Σαβ07042020

Last updateΣαβ, 04 Ιουλ 2020 9am

Βαρβιτσιώτης: Χαιρετίζουμε την απόφαση για ΟΛΠ -Έκθετος ο Δρίτσας

varvitsiotis 057

Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με την απόφαση της Κυβέρνησης για υλοποίηση της διαδικασίας αποκρατικοποίησης του ΟΛΠ ΟΛΠ +0,27%, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Χαιρετίζουμε την απόφαση της Κυβέρνησης, μετά τη δήλωση του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Σταθάκη, και την κοινοποίηση επιστολών στους υποψήφιους επενδυτές, να προχωρήσει, επιτέλους, στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ ΟΛΠ +0,27%, ενσωματώνοντας, μετά από 3 μήνες παλινωδιών και αντιφατικών δηλώσεων, μικρές αλλαγές στο σχέδιο που είχαμε δρομολογήσει.

Από σήμερα ο αρμόδιος Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας, κ. Δρίτσας είναι έκθετος και οφείλει να παραιτηθεί. Όταν ήταν στην αντιπολίτευση, διαδήλωνε στους δρόμους κατά της ιδιωτικοποίησης. Κατά την ανάληψη των καθηκόντων του και στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, δεσμεύονταν «για το σταμάτημά της». Το ερώτημα, επομένως, για το κ. Δρίτσα είναι ένα: Θα προτιμήσει να διασώσει την αξιοπιστία του ή την Υπουργική καρέκλα;

«Πρώτη φορά Αριστερά» και η εξουσία είναι γλυκιά.

Η απάντηση Θ. Δρίτσα

Πολύ μακριά από τις επιθυμίες, τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ανάγκες του Ελληνικού λαού βρίσκεται ο κ. Βαρβιτσιώτης. Τη στιγμή που η κυβέρνηση δίνει την πιο σκληρή μάχη, εκείνος επιχειρεί να την προβοκάρει.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε στη φτηνή πολιτική.

Το ότι αγαπά την εξουσία που μάλιστα την αποκαλεί "γλυκιά", είναι κι αυτό ένα ακόμη δείγμα της τεράστιας διαφοράς που έχουμε ως Αριστερά με τις δικές του αξίες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter