Παρ02222019

Last updateΠαρ, 22 Φεβ 2019 5pm

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Κρουαζιερόπλοια: Και το 2019 θα έχει πολλές παραγγελίες για… νεότευκτα

0royalΤα στοιχήματα έχουν ήδη τεθεί μεταξύ αναλυτών του τομέα της κρουαζιέρας για τον αριθμό των παραγγελιών που θα τεθούν σε ναυπηγεία φέτος για την κατασκευή νεότευκτων κρουαζιερόπλοιων.

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά «άνοιξε» η περίοδος της κρουαζιέρας στα Χανιά

0Viking Jupiter 790x400Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά «άνοιξε» για φέτος η περίοδος της κρουαζιέρας στα Χανιά. Το πρωί, στο λιμάνι της Σούδας, κατέπλευσε το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο «VIKING JUPITER», μήκους 230 μέτρων, με συνολική χωρητικότητα επιβατών 950 άτομα με 490 άτομα πλήρωμα, ανοίγοντας τη φετινή τουριστική περίοδο κρουαζιέρας.

Σαντορίνη: Αυξημένοι κατά 20% οι κατάπλοι κρουαζιερόπλοιων

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΘετικά είναι τα στοιχεία για την διετία 2019-20 όσον αφορά στους κατάπλους κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Σαντορίνης.

Προσέκρουσε το κρουαζιερόπλοιο «VIKING JUPITER» στο λιμάνι του Πειραιά λόγω ισχυρών ανέμων

viking jupiterΠροσέκρουσε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κ/Ζ πλοίο «VIKING JUPITER» σημαίας Νορβηγίας στο λιμάνι του Πειραιά, κατά τη διαδικασία κατάπλου του.

Η κρουαζιέρα «σήκωσε» την TUI

0TUIΘετικά φαίνεται ότι θα είναι τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου 2019 για το TUI Group που σημειώνει αύξηση κύκλου εργασιών και αύξηση του όγκου πωλήσεων από τον τομέα της κρουαζιέρας.

Αναπτύσσεται ο επιχειρηματικός χάρτης της κρουαζιέρας

0alaskaΝεότευκτα όλων των μεγεθών, tailor made πλοία περιπέτειας και για παγωμένες ρότες αλλά και νέοι «παίχτες» στο επιχειρηματικό σκηνικό.

Υδατοδρόμια και υποπαραχωρήσεις λιμένων επί τάπητος στην Εθνική Συντονιστικής Επιτροπής Κρουαζιέρας

0κρουαζιέραΥποπαραχωρήσεις λιμένων και υδατοδρόμια αποτελούν εκ των πρώτων θεμάτων της ατζέντας του ΥΝΝΠ όπως περιγράφηκαν από τον υπουργό Φ. Κουβέλη στη σύσκεψη για την κρουαζιέρα.

Κρουαζιέρα για τους «φανατικούς» του Star Wars και των ηρώων της Marvel

0κρουαζιέραΚρουαζιέρα το προσεχές έτος για τους «φανατικούς» του Star Wars ανακοίνωσε η Disney Cruise Line.

Posidonia Sea Tourism Forum: Σημάδια ανάκαμψης της κρουαζιέρας στην Α. Μεσόγειο δημιουργούν νέες ευκαιρίες για τις οικονομίες της περιοχής

0AnnouncementΤο 5ο Posidonia Sea Tourism Forum, που θα πραγματοποιηθεί 28-29 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Kastri, έχει σκοπό να αναδείξει τις θετικές προοπτικές για τη βιομηχανία κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο. Καθώς σημαντικοί προορισμοί, λιμάνια και χώρες υποδοχής στην περιοχή εμφανίζουν τα πρώτα ελπιδοφόρα σημάδια ανάκαμψης, έπειτα από μια τριετή κρίση λόγω γεωπολιτικών εντάσεων, οι εταιρείες κρουαζιέρας προσβλέπουν σε αυξημένη δραστηριότητα στην σημαντική για την κερδοφορία τους αγορά.

Χρονιά ανανέωσης και ψηφιακών τεχνολογιών για την κρουαζιέρα

0royal caribbean symphony of the seasΧρονιά ανανέωσης και ψηφιακών τεχνολογιών η φετινή για τον τομέα της κρουαζιέρας.

Προσεχώς και οι Ρώσοι στις κρουαζιέρες περιπέτειας

0alaskaΣκάφη ειδικών προδιαγραφών (expedition cruise ships) για πλεύσεις σε παγωμένες ρότες έχει σχεδιάσει η United Shipbuilding Corporation (USC).

Νέος πρόεδρος στην CLIA Europe

0ThamΟ Michael Thamm, CEO της Costa Group και Carnival Asia, αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στην CLIA Europe.

Οι εταιρείες Mεταφορών & logistics πρέπει να εντατικοποιήσουν τη συνεργασία τους για να επωφεληθούν από την τεχνολογία Blockchain

0blockchain 800x500 cΟ ρυθμός με τον οποίο η τεχνολογία Blockchain υιοθετείται στον κλάδο Μεταφορών & Logistics είναι μικρότερος απ' ότι θα περίμενε κανείς δεδομένης της έκτασης των δυνητικών πλεονεκτημάτων που παρουσιάζει αυτή η τεχνολογία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter