Τρι05232017

Last updateΤρι, 23 Μαϊ 2017 11am

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Κρουαζιέρα: Νέα προγράμματα δράσεων στον Αρκτικό κύκλο

59996 maxΕμπλουτίζονται και εκσυγχρονίζονται από απόψεως ενδιαφέροντος και μαθησιακών γνώσεων προγράμματα που προσφέρουν εταιρίες οι οποίες πραγματοποιούν κρουαζιέρες με πλοία τους στον Αρκτικό κύκλο.

«Summit at Sea 2017»: Μια αποτελεσματική εκδήλωση με μεγάλη προσέλευση από την CLIA, τη Διεθνή Ένωση Κρουαζιέρας

Cunard Queen ElizabethΚατά την πραγματοποίηση της δεύτερης διεθνούς Συνόδου Κορυφής «Summit at Sea», η Διεθνής Ένωση Κρουαζιέρας (CLIA) καλωσόρισε 175 ανώτατους αντιπροσώπους του κλάδου της κρουαζιέρας, προερχόμενους από τέσσερις ηπείρους, στο υπέροχο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Cunard, «Queen Elizabeth». Αποπλέοντας από το Αμβούργο προς το Σαουθάμπτον, μεταξύ 9 και 12 Μαΐου, το κρουαζιερόπλοιο μετέφερε μέλη του Προγράμματος «Executive Partner» της CLIA, που προέρχονταν από εταιρείες κρουαζιέρας, λιμενικές αρχές, προορισμούς, κατασκευαστικές εταιρείες, ναυπηγεία, πράκτορες, νομικές και ιατρικές υπηρεσίες.

Με αιγυπτιακή συμμαχία η ενίσχυση του home port στο λιμάνι Πειραιά

limani peiraia olp krouaziera krouazieroploiaΕπιχείρηση κρουαζιέρα με τον «κωδικό Αίγυπτος» θα τρέξει όλη την εβδομάδα στην Αθήνα, με αφορμή την πραγματοποίηση του Posidonia Sea Tourism Forum. Η ελληνική κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθειες να ενισχύσει άμεσα τις κρουαζιέρες με βάση το λιμάνι του Πειραιά και σε συνεργασία με τις αιγυπτιακές αρχές αναμένεται ότι θα έχουν εκτεταμένες συζητήσεις με τις εταιρείες προκειμένου να γίνουν πραγματικότητα από το 2018 οι επταήμερες κρουαζιέρες από τον Πειραιά με προορισμούς τόσο την Αίγυπτο όσο και την Κύπρο.

Μόνο πέντε κρουαζιερόπλοια θα "πιάσουν" φέτος στη Θεσσαλονίκη

ncBX8onumyqJ6sUXZ3XhΕξαιρετικά μειωμένη αναμένεται τη φετινή τουριστική περίοδο η άφιξη κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μέχρι την περασμένη Παρασκευή μόλις πέντε αφίξεις πλοίων είχαν πιστοποιηθεί για κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες μέχρι το φθινόπωρο, έναντι 32 – 35 αφίξεις τα προηγούμενα χρόνια.

Μεγαλομέτοχος στην STX France η Fincantieri

fincantieri traghetti gauthier sliderΠοσοστό της τάξης του 66,66% της STX France από την STX Europe θα αποκτήσει η Ιταλικών συμφερόντων ναυπηγική βιομηχανία Fincantieri ύστερα από σχετική συμφωνία που επήλθε βάσει της οποίας και θα καταβάλει ποσό της τάξης των 79,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ανεβαίνει η ευρωπαϊκή κρουαζιέρα

carnival triumph 3 ships 20391Σε «πείσμα» του ανταγωνισμού από τις Θάλασσες της Κίνας, την Καραϊβική, το Βόρειο και Νότιο Πόλο η μεσογειακή κρουαζιέρα αντιστέκεται.

H Celestyal Cruises ανανεώνει τον διαδικτυακό της τόπο

celestyal HomepageΑπό σήμερα, 18 Μαΐου, διαθέσιμη για τους χρήστες είναι η επανασχεδιασμένη ιστοσελίδα της Celestyal Cruises, εγκαινιάζοντας τη νέα διαδικτυακή εικόνα της εταιρείας, στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση www.celestyalcruises.com, παρέχοντας ολοκληρωμένες πληροφορίες για τις κρουαζιέρες που διοργανώνει η εταιρεία τόσο στους ελληνικούς προορισμούς, όσο και την Κούβα.

Στα χέρια Κινέζων travel agents η Μεσογειακή κρουαζιέρα

Preziosa2 optΣτα χέρια ή μάλλον στη διάθεση Κινέζων travel agents βρίσκεται η προσπάθεια που ξεκίνησε η MedCruise η οποία και πραγματοποίησε δυναμική παρουσία στην πρόσφατα διεξαχθείσα στην Σαγκάη ITB China 2017.

Υπό εκσυγχρονισμό το Carnival Horizon

Carnival HorizonΥπό εκσυγχρονισμό βρίσκεται το κρουαζιερόπλοιο Carnival Horizon στα ναυπηγεία της Fincantieri στο Marghera της Ιταλίας.

Κρουαζιέρα: Στον ορίζοντα και μίνι... κρουαζιερόπλοια

Aurora Expeditions 7Ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της κρουαζιέρας φαίνεται ότι ανοίγει με την επιλογή της η Αυστραλέζικη Aurora Expeditions με την επένδυσή της στα μινί κρουαζιερόπλοια. Σύμφωνα με πληροφορίες η Aurora Expeditions ναύλωσε από την from SunStone Ships ένα μίνι νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο το οποίο και θα δρομολογηθεί την περίοδο 2019-20 στην Ανταρκτική.

Υπό ναυπήγηση δύο κρουαζιερόπλοια για την Hapag-Lloyd Cruises

vard shipyardΤον Απρίλιο του 2019 αναμένεται να παραδοθεί το υπό κατασκευή ευρισκόμενο κρουαζιερόπλοιο της Hapag-Lloyd Cruises «Hanseatic Nature».

«Ανοίγει σαμπάνιες» η Fincantieri

Fincantieri cruiseship«Χαράς ευαγγέλια» για την Ιταλικών συμφερόντων ναυπηγική βιομηχανία Fincantieri στις ναυπηγικές κλίνες της οποίας έχουν αλλά και πρόκειται να ναυπηγηθούν κρουαζιερόπλοια για λογαριασμό διεθνών εταιριών που διαχειρίζονται κρουαζιερόπλοια.

Τα σχέδια των Κινέζων για την ελληνική κρουαζιέρα

265bfd781a6546999716f031db6089f5"Θα κάνουμε το λιμάνι του Πειραιά ένα μαργαριτάρι για τη Μεσόγειο. Ένα μεγάλο προορισμό κρουαζιέρας". Με αυτά τα λόγια ο Deng Yu, βοηθός διευθύνοντος συμβούλου, PPA, China Shipping, έδωσε το στίγμα των μελλοντικών σχεδίων για την ανάπτυξη της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός στην κινεζική αγορά, μετά και την εξαγορά του ΟΛΠ από την Cosco.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha