Τρι09222020

Last updateΤρι, 22 Σεπ 2020 10am

Σε 24ωρη απεργία αύριο η ΟΜΥΛΕ

Omile-00065

Κάλεσμα συμμετοχής στην αυριανή 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των λιμένων, απευθύνει με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία.

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή της η ΟΜΥΛΕ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Οι εργαζόμενοι στα Λιμάνια συνεχίζουν τις ενωτικές αγωνιστικές δράσεις κατά του ξεπουλήματος των ΟΛΠ, ΟΛΘ και των άλλων Λιμανιών.

Η Κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ, παρά τις καθολικές αντιδράσεις των κοινωνικών, αυτοδιοικητικών και συνδικαλιστικών φορέων, επιχειρεί να εκποιήσει τα Λιμάνια. Στην προσπάθεια αυτή μεταχειρίζεται μεθόδους πολιτικά απαράδεκτες και νομικά έξω από κάθε νομιμότητα.

Οι επιπτώσεις αυτής της εγκληματικής πολιτικής θα είναι οδυνηρές για τους παραγωγικούς φορείς, τις επιλιμένιες πόλεις και την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Η πολιτική εκποίησης των Λιμανιών, όπως πιστοποιεί η παρουσία της COSCO στη ΣΕΠ θα σημάνει την πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, την κατάργηση της απασχόλησης με θεσπισμένες ΣΣΕ και θα μετατρέψει τα Λιμάνια σε σύγχρονη «γαλέρα».

Καλούμε τους εργαζόμενους στα Λιμάνια, να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ, αύριο Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 12:00, καθώς και στην πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών.

Καλούμε, επίσης, τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, καθώς και τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις να δώσουν αγωνιστικό παρόν και να συμμετέχουν στην ενωτική συγκέντρωση και πορεία για την αποτροπή του ξεπουλήματος των Λιμανιών'.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter