Κυρ08182019

Last updateΚυρ, 18 Αυγ 2019 10pm

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

«Πρασινίζει» ο παγκόσμιος στόλος της κρουαζιέρας

0ΠΛοίο μπρίζαΦιλικότερος προς το περιβάλλον όσον αφορά στις εκπομπές αέριων ρύπων με βάση τα δεδομένα που έχουν τεθεί για τα καύσιμα από τον ΙΜΟ θα είναι μέχρι το 2025 ο παγκόσμιος στόλος της κρουαζιέρας.

Η επόμενη… ημέρα

0kroyazieroploioΗ «επόμενη ημέρα» των προορισμών της παγκόσμιας κρουαζιέρας είναι το βασικό θέμα της διοργάνωσης που θα λάβει χώρα στην Καρθαγένη της Κολομβίας το προσεχή Φεβρουάριο.

Ποιος είναι που…

0msc 600Το «μοίρασμα» των αγορών και η παρουσία των μεγάλων εταιριών που ελέγχουν στόλους κρουαζιερόπλοιων είναι σε εξέλιξη.

Παράνομη ναύλωση

my baltic sea Κατά τη διενέργεια ελέγχου στο M/Y ''BALTIC SEA'' σημαίας Μάλτας στην περιοχή του λιμένα Λιναριάς Σκύρου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, μεσημβρινές ώρες σήμερα, διαπιστώθηκαν τα εξής:

«Κομβικό» homeport για την ανατολική Μεσόγειο το λιμάνι του Πειραιά

kroyziera pireas 053Τον κομβικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει την προσεχή πενταετία 2020-2025 το λιμάνι του Πειραιά για την ανατολική Μεσόγειο διαβλέπουν υψηλόβαθμα στελέχη ναυτιλιακών επιχειρήσεων του τομέα της κρουαζιέρας.

Εντολή Li Keqiang για ανάπτυξη της κρουαζιέρας

0MEIN SCHIFFΣτον τομέα της κρουαζιέρας στρέφεται η Κίνα με “επίσημη εντολή” του πρωθυπουργού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Li Keqiang.

Ένα App για πολύ νέους…

0carnival rcΟι νέοι, ακόμη και στις ηλικίες της σχολικής περιόδου, είναι εξοικειωμένοι με τις ψηφιακές συσκευές και αυτό το γεγονός είναι μία καλή ευκαιρία να μην... «πλήξουν» στην κρουαζιέρας τους.

"Έδεσε" στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το ιστιοφόρο "Sea Cloud"

0σικλαουντΜε πολύωρη εκδρομή στη Βεργίνα, από νωρίς το πρωί, ολοκληρώνουν την κρουαζιέρα τους με το ιστιοφόρο "Sea Cloud", οι 61 από τους συνολικά 62 επιβάτες του- κυρίως Αμερικανοί.

«Ζεσταίνεται» η Α. Μεσόγειος και η Μ. Θάλασσα

0CelestyalΑν δεν υπάρξουν γεωπολιτικά και άλλα «γεγονότα» στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και το Αιγαίο, προορισμοί που «είδαν» τη δημοτικότητά τους να καταρρέει την περασμένη πενταετία θα επανακάμψουν δυναμικά στη διετία 2020-21.

Από τα internet cafe… στα ολογράμματα

0kroyazieroploioΜια συναπτή εικοσαετία από την πρώτη εμφάνιση internet cafe... σε κρουαζιερόπλοιο συμπληρώνεται φέτος όσον αφορά στις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχονται στους επιβάτες κρουαζιερόπλοιων.

Δεκαεπτά κρουαζιερόπλοια του ομίλου TUI σε Αιγαίο και Ιόνιο

0HapagLloyd Η Ελλάδα αποτελεί εκ των βασικών προορισμών για τα 17 κρουαζιερόπλοια της TUI και τις τρεις εταιρίες που διαχειρίζονται τις κρουαζιέρες της (TUI Cruises, Hapag Lloyd Cruises και Marella Cruises).

CLIA : Συνεργασία των εταιρειών κρουαζιέρας και Δήμου Ντουμπρόβνικ για τη βιώσιμη διαχείριση του προορισμού

0CLIA MoUΠρόσφατα η Διεθνής Ένωση Κρουαζιέρας (Cruise Lines International Association - CLIA) και ο Δήμος του Ντουμπρόβνικ υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με στόχο τη διατήρηση και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ντουμπρόβνικ μέσω της υπεύθυνης τουριστικής διαχείρισης και με στόχο τη συμβολή στην καθιέρωση του Ντουμπρόβνικ ως μοντέλου αειφόρου τουρισμού στην Αδριατική περιοχή και πέραν αυτής.

Συζητήσεις για τα ημερόπλοια

plakiotakispenetisΜε τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών Τουριστικών Ημερόπλοων Σκαφών (Π.ΕΝ.Ε.Τ.Η.Σ.).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter