Τετ12192018

Last updateΤρι, 18 Δεκ 2018 4pm

SeaNation790X90

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

CLIA: Αναμένει αύξηση 6,5% στους επιβάτες κρουαζιέρας το 2019!

cliaΗ Διεθνής Ένωση Κρουαζιερόπλοιων (CLIA), κυκλοφόρησε την έκθεση την πορεία του κλάδου της κρουαζιέρας το 2019 με τίτλο « CRUISE TRENDS & INDUSTRY OUTLOOK».

Κουβέλης: Σχεδιάζουμε πολιτικές ενίσχυσης του Ηome Porting στην κρουαζιέρα!

Kouvelis clusterΣτις πολιτικές της κυβέρνησης για την αξιοποίηση των λιμανιών και την ενίσχυση της κρουαζιέρας στη χώρα μας, αναφέρθηκε- μεταξύ άλλων- ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, στη σημαντική ομιλία του, στο συνέδριο που οργανώθηκε από την ηλεκτρονική εφημερίδα «The SeaNation Conference», με θέμα «Ελληνικό Cluster Κρουαζιέρας: Η Επόμενη μέρα», στο « Ίδρυμα Ευγενίδου».

Και… roller coaster σε κρουαζιερόπλοιο

0carnival rcΜετά την πίστα για cart σε κρουαζιερόπλοιο τώρα και ... roller coaster.

Ένα XL… κρουαζιερόπλοιο

0ΚάρνιβαλMardi Gras θα ονομαστεί, προς τιμή του πρώτου πλοίου που έφερε το ίδιο όνομα, με το οποίο εισήλθε στον τομέα της κρουαζιέρας το 1972, το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο της Carnival Cruise Line.

Στο «παιχνίδι» της κρουαζιέρας και οι πιστωτικές κάρτες

0horizon completoΣτο «παιχνίδι» της κρουαζιέρας και των παροχών προς το πελατειακό δυναμικό της έχει εισαγάγει το χρηματοπιστωτικό σύστημα και τις πιστωτικές κάρτες.

Στην ψηφιακή εποχή η Celestyal Cruises

Celestyal Crystal 1Με στόχο την αύξηση των επιβατών στους 130.000 το προσεχές έτος, όπως περιεγράφηκε χθες από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Celestyal Cruises Κρις Θεοφιλίδη και τον εντεταλμένο σε θέματα πωλήσεων Leslie Peden η εταιρία επενδύσει στην ανάπτυξη της ψηφιακής της παρουσίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Συν δύο πλοία για κρουαζιέρες περιπέτειας

0SeaStone Άλλα δύο νεότευκτα expedition ships κλάσης Infinity πρόκειται να κτιστούν σε ναυπηγείο της Κίνας ύστερα από σχετική παραγγελία της SunStone Ships.

Αύξηση χωρητικότητας και νέες μηχανές για την Windstar Cruises

0Windstar LegendΚοντά στα 250 εκατομμύρια δολάρια θα στοιχήσει η «επιμήκυνση» τριών κρουαζιερόπλοιων της Windstar Cruises.

«Πράσινος» ο νεότευκτος στόλος των κρουαζιερόπλοιων

0royal caribbean symphony of the seas«Αδιάφορο» αφήνει στην συντριπτική του πλειοψηφία τον τομέα της επιβατηγού ναυτιλίας και δη της κρουαζιέρας το θέμα των scrubber που έχει σχεδόν διχάσει άλλους ναυτιλιακούς τομείς.

«Ελληνικό CLUSTER κρουαζιέρας: Η επόμενη μέρα»

GCPC LOGO efarmoges 2 FB HIGHLIGHTED IMAGEΣυνέδριο με θέμα «Ελληνικό CLUSTER κρουαζιέρας: Η επόμενη μέρα», διοργανώνει η online ναυτιλιακή εφημερίδα «TheSeaNation», στις 14 Δεκεμβρίου 2018 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Και νέες παραγγελίες για κρουαζιερόπλοια «περιπέτειας»

0alaskaΔεδομένου ότι δεν έχει κλείσει το τρέχον έτος ο τομέας των κρουαζιερόπλοιων «περιπέτειας» φαίνεται ότι θα καταγράψει ρεκόρ παραγγελιών.

Πριν κτιστούν ναυλώνονται…

0ΑλασκαΝαι συμβαίνει και αυτό. Και ο λόγος όχι για φορτηγά πλοία που πάνω κάτω η διαδικασία είναι συνήθης αλλά για κρουαζιερόπλοια που είναι προορισμένα να εκτελούν κρουαζιέρες υψηλής αδρεναλίνης ή γνωστότερα κρουαζιέρες περιπέτειας. Ειδικότερα πλοίο με μεταφορική ικανότητα 600 ατόμων που θα παραδοθεί στην εταιρία που το παράγγειλε το 2021 ναυλώθηκε από άλλη εταιρία του τομέα της κρουαζιέρας φέτος.

Εισέρχεται δυναμικά η Κίνα στις ναυπηγήσεις κρουαζιερόπλοιων

0ΦινκαντιέριΟι Κινεζικές γυάρδες μπορούν να κτίσουν και επιβατηγά πλοία και δη κρουαζιερόπλοια υπό μία προϋπόθεση. Ότι σε εύλογο χρόνο θα αποκτήσουν την απαιτούμενη εξειδίκευση την οποία διαθέτουν από δεκαετιών οι ευρωπαϊκές μονάδες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter