Κυρ09202020

Last updateΚυρ, 20 Σεπ 2020 10am

Εκτός στόλου της Carnival Corporation 18 κρουαζιερόπλοια

0hal amsterdamΕπιταχύνει σύμφωνα με τα στοιχεία την απομάκρυνση των λιγότερο αποδοτικών κρουαζιερόπλοιων από τον παγκόσμιο στόλο της η Carnival Corporation.

MedCruise Awards 2020 για την Celestyal Cruises

0βραΗ Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα MedCruises Awards, την αναγνωρισμένη διοργάνωση που στόχο έχει την ανάδειξη των εταιρειών που αριστεύουν και καινοτομούν στον κλάδο του τουρισμού και της κρουαζιέρας.

“Celestyal Experience” το όνομα του νέου αποκτήματος της Celestyal Cruises

0Celestyal Experience“Celestyal Experience” είναι το όνομα του νέου αποκτήματος της Celestyal Cruises η οποία στα μέσα Ιουλίου είχε ανακοινώσει την προσθήκη του κρουαζιερόπλοιου «Costa NeoRomantica», της εταιρείας Costa Cruises, στο στόλο της.

Μετά τον κορωνοϊό επίθεση ransomware

0cyberattackΔεν της έφταναν τα απόνερα από τον κορωνοϊό που έχει να αντιμετωπίσει η Carnival Corporation δέχθηκε και επίθεση ransomware.

«Ματώνουν» λόγω της πανδημίας

0carnivals mardi grasΚοντά στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια το μήνα «στοιχίζει» συνολικά στις εταιρίες κρουαζιερόπλοιων η αναγκαστική «στάση» των πλοών λόγω της πανδημίας.

Στην MSC ο Κυριάκος Αναστασιάδης

0Kerry AnastassiadisΟ Κυριάκος (Κέρι) Αναστασιάδης ανέλαβε ανώτερος σύμβουλος θεσμικών και θαλάσσιων υποθέσεων (senior advisor for institutional and maritime affairs) στην MSC Cruises, όπου θα έρχεται σε επαφή με δημόσιες αρχές και ρυθμιστικούς φορείς.

Πούλησε τέσσερα κρουαζιερόπλοια η Holland America Line

0hal cruise shipsΤέσσερα κρουαζιερόπλοια του στόλους της πούλησε η Holland America Line.

Αύξησε το στόλο της η Celestyal Cruises

0σελΗ Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, με χαρά ανακοινώνει ότι προχώρησε στην προσθήκη του κρουαζιερόπλοιου «Costa NeoRomantica», της εταιρείας Costa Cruises, στο στόλο της.

Δεκατρία πλοία εκτός στόλου της Carnival Corporation

0oceana1Δεκατρείς μονάδες τίθενται εκτός του στόλου των κρουαζιερόπλοιων της Carnival Corporation σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της το τρέχον έτος.

Με την μισή πληρότητα επιβατών ξεκινά το TUI Group

0MeinSchff3Μπορεί η σύσταση της Ε.Ε. για μειωμένες πληρότητες επιβατών σε κρουαζιερόπλοια να ανακοινώθηκε σήμερα αλλά ήδη εταιρίες του τομέα της κρουαζιέρας φαίνεται πως έχουν επεξεργαστεί το εν λόγω σενάριο.

Σημαντική προσφορά στήριξης ευπαθών ομάδων από την Celestyal Cruises

0chris theophilidesΗ Celestyal Cruises, βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, προχωρά σε μια σειρά ενεργειών προσφοράς και υποστήριξης των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας καθώς και του υγειονομικού προσωπικού της χώρας.

Σε αναζήτηση ρευστότητας η Carnival

0carnivals mardi grasΔιασφαλισμένες μετοχές συνολικής αξίας 1,25 δις δολαρίων έθεσε προς πώληση η Carnival Corp. εκ των οποίων παρέχει την δυνατότητα αγοράς από τους αντασφαλιστές μετοχών ύψους 187,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο COVID-19 οδηγεί την Carnival Corporation σε δανεισμό

0carnivals mardi grasΗ Carnival Corporation ανακοίνωσε ότι θα δανειστεί 3 δισεκατομμύρια δολάρια για έξι μήνες προκειμένου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της υπό το πρίσμα της τρέχουσας αβεβαιότητας στις παγκόσμιες αγορές που προκύπτουν από τον COVID-19.

Επεκτείνεται στις ναυπηγοεπισκευές η MSC Cruises

0ναυπΜαλταΣε ρότα εξαγοράς της Palumbo Shipyard βρίσκεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Μάλτας η MSC Cruises τις οποίες φαίνεται να επιβεβαιώνει το Malta State Competition and Consumer Affairs Authority.

«Home port», για όλη τη σεζόν του 2021 ο Πειραιάς για την MSC Cruises

0MSC A CAPURRO«Σπουδάζουμε την ελληνική αγορά» είπε νωρίτερα μεταξύ άλλων ο Global Executive Director, MSC Cruises Angelo Capurro με αφορμή την επίσημη αναγγελία της χρήσης του λιμένα Πειραιά ως «home port», για όλη τη σεζόν του 2021 από την MSC Cruises.

Στα δικαστήρια προσφεύγει η πλοιοκτήτρια εταιρεία και οι ασφαλιστές του κρουαζιερόπλοιου SEA DIAMOND

Sea Diamond 7785Στα δικαστήρια, για την προσβολή της προκήρυξης της Δημόσιας Αρχής Λιμένος που αφορά στο διαγωνισμό για την ανέλκυση του κρουαζιερόπλοιου SEA DIAMOND από τον όρμο του Αθηνιού στο λιμάνι της Σαντορίνης, αναμένεται να προσφύγει η πλοιοκτήτρια εταιρεία όπως και οι ασφαλιστές του πλοίου, όπως ανέφεραν σχετικά συνήγοροι και των δύο πλευρών στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η Celestyal Cruises ταξίδεψε τα παιδιά του «Make-A-Wish», στο ελληνικό καλοκαίρι

2 AngelosH Celestyal Cruises, φέτος το καλοκαίρι πραγματοποίησε την ευχή 7 παιδιών του «Make-A-Wish», του μεγαλύτερου Φιλανθρωπικού Οργανισμού πραγματοποίησης ευχών παγκοσμίως, να ζήσουν τη συναρπαστική εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μαζί με τις οικογένειές τους, μια αξέχαστη περιήγηση στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο.

Η Celestyal Cruises διακρίθηκε ως μία από τις καλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας, από τα Cruise Critic UK Editors’ Picks Awards

0CruiseCritic 2019Η Celestyal Cruises βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, διακρίθηκε με το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης – Best for Service» στην 11η απονομή των βραβείων UK Editors’ Picks Awards, που διοργανώνονται ετησίως από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα Cruise Critic.

Δύο ακόμη πλοία παράγγειλε η Ponant

0PonantΑυξάνεται και πληθύνεται ο στόλος των κρουαζιερόπλοιων της ειδικής κατηγορίας «εξερεύνησης».

Καθιερώνει Black Friday και Cyber Monday σε κρουαζιέρες της η Celestyal Cruises

0CELESTYALΤις προσφορές Black Friday και Cyber Monday καθιερώνει η Celestyal Cruises στον τομέα της κρουαζιέρας.

Υπό κατασκευή το MSC Europa- Ενσωματώνει τεχνολογία SOFC

0msc 600Τεχνολογία fuel cell θα έχει ενσωματωμένη το υπό κατασκευή κρουαζιερόπλοιο MSC Cruises που θα ονομαστεί MSC Europa.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter