Κυρ09202020

Last updateΚυρ, 20 Σεπ 2020 10am

Επίσκεψη του γ.γ. Λιμένων στην ΟΛΘ Α.Ε.

0ΟΛΘ77Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελου Κυριαζόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020, στο Κτίριο Διοίκησης της ΟΛΘ Α.Ε.

Στο τελικό στάδιο ο Διαγωνισμός για την Επέκταση του 6ου Προβλήτα στον ΟΛΘ

olth 9999Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΘ Α.Ε. την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020, η Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών για τη συμμετοχή στο 2ο Στάδιο του Διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου του έργου «6ος Προβλήτας, Επέκταση Λιμενικής Υποδομής».

Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρου Καράογλου με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε.

0ΟΛΘ132Τους τρόπους αναβάθμισης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ώστε να γίνει το πιο σύγχρονο λιμάνι της Μεσογείου συζήτησαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., κ. Αθανάσιο Λιάγκο, στη συνάντηση εργασίας που είχαν σήμερα στο Διοικητήριο.

Ένας «κρίσιμος συντονισμός»…

organismos limenos thessalonikis olth arxeioΈνας «κρίσιμος συντονισμός» θα αναζητηθεί το προσεχές έτος για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με επίκεντρο την πολυσυζητημένη κατασκευή του 6ου προβλήτα.

Η ανάπτυξη του λιμανιού στο επίκεντρο συνάντησης του Απ. Τζιτζικώστα με τη διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ

0ΟΛΘ ΤζιτζικΤο business plan για την ανάπτυξη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, η ολοκλήρωση των βασικών υποδομών του και η αναβάθμιση της συνεργασίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ΟΛΘ ΑΕ, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας με τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΔΣ του ΟΛΘ Αθανάσιο Λιάγκο και τον διευθύνοντα σύμβουλο και γενικό εκτελεστικό διευθυντή Φράνκο Νίκολα Κούπολο (Franco Nicola Cupolo).

Συνάντηση ΟΛΘ με Δήμο Θεσσαλονίκης

0liagkos zervas olthΜε τον νέο Εκτελεστικό Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΘ Α.Ε., Θ. Λιάγκο, συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος της πόλης, Κ. Ζέρβας. Από πλευράς ΟΛΘ Α.Ε. στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων της εταιρείας, Artur Davidian.

Θεσσαλονίκη: “Γκάζια” στο λιμάνι

0ραλιΔΕΘΜια φαντασμαγορική υπερειδική διαδρομή ταχύτητας θα περιλαμβάνει -εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν- το φετινό 53ο ράλι ΔΕΘ, το οποίο αναμένεται να φέρει περισσότερους φίλους της αγωνιστικής οδήγησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χάρη στο ιδιαίτερα εντυπωσιακό αυτό event, που θα διοργανώσει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος (Α.Ο.Θ).

Υπογραφή Συμφωνίας Αμοιβαίας Συνεργασίας μεταξύ ΟΛΘ Α.Ε. και China Merchants Port Holdings Co Ltd.

0ΟΛΘΣτην υπογραφή διμερών συνεργασιών προχώρησε η ΟΛΘ Α.Ε. με την China Merchants Port Holdings Co., Ltd. (CMPort) και τη θυγατρική της China Merchants Holdings Information Technology Co., Ltd. (CMHIT).

Επίσκεψη του Πρέσβη των Η.Π.Α. στην ΟΛΘ Α.Ε.

0Photo 2Επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη, Geoffrey R. Pyatt, συνοδεία του Γενικού Προξένου, Gregory W. Pfleger, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, στην ΟΛΘ Α.Ε. Τον Πρέσβη των Η.Π.Α. υποδέχτηκαν στο κτίριο Διοίκησης της Εταιρείας, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΟΛΘ Α.Ε. κ. Αθανάσιος Λιάγκος, ο Διευθύνων Σύμβουλος - Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της ΟΛΘ Α.Ε. κ. Franco Nicola Cupolo και ο Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων της ΟΛΘ Α.Ε. κ. Artur Davidian.

ΟΛΘ: Διανομή σημαντικά αυξημένου μερίσματος

olth big 554Νέα σελίδα για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μετά την τέλεση της γενικής συνέλευσης όπου αποφασίστηκε η διανομή σημαντικά αυξημένου μερίσματος, ύψους 1,17 ευρώ ανά μετοχή από τα κέρδη της χρήσης 2019, έναντι 0,57 ευρώ το 2018.

Διεκδικητής ESPO Award 2020 ο ΟΛΘ

olth big 554Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) βρίσκεται μεταξύ των επτά λιμένων που διεκδικούν το ESPO Award 2020.

Ιούλιο η δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τον 6ο προβλήτα

olth hhrrdΤο νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης υπό τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Λιάγκο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Franco Nicola Cupolo θα «τρέξουν» τις διαδικασίες του διαγωνισμού για την κατασκευή του πολυσυζητημένου για την σημασία του 6ου προβλήτα.

MOU για την εκπαίδευση και την έρευνα σε θέματα Λιμενικής Ανάπτυξης

0olth mou 260620Ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε., το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και το Ινστιτούτο Λιμενικής Κατάρτισης «ΕΞΑΝΤΑΣ»

ΟΛΘ: Με Σχέδιο Δράσης για τη μετάβαση προς ένα βιώσιμο και με χαμηλές εκπομπές άνθρακα μέλλον

olth jjgsgsπό τις αρχές του 2018, η ΟΛΘ Α.Ε. είναι εταίρος στο έργο SUPAIR INTERREG - ADRION, ένα έργο που στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της Ναυτιλίας και των λιμένων με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και διακρατική προοπτική. Το έργο λήγει επίσημα στα τέλη Ιουνίου 2020.

Αλλαγές στη Διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε.- Προτάθηκε ο Αθ. Λιάγκος για πρόεδρος

0athanasios liagkos melosdΗ ΟΛΘ Α.Ε. ανακοινώνει την αποχώρηση από τις θέσεις του Προέδρου Δ.Σ. & Δ/ντος Συμβούλου του κ. Σωτηρίου Θεοφάνη.

Στην «κορφή του κύματος»…

0theofanis sotirisΔύο θητείες στην ηγεσία του ΟΛΘ, μία στον ΟΛΠ. Ο νυν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΘ κ. Σ. Θεοφάνης σύμφωνα με την αναγγελία της γ.σ. «εγκαταλείπει» τη θέση έχοντας ένα πλούσιο και προ πάντων θετικό απολογισμό στην εν λόγω θέση.

Στις 30 Ιουνίου η γ.σ. του ΟΛΘ

olth hhrrdο Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με διακριτικό τίτλο «Ο.Λ.Θ. Α.Ε.» (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 42807/06/Β/99/30 και ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 58231004000) με έδρα τη Θεσσαλονίκη,

Ενημέρωση των Αναλυτών για τα Ετήσια Οικονομικά Αποτελέσματα χρήσης 2019 της ΟΛΘ Α.Ε.

olth limani 053Η Διοικητική Ομάδα της ΟΛΘ Α.Ε., παρουσίασε την Τρίτη 3 Ιουνίου 2020 στους Οικονομικούς Αναλυτές, για πρώτη φορά μέσω τηλεδιάσκεψης από τα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, τα οικονομικά αποτελέσματα και τις εξελίξεις του έτους 2019.

Θετικά πρόσημα για τον ΟΛΘ

thessaloniki limani 368Στις 25 Μαΐου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΘ Α.Ε. ενέκρινε την Ετήσια Οικονομική Έκθεση χρήσης 2019, με τα κάτωθι περιληπτικά αποτελέσματα:

Υπεγράφη νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στην ΟΛΘ Α.Ε.

olth limani 053Στη Θεσσαλονίκη την 20/05/2020 η Ο.Λ.Θ. Α.Ε και τα υπαλληλικά Σωματεία των εργαζομένων σε αυτήν, μετά από πολύμηνες διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις συμφώνησαν και υπέγραψαν την μεταξύ τους Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ) για τη ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας του προσωπικού από 01/01/2020-31/12/2021.

ΟΛΘ: Παροχή υπηρεσιών Συντήρησης & Επισκευής Εξοπλισμού στο ΣΕΜΠΟ

0Reefers1Η ΟΛΘ Α.Ε. έχει εστιάσει στην παροχή ευρέως φάσματος βοηθητικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες της, αναπτύσσοντας ένα πλαίσιο για την ενίσχυση της περαιτέρω συνεργασίας μαζί τους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter