναυτιλίας

0maΤον προγραμματισμό, τις θέσεις και τις δράσεις του Υφυπουργείου Ναυτιλίας της Κύπρου σε σχέση με τους διεθνείς κανονισμούς και προκλήσεις, την επιτάχυνση των διαδικασιών, αλλά και σε θέματα ναυτικής εκπαίδευσης αναφέρθηκε η Υφυπουργός Ναυτιλίας κα. Νατάσα Πηλείδου, κατά την επίσκεψή της πρόσφατα στα γραφεία της Hellenic Shipbrokers Association.

Στις Βρυξέλλες ο ΥΝΝΠ Γιάννης Πλακιωτάκης

0plakiwtakis3Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί την επόμενη Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης προκειμένου να έχει σειρά επαφών με Ευρωπαίους αξιωματούχους, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ναυτιλίας που διοργανώνει η Ένωση Ευρωπαϊκών Εφοπλιστών Ενώσεων (ECSA).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter