Σαβ04042020

Last updateΣαβ, 04 Απρ 2020 11am

ΟΛΘ ΑΕ: Ομαλή η διεξαγωγή εφοδιασμού μέσω του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης

olth limani 053Η ΟΛΘ Α.Ε., παρά την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που επικρατεί, παραμένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και απρόσκοπτη λειτουργία της εμπορικής κίνησης του Λιμένα συνεχίζει με πλήρη αφοσίωση να εξυπηρετεί τους πελάτες της.

ΟΛΘ: Κανονικά η τροφοδοσία των γειτονικών χωρών

0ΟΛΘΚανονικά γίνεται η τροφοδοσία των γειτονικών της Ελλάδας χωρών, μέσω των πλοίων που αναχωρούν από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενώ παρά τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στις μεταφορές, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η συνολική διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων δεν έχει -μέχρι στιγμής- επηρεαστεί σημαντικά.

Μέτρα πρόληψης για τον COVID-19 και λειτουργίας της ΟΛΘ Α.Ε.

thessaloniki limani 368Ανακοινώνεται ότι η ΟΛΘ Α.Ε. ακολουθεί αυστηρά τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση και τις Υγειονομικές Αρχές με σκοπό την πρόληψη της περαιτέρω εξάπλωσης του COVID-19, τόσο για την προστασία των εργαζομένων στην Εταιρεία, όσο και για την προστασία των συναλλασσόμενων και των εξωτερικών συνεργατών της.

Άμεσα κατασβέστηκε φωτιά σε κτίριο γραφείων του ΟΛΘ

OLTH 84Άμεσα κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε γραφείο του πρώτου ορόφου διώροφου κτιρίου, στην Πύλη 11, εντός του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Επτά σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την επέκταση του 6ου Προβλήτα του ΟΛΘ

olth thessaloniki limani 9642Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, στις 15:00 η διαδικασία υποβολής των φακέλων για το 1ο Στάδιο – Προεπιλογή του Διαγωνισμού για την ανάδειξη Αναδόχου του Έργου «6ος Προβλήτας, Επέκταση Λιμενικής Υποδομής».

Προς το δεύτερο στάδιο ο διαγωνισμός ΟΛΘ για την 6η προβλήτα

OLTH aerophoto 1Στο δεύτερο στάδιο αναμένεται να περάσει εκτός απροόπτου η διαγωνιστική διαδικασία για την επέκταση της έκτης προβλήτα, το κόστους της οποίας, εκτιμάται στα 130 εκατ. Ευρώ.

Προς διαμόρφωση multi hub στον ΟΛΘ

olth big 554Ένα multi hub πρόκειται να αναπτύξει σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΛΘ αξιοποιώντας τμήμα του ανατολικού μέρους του λιμένα.

ΟΛΘ: Ο Antonino Spezzano ορίστηκε γενικός διευθυντής του ΣΕΜΠΟ

olth limani 053Η "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε." ανακοινώνει ότι

Αύξηση στη διακίνηση φορτίων το 2019 για το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

olth limani 053Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2019 για το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, καθώς ανοδική πορεία σημείωσε η διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων και συμβατικού φορτίου.

ΟΛΘ: Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη διαγωνισμού για την 6η προβλήτα

olth limani 053Σήμερα Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΟΛΘ ΑΕ, μετά από την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο 1ο Στάδιο-Προεπιλογή του Διαγωνισμού για την ανάδειξη Αναδόχου του Έργου «6ος Προβλήτας, Επέκταση Λιμενικής Υποδομής».

Σωτ. Θεοφάνης: Με διεθνή διαγωνισμό ιδεών το 2020 το Κέντρο Καινοτομίας για τα logistics του ΟΛΘ

0LIMANIOLTHPANORAMICΜε διεθνή διαγωνισμό ιδεών, τύπου hackathon, αναμένεται να μπει σταδιακά στη γραμμή εκκίνησης το 2020 το Κέντρο Καινοτομίας για τη λιμενική λειτουργία, τα logistics και τις εμπορευματικές μεταφορές, που σχεδιάζει να δημιουργήσει σε ανακαινισμένες εγκαταστάσεις εντός του λιμένος της Θεσσαλονίκης η ΟΛΘ ΑΕ, ενεργοποιώντας -μεταξύ άλλων-τη συνεργασία πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και του Εθνικού Ινστιτούτου Λιμενικής Κατάρτισης "Εξάντας".

«Dry port» στη Σόφια σχεδιάζει ο ΟΛΘ

0THEOFANHSΜε ορίζοντα μέχρι τα τέλη του έτους η ΟΛΘ ΑΕ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία «dry port» στη Σόφια. Τούτο αποκάλυψε μιλώντας από του βήματος του Thessaloniki Summit 2019ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, Σωτήρης Θεοφάνης.

Αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός της ΟΛΘ ΑΕ- Προστέθηκε ένας MHC

olth limani 053Η ΟΛΘ ΑΕ εκτελώντας με συνέπεια και εντός χρονοδιαγράμματος το Επενδυτικό της Πρόγραμμα, προχώρησε στην αγορά ενός αυτοκινούμενου γερανού (Mobile Harbour Crane) μέγιστης ανυψωτικής ικανότητας 144 τόνων από την εταιρεία Liebherr.

"Συμμαχία" ΟΛΘ με Thess INTEC και Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας

0olth1Την συμφωνία - τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο όπως είπε - με τις διοικήσεις των φορέων Thess- INTEC και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας για να προχωρήσει ένα στοχευμένο κέντρο καινοτομίας για τα λιμάνια, τις εμπορευματικές μεταφορές και τα logistics, ανακοίνωσε, από το βήμα της εκδήλωσης της εφημερίδας "Μακεδονία" στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΘ ΑΕ, Σωτήρης Θεοφάνης.

Αύξηση πλοηγών θέλει ο ΣΕΒΕ στη Θεσσαλονίκη

olth limani 053Άμεση ενίσχυση του αριθμού των πλοηγών στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του λιμένα, ζήτησε με επιστολή του προς τον υπουργό Ναυτιλίας, Ιωάννη Πλακιωτάκη, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

ΟΛΘ: Αύξηση του όγκου των διακινούμενων φορτίων και του κύκλου εργασιών το 1ο εξάμηνο του 2019

olth limani thessalonikiΤο 1ο εξάμηνο του 2019 σημειώθηκε αύξηση των διακινουμένων φορτίων, καθώς και των εσόδων του λιμένα, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

ΟΛΘ: Μείωση στα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου

olth limani 053Αύξηση εσόδων αλλά μείωση της καθαρής κερδοφορίας μετά από φόρους εμφάνισε το α΄ εξάμηνο του 2019 ο ΟΛΘ, λόγω αύξησης του λειτουργικού κόστους σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο αλλά και της πρώτης εφαρμογής του Δ.Π.Χ.Α. 16.

Στον ΟΛΘ πλοηγοί από άλλες περιοχές για την εξυπηρέτηση των πλοίων

olth limani 053Άμεσα ανταποκρίθηκε το υπουργείο Ναυτιλίας, σε συνεννόηση με τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ), στο πρόβλημα που προέκυψε με τους πλοηγούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου της πόλης και της ενδεχόμενης εμπλοκής τους σε υπόθεση δωροδοκίας.

ΟΛΘ: Μιχαλόπουλος και Αλευράς τα ανεξάρτητα μέλη του ΔΣ

olth hhrrdΗ Εταιρεία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ανακοινώνει ότι την 29η Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο «Makedonia Palace».

Βραβεύτηκε η δυναμική παρουσία της ΟΛΘ ΑΕ στην 84η ΔΕΘ

0Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Σ.ΘΕΟΦΑΝΗΣ 2Η ΟΛΘ ΑΕ τιμήθηκε την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 από τη Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO για τη συνολική της παρουσία ως κορυφαία συμμετέχουσα εταιρεία στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Παρουσιάστηκε στον ΟΛΘ το Duisburg

0ολθ ντουισμπουργΤο μεγαλύτερο ποτάμιο λιμάνι στον κόσμο και οι δραστηριότητες του που αφορούν κατά 75% τον τομέα παροχής logistics παρουσιάστηκε από τον CEO Mr. Erich Staake, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter