Σαβ10312020

Last updateΠαρ, 30 Οκτ 2020 6pm

Συνάντηση ΥΝΑΝΠ με Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ

idiotikopoiisi limani

Εκπροσώπους της Ένωσης Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών του ΟΛΠ, δέχτηκε σήμερα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής. Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, παρευρέθησαν ο ΓΓ Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός, ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Γεωργίου και ο Γ.Γ. Γιώργος.
Οι εκπρόσωποι των Λιμενεργατών έθεσαν το ζήτημα νέου χρονοδιαγράμματος σε ό,τι αφορά τη διαδικασία των μετατάξεων και πρότειναν τη στελέχωση της Πλοηγικής Υπηρεσίας, από μέλη της Ενώσεως που θα επιθυμούσαν να εργαστούν εκεί. Ο κ. Κουρουμπλής προσέγγισε το θέμα θετικά, με την επιφύλαξη των προσκομμάτων, που ενδεχομένως προκαλούνται λόγω των ειδικοτήτων.
Οι εκπρόσωποι της Ένωσης αναφέρθηκαν ακόμα στην κύρωση δύο διεθνών εργασιακών συμβάσεων και στην καθυστέρηση των διαπραγματεύσεων με τον ΟΛΠ για την υπογραφή νέων ΣΣΕ. Ο κ. Κουρουμπλής ανέλαβε την πρωτοβουλία, να παρέμβει με επιστολή του στο Υπουργείο Εργασίας για την κύρωση των συμβάσεων, να έρθει σε συνεννόηση με το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για το θέμα των μετατάξεων και να θέσει το θέμα της διαπραγμάτευσης των ΣΣΕ στον ΟΛΠ Α.Ε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter